- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.741
maviciğim bende spor olsun kaslar kuvvetlensin dıye bı havuza yazılıyım dıyordum ama benım canım doktorum onada izin vermedı ..ılk 3 ayın ıcındeydım sordugumda ..idrar yolu enfeksıyonuna cok açık oldugun bır dönem oldugu ıcın gırme demıstı . ama 3 ayı doldurdum yarın gıttıgımde yıne sorucam bakalım ne dıcek ,,, yazarım sana yarın
Sağol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahgozunaydin canim prensesin
Çok teşekkür ederim :)Tebrik ederim canım
İyiymiş valla bir yaşıma daha girdiminsan çanta aşerir mi yaarüyalarıma kadar girdi
demek ki oluyormus. klipsli çanta begenmiştimİyiymiş valla bir yaşıma daha girdim
İçine ne doğuyordemek ki oluyormus. klipsli çanta begenmiştim
aklımda kalmıstı. dün rüyama girdi. hem de 2 tane begenıp alıyordum
benim zilli kız sanırım gercekten
ben öğrendiğimden beri ya sağakızlar bişey sorucam uyurken nasıl uyuyorsunuz yani yüzüstü şeklinde mi, çünkü ben uyku halinde hep yüzüstü uyuyorum, sorun olmaz heralde diye düşünüyorum
sol taraftaKızlar bebisiniz karninixin neresinde?
Benimki hep solda ama sag kasık ta da ağrı oluyor özellikle gece dönerken çok zorlanıyorum hele bide çişim gelmisse çok ağrım oluyo
benimki bişi demedi. kokusuna bazen gıcık oluyorum o yüzden ara sıra içiyorumselam kızlar ,
ben hamıle kalmadan önce çayı ve kahveyı cok içerdim. doktorum ılk 3 ay ıcınde çayı max 6 bardağa kadar ıcebılecegımı ama kahveyı kesınlıkle içmemem gerektıgını söyledı . 3. ayım doldu cok sukur , sımdıde sadece kafeınsiz kahve ıcebılırsın dıyor . ama hamıle arkadaslarım var onların doktorları günde 1 türk kahvesıne izin verıyor . az önce yazdım bitane türk kahvesı ıcıyım barı dıye ,''-çok canın istiyorsa iç bari ne diyim'' diye cevap yazmıssizin doktorlarınız bu konuda kısıtlama getırıyormu? sımdı kalkıp ıcıcem bu seferde vicdan azabı cekmıyım dıyorum . çaydan geçtim artık türk kahvesını bayag özledım sizin doktorlarınız ne dıyor bu konuda?
2 li yaptırdım sadece. 3 ve 4 e gerek yok. doktoruma da söyledım .bende devlete gittim şimdi cinsiyeti öğrenebilirmiyim acaba diye. yine göremediler çıldırıyorummmmm. birde 3 lü test yapalım dedi. gerek varmı sizce 2 li yapıldı nasılsa.
bişiler oluyor ara sıra ama bagırsak hareketlerıne veriyorumBen hiç kıpırtı hissetmiyorum neden ki acaba varmı hareketleri hissetmeyen benim gibi
cips ara sıra yıyorumAyneeeennn surekli cips kola falan cekiyo canim zor duruyorum
canım isterse yıyorumAyyy kızlar burdan canımın istediği şeyleri yazmak hiç huyum değildir ama sormam lazım size. Etsiz çiğköftenin sakıncası yoktu sanki dimi? Sipariş verdim adama sordum etsiz yapıyosunuz dimi diye ama yinede içimde bi kuşku. Etli yapsa etsiz yapıyorum demez heralde demi. Ağız tadıyla bişi yiyemicez arkadaş ya
kesin değil daha :=) hayırlı olsun cadınKızlaaarrrr cinsiyetimiz belli olduuu :))
Cadı bi kızımız olcakmışşş :)))
ne şanslısın işteGünaydıııınn herkeseee
Kizlar her kontrolde en az 3 gun onde cikiyo ya normalmi?
Dun 15.haftadaki hesaba gore 16+2dim ama 17+1ciktim....
Kasimda dogurcam en son
allah söylettı galibaGünaydınnnnnBugün randevumuz var kızımı görücem inşallah
bizim kız erkeklerden fena çıktı 13. haftada gösterdigerçi dr un da payı çok.. dr un iyiyse erkek olsa şimdiye kadar kesin anlardı.
gönlümüzden geçen kızİçine ne doğuyor
Canım benim dpktorum denize gir ama havuza girme dedi.sen bilirsin ama ben girmedim hiçSlm hanımlar, Havuza girmeyi düşünen var mı? Ben çok istiyorum yaa. Yarın tatile gidicez deniz yok sadece havuz var. Eşim girerken ben giremiycem mi ? Dr da izindeymiş ulaşamadım. Kimi kesinlikle girme diyor, kimi bişey olmaz gir diyor. Ne yapsam ki..
Hoşgeldin canımselamlar annişler, nasılsınız? tatilden yeni döndüm
özlemişsinizdir beni
Hoşgeldin canım nasıldı tatil zorlanmadın dimiben öğrendiğimden beri ya sağa
ya da sol tarafa yatıyorum. uyku halinde olanlardan sorumlu degılım
sol tarafta
benimki bişi demedi. kokusuna bazen gıcık oluyorum o yüzden ara sıra içiyorum
o da eşim çok ısrar ederse
canın istiyorsa bu konuda boşver doktorubazı doktorlar çok pimpirikli oluyor çünkü
2 li yaptırdım sadece. 3 ve 4 e gerek yok. doktoruma da söyledım .
bişiler oluyor ara sıra ama bagırsak hareketlerıne veriyorum
cips ara sıra yıyorum
çünkü mideme iyi gelıyokolayı normalde de içmiyorum zaten
canım isterse yıyorum
kesin değil daha :=) hayırlı olsun cadın
ne şanslısın işte
benımde 1 hafta önden gıdıyormus. bakalım hala gıdecek mı
allah söylettı galiba
bana da 13. hafta kız dedı
ama bellı olmaz kı bu işler. o yuzden en az 16. hafta dolmadan emın olamam
1 hafta sonra bakalım ne olacak
Çenemiz düştükızlar, alıntılarla geleyım dedim. baktım daha 70 sayfa var
gelebildiğim yere kadar gelip bıraktım
amma konusmussunuz beaaaa
Merhaba hoşbuldumhoşgeldin
Merhaba hoşbuldum inşallah haftaya ogrenicez rabbim sağlıklı sıhhatli ve de hayırlı evlat versin hepimize gerisi teferruatHosgeldin canim aramiza amin insallah sende cinsiyeti ogrenemeyenlerdensin bende haftaya farkli bir doktora gidicem bakalim o soyler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?