• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maviciğim bende spor olsun kaslar kuvvetlensin dıye bı havuza yazılıyım dıyordum ama benım canım doktorum onada izin vermedı ..ılk 3 ayın ıcındeydım sordugumda ..idrar yolu enfeksıyonuna cok açık oldugun bır dönem oldugu ıcın gırme demıstı . ama 3 ayı doldurdum yarın gıttıgımde yıne sorucam bakalım ne dıcek ,,, yazarım sana yarın

Çok sevinirim valla..

kızlar sebamedin çatlak önleyici kremini kullanan var mı? yada bu losyon için sağdan soldan duyumlarınız var mı?

kızlar bişey sorucam uyurken nasıl uyuyorsunuz yani yüzüstü şeklinde mi, çünkü ben uyku halinde hep yüzüstü uyuyorum, sorun olmaz heralde diye düşünüyorum
ben öğrendiğimden beri ya sağa
ya da sol tarafa yatıyorum. uyku halinde olanlardan sorumlu degılım :D
Kızlar bebisiniz karninixin neresinde?
Benimki hep solda ama sag kasık ta da ağrı oluyor özellikle gece dönerken çok zorlanıyorum hele bide çişim gelmisse çok ağrım oluyo
sol tarafta
selam kızlar ,
ben hamıle kalmadan önce çayı ve kahveyı cok içerdim. doktorum ılk 3 ay ıcınde çayı max 6 bardağa kadar ıcebılecegımı ama kahveyı kesınlıkle içmemem gerektıgını söyledı . 3. ayım doldu cok sukur , sımdıde sadece kafeınsiz kahve ıcebılırsın dıyor . ama hamıle arkadaslarım var onların doktorları günde 1 türk kahvesıne izin verıyor . az önce yazdım bitane türk kahvesı ıcıyım barı dıye ,''-çok canın istiyorsa iç bari ne diyim'' diye cevap yazmıs :KK70: sizin doktorlarınız bu konuda kısıtlama getırıyormu? sımdı kalkıp ıcıcem bu seferde vicdan azabı cekmıyım dıyorum . çaydan geçtim artık türk kahvesını bayag özledım :KK43: sizin doktorlarınız ne dıyor bu konuda?
benimki bişi demedi. kokusuna bazen gıcık oluyorum o yüzden ara sıra içiyorum
o da eşim çok ısrar ederse :D
canın istiyorsa bu konuda boşver doktoru ;) bazı doktorlar çok pimpirikli oluyor çünkü
bende devlete gittim şimdi cinsiyeti öğrenebilirmiyim acaba diye. yine göremediler çıldırıyorummmmm. birde 3 lü test yapalım dedi. gerek varmı sizce 2 li yapıldı nasılsa.
2 li yaptırdım sadece. 3 ve 4 e gerek yok. doktoruma da söyledım .
Ben hiç kıpırtı hissetmiyorum neden ki acaba varmı hareketleri hissetmeyen benim gibi
bişiler oluyor ara sıra ama bagırsak hareketlerıne veriyorum :KK53:
Ayneeeennn surekli cips kola falan cekiyo canim zor duruyorum :KK70:
cips ara sıra yıyorum
çünkü mideme iyi gelıyo :KK53: kolayı normalde de içmiyorum zaten
Ayyy kızlar burdan canımın istediği şeyleri yazmak hiç huyum değildir ama sormam lazım size. Etsiz çiğköftenin sakıncası yoktu sanki dimi? Sipariş verdim adama sordum etsiz yapıyosunuz dimi diye ama yinede içimde bi kuşku. Etli yapsa etsiz yapıyorum demez heralde demi. Ağız tadıyla bişi yiyemicez arkadaş ya:KK48:
canım isterse yıyorum :KK16:
:KK200:Kızlaaarrrr cinsiyetimiz belli olduuu :))
Cadı bi kızımız olcakmışşş :))):KK200:
kesin değil daha :=) hayırlı olsun cadın :21:
Günaydıııınn herkeseee
:KK74:

Kizlar her kontrolde en az 3 gun onde cikiyo ya normalmi?
Dun 15.haftadaki hesaba gore 16+2dim ama 17+1ciktim....
Kasimda dogurcam en son :p
ne şanslısın işte :D
benımde 1 hafta önden gıdıyormus. bakalım hala gıdecek mı
Günaydınnnnn:KK68:Bugün randevumuz var kızımı görücem inşallah :KK71:
allah söylettı galiba :KK53:

bizim kız erkeklerden fena çıktı 13. haftada gösterdi :KK70: gerçi dr un da payı çok.. dr un iyiyse erkek olsa şimdiye kadar kesin anlardı.

bana da 13. hafta kız dedı
ama bellı olmaz kı bu işler. o yuzden en az 16. hafta dolmadan emın olamam
1 hafta sonra bakalım ne olacak

Slm hanımlar, Havuza girmeyi düşünen var mı? Ben çok istiyorum yaa. Yarın tatile gidicez deniz yok sadece havuz var. Eşim girerken ben giremiycem mi ? Dr da izindeymiş ulaşamadım. Kimi kesinlikle girme diyor, kimi bişey olmaz gir diyor. Ne yapsam ki..
Canım benim dpktorum denize gir ama havuza girme dedi.sen bilirsin ama ben girmedim hiç

ben öğrendiğimden beri ya sağa
ya da sol tarafa yatıyorum. uyku halinde olanlardan sorumlu degılım :KK70:

sol tarafta

benimki bişi demedi. kokusuna bazen gıcık oluyorum o yüzden ara sıra içiyorum
o da eşim çok ısrar ederse :KK70:
canın istiyorsa bu konuda boşver doktoru :KK66: bazı doktorlar çok pimpirikli oluyor çünkü

2 li yaptırdım sadece. 3 ve 4 e gerek yok. doktoruma da söyledım .

bişiler oluyor ara sıra ama bagırsak hareketlerıne veriyorum :KK53:

cips ara sıra yıyorum
çünkü mideme iyi gelıyo :KK53: kolayı normalde de içmiyorum zaten

canım isterse yıyorum :KK16:

kesin değil daha :=) hayırlı olsun cadın :21:

ne şanslısın işte :KK70:
benımde 1 hafta önden gıdıyormus. bakalım hala gıdecek mı

allah söylettı galiba :KK53:

bana da 13. hafta kız dedı
ama bellı olmaz kı bu işler. o yuzden en az 16. hafta dolmadan emın olamam
1 hafta sonra bakalım ne olacak
Hoşgeldin canım nasıldı tatil zorlanmadın dimi