2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geldi okuyorum. videolarınıda seyrettim ama daha çok iştahım açıldı ters tepti bende sanırım. nikotin sakızı çiğniyorum arada oda fayda etmiyo

kıtabı bıtırene kadar içmen serbest zaten canım ama mutlaka sonuna kadar oku ,sakın yarıda bırakma , ama adam ne söluosa onu yap cnku nıkotın sakızına fln karşıydı

Slm hanımlar, Havuza girmeyi düşünen var mı? Ben çok istiyorum yaa. Yarın tatile gidicez deniz yok sadece havuz var. Eşim girerken ben giremiycem mi ? Dr da izindeymiş ulaşamadım. Kimi kesinlikle girme diyor, kimi bişey olmaz gir diyor. Ne yapsam ki..

canım ben sordum havuzu doktor önermedi temiz deniz olucak diyo

ca
m sikma canini.. testler 100 de 100 degil. strese girme.. nasi degerlendirilir bilmiyoruz nette kafani bulandirma iyiye yor iyidir o

bende ayniyim canim mahvediyo bel agrisi beni.. erkek bebekte cok olurmus ondan galiba.. dun bende esime dedim cok sicak cok zorlanıyorum daha karnimda okdr yok diye.. aslnda tam ideali agustosta hamile kalip mayista dogurmakmis yada temmuzda.. bole sicaklara denk gelmezdi ama Allah in takdiri

İnan bugün aynı hesaplamayı bende düşündüm :))) İç organlarımız yer değiştiriyormuş, nefes darlığı ondan oluyor bende çok bunalıyorum. Çocuğa bakmak zor hamileliğin tadını çıkartın diyorlar ama bence hamilelik daha zor :))

selam canım. ben sitenin havuzuna giriyorum ama hemen çıkınca duş alıyorum. çünkü havuzu az kişi kullanıyor ve temizliğine güveniyorum. çok dikkat ediyorlar. duş almadan asla kimse girmiyor mesela. ama otel havuzları öyle değil. yani asıl konu havuzdan ziyade hijyen meselesi. o yüzden otel havuzuna girme bence. girersen de çıkar çıkmaz duş al hemen diye önerebilirim. iyi tatiller iyi eğlenceler şimdiden :)

canim hamileyken cok cabuk mikrop.kapilacagindan kesinlikle onermiyorlar

bende cok kotu oluyorum sıkıştıriyor sanki. metrodan cikarken merdivenin son basamagnda elimi belime koyup ayyy diye nefes aldim gidiyorum sandim :) benim kansizlikta dustugu icin iice cok yoruluyorum sicak bi yandan. bide sanki gozlerim karariyor gibi oluyor. bencede hamilelik daha zor. bebek dogdumu tamam uyuma vs ama bebek gozunun onunde olucak birine bak diyip vucudunu dinlendirebilrsin. smdi agrin oldumu sen cek ben uyuyum diyemiosunki. afiyet olsn canim benim yerimede ic

Tesekkurederim arkadasiminda uyku basiyo migde bulantisi cok cabuk yoruluyo zaten biraz kiloluydu ama oturunca kalxalari bacaklari felaket kalin tahminin varmi cinsiyetinde bide biraz usengec oldu bide ilk hamile kaldigindan beri sag kasigi agriyodu
Yok benim soldaydi ultrasyn fotosu var mi ama diger anlattiklarin bana benziyo kiz gibi canim ama benim 3aydan sonra kiz belirtilerim basladi beni goren erkek mi diyodu hatta suan sakadan dusurdn mu cuku kiz diolaelr:))yani o degisio inan annem dio bitek melekler bilirmis gercektem ole degisedebilipmus ama anlattiklarin sag kasik haric bana benzio bide benim tuylerim normalde ck uzar artk uzamiyo buda kiz cocuk belirtisiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…