- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.701
Benimde surekli agriyo parol iciyorum kuzum ama ben normalde migren hastasiyim ilaclatimi hamileyim diye biraktim ama ablamin oglunda hep agrirdi normalde agrimazmis serum alirdi hatta
Bulantılardan kurtuldum bu çıktı şimdi de.Gunaydin benimde agriyor bu aralar canim bir de cok halsizimm
geldi okuyorum. videolarınıda seyrettim ama daha çok iştahım açıldı ters tepti bende sanırım. nikotin sakızı çiğniyorum arada oda fayda etmiyo
Bitircem canım kafaya koydum. Bebeğimi zehirleyip duruyorumkıtabı bıtırene kadar içmen serbest zaten canım ama mutlaka sonuna kadar oku ,sakın yarıda bırakma , ama adam ne söluosa onu yap cnku nıkotın sakızına fln karşıydı
canım ben sordum havuzu doktor önermedi temiz deniz olucak diyoSlm hanımlar, Havuza girmeyi düşünen var mı? Ben çok istiyorum yaa. Yarın tatile gidicez deniz yok sadece havuz var. Eşim girerken ben giremiycem mi ? Dr da izindeymiş ulaşamadım. Kimi kesinlikle girme diyor, kimi bişey olmaz gir diyor. Ne yapsam ki..
aferim annesiiibırakacam canım şöle 1 haftaya falan
m sikma canini.. testler 100 de 100 degil. strese girme.. nasi degerlendirilir bilmiyoruz nette kafani bulandirma iyiye yor iyidir oGünaydın kızlar
3 lü test sonucumua aldım,az evvel.Testleri devlette yaptırıyorum,kontrollerimi özelde.Devletteki doktora çok sıra olduğu için sonucu gösteremedim.Şimdi netten örnek 3 lü tarama test örneklerine ve değerlendirmelerine baktımda...Bu HCG değeri ve düzeltilmiş mom değeri benim yine yüksek çıktı malesef. 3 lü teste adını veren diğer iki değer normal olduğundan,3 ü değerlendirmeye alınınca risksiz bölgedede sonucu çıkıyor.Tek başına değerlendirince sonuç evham verici.Kafamı öyle bulandırıyor ki bu testler.Artık bunaldım.Şu gireceğimiz detaylı ultrasonda organların yanısıra, down ve trısomy olan çocuklarda belli olmuyor mu? 20.haftada giriliyor sanırım,yada ben oyle bılıyorum. Aiyy kızlar şu mubarek gunde benı bı bılgılendırın,içim karardı valllahi.Napmam lazım???
kixlar basagrisi icin sade turk kahvesine limon sikip icin birbir kesio ben ole geçiriyorum bir yudum aldgm gbi agri kalmiyor.Bas agrisi bu donemde oluyor diye duymustum canim bende de oldu
bende ayniyim canim mahvediyo bel agrisi beni.. erkek bebekte cok olurmus ondan galiba.. dun bende esime dedim cok sicak cok zorlanıyorum daha karnimda okdr yok diye.. aslnda tam ideali agustosta hamile kalip mayista dogurmakmis yada temmuzda.. bole sicaklara denk gelmezdi ama Allah in takdiriKızlar Allah'ın gücüne gitmesin ama çok zor hamilelik günden güne uflayıp pufluyorum. O kadar çok belim ağrıyor ki. Sırt üstü yattığım zaman tutuluyorum resmen eşim döndürüyor. Fena başım dertte bu bel ağrısıyla benim. Regl olacağım zaman bile çok ağrırdı. Şimdi geberiyorum ağrıdan
bende ayniyim canim mahvediyo bel agrisi beni.. erkek bebekte cok olurmus ondan galiba.. dun bende esime dedim cok sicak cok zorlanıyorum daha karnimda okdr yok diye.. aslnda tam ideali agustosta hamile kalip mayista dogurmakmis yada temmuzda.. bole sicaklara denk gelmezdi ama Allah in takdiri
canim kuranda geciomuCokkl tsk ederimmm cok sagol :))
kixlar basagrisi icin sade turk kahvesine limon sikip icin birbir kesio ben ole geçiriyorum bir yudum aldgm gbi agri kalmiyor.
gozunaydin canim prensesinHadi canım inşallah haberlerini bekliyorum :)
Slm hanımlar, Havuza girmeyi düşünen var mı? Ben çok istiyorum yaa. Yarın tatile gidicez deniz yok sadece havuz var. Eşim girerken ben giremiycem mi ? Dr da izindeymiş ulaşamadım. Kimi kesinlikle girme diyor, kimi bişey olmaz gir diyor. Ne yapsam ki..
canim hamileyken cok cabuk mikrop.kapilacagindan kesinlikle onermiyorlarSlm hanımlar, Havuza girmeyi düşünen var mı? Ben çok istiyorum yaa. Yarın tatile gidicez deniz yok sadece havuz var. Eşim girerken ben giremiycem mi ? Dr da izindeymiş ulaşamadım. Kimi kesinlikle girme diyor, kimi bişey olmaz gir diyor. Ne yapsam ki..
bende cok kotu oluyorum sıkıştıriyor sanki. metrodan cikarken merdivenin son basamagnda elimi belime koyup ayyy diye nefes aldim gidiyorum sandim :) benim kansizlikta dustugu icin iice cok yoruluyorum sicak bi yandan. bide sanki gozlerim karariyor gibi oluyor. bencede hamilelik daha zor. bebek dogdumu tamam uyuma vs ama bebek gozunun onunde olucak birine bak diyip vucudunu dinlendirebilrsin. smdi agrin oldumu sen cek ben uyuyum diyemiosunki. afiyet olsn canim benim yerimede icİnan bugün aynı hesaplamayı bende düşündüm :))) İç organlarımız yer değiştiriyormuş, nefes darlığı ondan oluyor bende çok bunalıyorum. Çocuğa bakmak zor hamileliğin tadını çıkartın diyorlar ama bence hamilelik daha zor :))
Ben hic kahve icemem ki tadi aci geliyor zaten suan gecti cok sukurkixlar basagrisi icin sade turk kahvesine limon sikip icin birbir kesio ben ole geçiriyorum bir yudum aldgm gbi agri kalmiyor.
Yok benim soldaydi ultrasyn fotosu var mi ama diger anlattiklarin bana benziyo kiz gibi canim ama benim 3aydan sonra kiz belirtilerim basladi beni goren erkek mi diyodu hatta suan sakadan dusurdn mu cuku kiz diolaelr:))yani o degisio inan annem dio bitek melekler bilirmis gercektem ole degisedebilipmus ama anlattiklarin sag kasik haric bana benzio bide benim tuylerim normalde ck uzar artk uzamiyo buda kiz cocuk belirtisiymisTesekkurederim arkadasiminda uyku basiyo migde bulantisi cok cabuk yoruluyo zaten biraz kiloluydu ama oturunca kalxalari bacaklari felaket kalin tahminin varmi cinsiyetinde bide biraz usengec oldu bide ilk hamile kaldigindan beri sag kasigi agriyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?