- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.721
Ben de öyleyim canım.yemekten bi saat sonra midem kazınıyooKızlar benim karnım çok çabuk acıkıyor. Yemek yemeden de doymuyorum yani öyle meyveyle sebzeyle geçiştiremiyorum. Tonton mu olcam ne
Benim gibi olan var mı ne durumdasınız annişler?
Evet kuzum sanki onlar tasiyo bana diyo sen cok nazlisin nazli mi koysak:))valla ben istedigimi koydurcam yano 9ay cekiyorum bi isim kadar degerim olsun onunda sevmesi onemli tabide:))ay aynı şekilde benimde hoşuma gitti kumsal dizide gördüm eşim saçmala dedi. Hep eş durumundan koyamıyoruz kızlar
Tebrik ederim canımBugün doktora gittik ve bir prensesimin daha olacağını öğrendik
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah darısı öğrenemeyenlere :)
Tesekkur ederim canim benim :))Herkes koysun ne olacak ki kumsal isimli geç kızı hayal ediyorum da narin ince yapılı kibar bi kız olacakmış gibi geliyo bana isim kısmettir hayırlısı olsun canım
canim bende hic aci icemezdm ama inanki limon sanki tatlandiriyor. sen bitane kesme seker ve cay kasiginin ucuyla sekerle tatlandirip bi yudumda iciver istersen.ilac kullaniyormusun bilmiyorum ama ilactan iyidirBen hic kahve icemem ki tadi aci geliyor zaten suan gecti cok sukur
isim koyma hakki dinen annede kizlar elletmeyin kocalariniza :) benimki saolsn karismadi isim hakki senin dediEvet kuzum sanki onlar tasiyo bana diyo sen cok nazlisin nazli mi koysak:))valla ben istedigimi koydurcam yano 9ay cekiyorum bi isim kadar degerim olsun onunda sevmesi onemli tabide:))
Evet aliyodu canim parol aliyodu ama o benim kadar cok almiyodu gunde 1tane aliyodu ben 3 tane aliyorum dpktorum izin verdi burnum fln kanaynca rahatliyorum sicak ya bide benimki adi migren ama ablam 1tane parol iciyodu dogumdan snra biseyi kalmadiAblanız ağrı kesici alıyo muydu?
Canimm sonucunu aldin mi gorumcen bebegi nasil oldu ben cimcime soz verdim yoksa verirdm kizimi ama biz besik kerttik:))İnan bugün aynı hesaplamayı bende düşündüm :))) İç organlarımız yer değiştiriyormuş, nefes darlığı ondan oluyor bende çok bunalıyorum. Çocuğa bakmak zor hamileliğin tadını çıkartın diyorlar ama bence hamilelik daha zor :))
Cok iyimis canim benimkide erkekken karismamisti simdi bi kabardi bi degisti kizima garip isim koyma cok guzel olmasin benzemesn sana katil olmayayam fln iyice kafayi yedin sen diorm simdiden kiskanio ah zavalli kizim prwnsesimm ama merak etme ben babandan korurum seni:)))isim koyma hakki dinen annede kizlar elletmeyin kocalariniza :) benimki saolsn karismadi isim hakki senin dedi
Yok canim kur an da gecmiyoguzelmis
canim kuranda geciomu
Canim ya sunu yazmayi unutmusum bu cok onemli butun erkek cocuklari kucagima atliyo hele bayramda kucuk buyuk demeden 8aylik bi cocuk bana bayramda nasi sarildi yemege giderdik esimle daha yeni yuruyen bi erkek cocuk ben yemek yerken bakiorm elimi tutmaya calisiyo bian masi korkmustum bayramda yabani olan erkek cocuklar bile hep kucagima atladilar bayramda 1gun iznimiz vardi ama okadar ck erkek cocuk atlafiki kucagima herkes sok oluyodu mesala gitmisiz tanimiyorum annesini cocuk annesinin kucagnda agliyo bana geliyodu sanirim bi en buyuk belortimdi prensesim icinBelirtiler nelerdi hamilelikte neler tasadiniz ofrenebilrmiyim
Canimm sonucunu aldin mi gorumcen bebegi nasil oldu ben cimcime soz verdim yoksa verirdm kizimi ama biz besik kerttik:))
Slm hanımlar, Havuza girmeyi düşünen var mı? Ben çok istiyorum yaa. Yarın tatile gidicez deniz yok sadece havuz var. Eşim girerken ben giremiycem mi ? Dr da izindeymiş ulaşamadım. Kimi kesinlikle girme diyor, kimi bişey olmaz gir diyor. Ne yapsam ki..
hayırlısı olsun :=) 4 lüyü yaptırmak zorunda degılsın. ben 2 li yaptırdım 3 ve 4 lüyü yaptırmayacagım. doktor ıstedıgı zaman fikrini sormadı mı?Kızlar selam doktordan geldim. Bebeğim bir sürpriz yapmadı ve 12.haftadaki tahmin kesinleşti bir oglum daha olucak inşallah.Surrender Doktor 4 lu tarama istedi. Aranızda yaptıran varmı? Bu haftalarda mi yapılıyor. Sata göre 15+3 musuz ama gelişim biraz daha ondeymis.yaptirmadim henüz 4 lu taramayı kafam karıştı.
tatildeydim canım :=)Surrender görünmüyor dimi kızlar benmi denkk gelmedm acaba insallah iyidir
Benim migrenim vardı , pek olmuyordu uzun yıllardır ataklarım, baş ağrıların arttı o haftalarda ara ara devam ediyor bazen ataklarım oluyor, olurmuş da baş ağrılari normalmis, kiminin beli agriyor kiminin başı,13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?
ben giriyorum canım,çok durmuyorum ama yarım saat yuzup çıkıyorum hemen duş alıp degısıyorum uzerimi.Dr lar yuzme ve yuruyus verıyor.Çok karnını ve kollarıı zorlamadan çok kulaç atmadan sakın sakın yuzebılırsın,sırt kaslarına cok ıyı geldi bende.Slm hanımlar, Havuza girmeyi düşünen var mı? Ben çok istiyorum yaa. Yarın tatile gidicez deniz yok sadece havuz var. Eşim girerken ben giremiycem mi ? Dr da izindeymiş ulaşamadım. Kimi kesinlikle girme diyor, kimi bişey olmaz gir diyor. Ne yapsam ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?