2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay aynı şekilde benimde hoşuma gitti kumsal dizide gördüm eşim saçmala dedi. Hep eş durumundan koyamıyoruz kızlar
Evet kuzum sanki onlar tasiyo bana diyo sen cok nazlisin nazli mi koysak:))valla ben istedigimi koydurcam yano 9ay cekiyorum bi isim kadar degerim olsun onunda sevmesi onemli tabide:))

Ben hic kahve icemem ki tadi aci geliyor zaten suan gecti cok sukur
canim bende hic aci icemezdm ama inanki limon sanki tatlandiriyor. sen bitane kesme seker ve cay kasiginin ucuyla sekerle tatlandirip bi yudumda iciver istersen.ilac kullaniyormusun bilmiyorum ama ilactan iyidir

Evet kuzum sanki onlar tasiyo bana diyo sen cok nazlisin nazli mi koysak:))valla ben istedigimi koydurcam yano 9ay cekiyorum bi isim kadar degerim olsun onunda sevmesi onemli tabide:))
isim koyma hakki dinen annede kizlar elletmeyin kocalariniza :) benimki saolsn karismadi isim hakki senin dedi

Ablanız ağrı kesici alıyo muydu?
Evet aliyodu canim parol aliyodu ama o benim kadar cok almiyodu gunde 1tane aliyodu ben 3 tane aliyorum dpktorum izin verdi burnum fln kanaynca rahatliyorum sicak ya bide benimki adi migren ama ablam 1tane parol iciyodu dogumdan snra biseyi kalmadi

Canimm sonucunu aldin mi gorumcen bebegi nasil oldu ben cimcime soz verdim yoksa verirdm kizimi ama biz besik kerttik:))

isim koyma hakki dinen annede kizlar elletmeyin kocalariniza :) benimki saolsn karismadi isim hakki senin dedi
Cok iyimis canim benimkide erkekken karismamisti simdi bi kabardi bi degisti kizima garip isim koyma cok guzel olmasin benzemesn sana katil olmayayam fln iyice kafayi yedin sen diorm simdiden kiskanio ah zavalli kizim prwnsesimm ama merak etme ben babandan korurum seni:)))

Belirtiler nelerdi hamilelikte neler tasadiniz ofrenebilrmiyim
Canim ya sunu yazmayi unutmusum bu cok onemli butun erkek cocuklari kucagima atliyo hele bayramda kucuk buyuk demeden 8aylik bi cocuk bana bayramda nasi sarildi yemege giderdik esimle daha yeni yuruyen bi erkek cocuk ben yemek yerken bakiorm elimi tutmaya calisiyo bian masi korkmustum bayramda yabani olan erkek cocuklar bile hep kucagima atladilar bayramda 1gun iznimiz vardi ama okadar ck erkek cocuk atlafiki kucagima herkes sok oluyodu mesala gitmisiz tanimiyorum annesini cocuk annesinin kucagnda agliyo bana geliyodu sanirim bi en buyuk belortimdi prensesim icin

maviciğim bende spor olsun kaslar kuvvetlensin dıye bı havuza yazılıyım dıyordum ama benım canım doktorum onada izin vermedı ..ılk 3 ayın ıcındeydım sordugumda ..idrar yolu enfeksıyonuna cok açık oldugun bır dönem oldugu ıcın gırme demıstı . ama 3 ayı doldurdum yarın gıttıgımde yıne sorucam bakalım ne dıcek ,,, yazarım sana yarın

hayırlısı olsun :=) 4 lüyü yaptırmak zorunda degılsın. ben 2 li yaptırdım 3 ve 4 lüyü yaptırmayacagım. doktor ıstedıgı zaman fikrini sormadı mı?

13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?
Benim migrenim vardı , pek olmuyordu uzun yıllardır ataklarım, baş ağrıların arttı o haftalarda ara ara devam ediyor bazen ataklarım oluyor, olurmuş da baş ağrılari normalmis, kiminin beli agriyor kiminin başı,

ben giriyorum canım,çok durmuyorum ama yarım saat yuzup çıkıyorum hemen duş alıp degısıyorum uzerimi.Dr lar yuzme ve yuruyus verıyor.Çok karnını ve kollarıı zorlamadan çok kulaç atmadan sakın sakın yuzebılırsın,sırt kaslarına cok ıyı geldi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…