2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O konuda çok bilgim yok ama umudunu kaybetme bak hastalanmamışsında :) inşallah sende bu ay aramıza katılırsın :)

Canim 13 gunu yumurtluyor olabilirsin ama o yumurtanin olgunlasip catlamasi da var. Doktorun yanilmis olamaz yumurtayi olcup anliyorlar sonucta. Iki kez yumurtladigini sanmiyorum. Adetin geciktiyse bir test yap canim hamile olabilirsin.

Cok gecmis olsun canim istirahat cok iyi gelir hep yat dinlen hic bi is yapma.

Canim 13 gunu yumurtluyor olabilirsin ama o yumurtanin olgunlasip catlamasi da var. Doktorun yanilmis olamaz yumurtayi olcup anliyorlar sonucta. Iki kez yumurtladigini sanmiyorum. Adetin geciktiyse bir test yap canim hamile olabilirsin.
Yorumun için tesekkürler canım.artık işde düşünüp kurmakdan yoruldum,ara ara sıcaklık basıyor beni İnşaAllah sonuç güzel olur artık bu içimizdeki hüzün,burukluk mutluluğa ve sevince dönüşür

O konuda çok bilgim yok ama umudunu kaybetme bak hastalanmamışsında :) inşallah sende bu ay aramıza katılırsın :)
Umudum her aykinden fazla,ben aklımdan çıkarmaya çalışsamda sol tarafımdaki sızı hatırlatıyor kendini
İnşaAllah sonuç pozitif olursa bende şuan 5 haftalık olucam sanırım

Umudum her aykinden fazla,ben aklımdan çıkarmaya çalışsamda sol tarafımdaki sızı hatırlatıyor kendini
İnşaAllah sonuç pozitif olursa bende şuan 5 haftalık olucam sanırım
Ben ilk kasığımdaki sızıdan anlamıştım hamile olduğumu biliyomusun :) her zamankinden değişikti. İnşallah bu ay seninde meleğinn yanında olur :) rabbim aratmasın..

Ben de öğretmenim cok atakta kalmamaya çalışsam da pek mümkün olmuyor.cok şükür leke filn gelmedi hiç.benm sadece kesenin oldugu tarafta batma oluyor bazen iğne batması gibi eşim sağolsn cok ilgileniyor evde hiçbir sey yapmıyorm desem yeridir.kalp atışını bekliyoruz sabırsızlıkla stresten tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bi de ben sabh 5 6 gibi uyanıyorum birden

Bende çalışmadığım halde sabahın 7snde uyanıyorum

Evet sabah erken kalkmalar bende de var, o da aslında daha yorgun yapıyor ilerleyen saatlerde, iğne gibi batmalar bende de olyor, leke gelmemesi senin çok iyi, pek doktor sevmiyoruz böyle şeyleri diyor, arkadaşlarımla konuştum onlarda olabilir böle şeyler benim 3 aya kadar bile sürmüştü sonra kesildi diyorlar, ilk üç ay geçerse daha rahatlıcaz sanırım,kısmet ya herşey ne zaman sağlıklı doğcaksa bebeğimiz o zaman olsun hepimizin, yeterki iyi olsun da yoksa bu yolda yaşayacağım sıkıntıların hepsine razıyım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…