- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.741
O konuda çok bilgim yok ama umudunu kaybetme bak hastalanmamışsında :) inşallah sende bu ay aramıza katılırsın :)günaydın kızlar..
inşaAllah bende ocak annesi olurum.
BAT 3 mayıs idi.Henüz adet olmadım,her ay bir iki günlük geciklerden ötürü umutlanıp sonrasında kırmızıları gördüğüm için bu ay elim teste gitmiyor.size bir sorum olacak,yorumlarınız önemli...
Şimdi ben rutin olarak adetimin 13.günü yumurtluyorum.Geçtiğimiz ay adetimin 19. günü dr muayenem oldu.Çok ilginçdir dr yumurtan çatlamış bugun ilişki öneriyorum dedi.İçimden ama ben geçen hafta yumurtladım zaten dedim ve dr.un yanıldığını düşündüm.Acaba nisan ayında iki kez yumurtlamış olabilirmiyım? Ve 19.gündeki yumurtadan ötürü şuan adetim gecıkıyor olabilir mi? Ne dersiniz,çok endişeliyim inş hamişimdir.
huhuuuuu Kizlarrr bende yarın ilk defa doktora gidicem inş kese görünür çok heyecanlıyım :)
Dün sağlık ocağında kan verdim. Şimdi aldım sonucumu 5 mayıs gecesi 446 olan hcg dünden itibaren 766 olmuş
Sanırım herşey yolunda :)
İnşallah. Sen keseyi görmüşmüydün ?Masallah canim insallah hep boyle gider
günaydın kızlar..
inşaAllah bende ocak annesi olurum.
BAT 3 mayıs idi.Henüz adet olmadım,her ay bir iki günlük geciklerden ötürü umutlanıp sonrasında kırmızıları gördüğüm için bu ay elim teste gitmiyor.size bir sorum olacak,yorumlarınız önemli...
Şimdi ben rutin olarak adetimin 13.günü yumurtluyorum.Geçtiğimiz ay adetimin 19. günü dr muayenem oldu.Çok ilginçdir dr yumurtan çatlamış bugun ilişki öneriyorum dedi.İçimden ama ben geçen hafta yumurtladım zaten dedim ve dr.un yanıldığını düşündüm.Acaba nisan ayında iki kez yumurtlamış olabilirmiyım? Ve 19.gündeki yumurtadan ötürü şuan adetim gecıkıyor olabilir mi? Ne dersiniz,çok endişeliyim inş hamişimdir.
İnşallah. Sen keseyi görmüşmüydün ?
Aiiyyy inşallah görürsün hemencik. Bende 4+5im bakalım haftaya perşembe gidicem. İnşallah görürüm..Yok canim haftaya carsamba gidicem insallah görmeye.
günaydın, bugünden itibaren bir haftalık istirahat sürem başladı, protesganı kullanmaya dün başladım günde 3 kere, kahverengi akıntım hala geliyor ,,bu sabah uyandığımda şiddetli bel ağrım vardı sabaha kadar kamyon geçmiş sanırım üstümden, çok yorgun ve ağrılı uyandım, esneme yapsam ii olur mu ki sırt ağrılarıma, iiki doktor istirahat vermiş okulda öğrencilere dert anlatıcam derken çok yorulurdum bu halde, benim gibi bel ağrıları ve arada kasık ağrıları yaşayan var mı?
Aiiyyy inşallah görürsün hemencik. Bende 4+5im bakalım haftaya perşembe gidicem. İnşallah görürüm..
Yorumun için tesekkürler canım.artık işde düşünüp kurmakdan yoruldum,ara ara sıcaklık basıyorCanim 13 gunu yumurtluyor olabilirsin ama o yumurtanin olgunlasip catlamasi da var. Doktorun yanilmis olamaz yumurtayi olcup anliyorlar sonucta. Iki kez yumurtladigini sanmiyorum. Adetin geciktiyse bir test yap canim hamile olabilirsin.
Umudum her aykinden fazla,ben aklımdan çıkarmaya çalışsamda sol tarafımdaki sızı hatırlatıyor kendiniO konuda çok bilgim yok ama umudunu kaybetme bak hastalanmamışsında :) inşallah sende bu ay aramıza katılırsın :)
Ben ilk kasığımdaki sızıdan anlamıştım hamile olduğumu biliyomusun :) her zamankinden değişikti. İnşallah bu ay seninde meleğinn yanında olur :) rabbim aratmasın..Umudum her aykinden fazla,ben aklımdan çıkarmaya çalışsamda sol tarafımdaki sızı hatırlatıyor kendini
İnşaAllahsonuç pozitif olursa bende şuan 5 haftalık olucam sanırım
günaydın, bugünden itibaren bir haftalık istirahat sürem başladı, protesganı kullanmaya dün başladım günde 3 kere, kahverengi akıntım hala geliyor ,,bu sabah uyandığımda şiddetli bel ağrım vardı sabaha kadar kamyon geçmiş sanırım üstümden, çok yorgun ve ağrılı uyandım, esneme yapsam ii olur mu ki sırt ağrılarıma, iiki doktor istirahat vermiş okulda öğrencilere dert anlatıcam derken çok yorulurdum bu halde, benim gibi bel ağrıları ve arada kasık ağrıları yaşayan var mı?
Amin inşaAllah canım :)Ben ilk kasığımdaki sızıdan anlamıştım hamile olduğumu biliyomusun :) her zamankinden değişikti. İnşallah bu ay seninde meleğinn yanında olur :) rabbim aratmasın..
Bende çalışmadığım halde sabahın 7snde uyanıyorumBen de öğretmenim cok atakta kalmamaya çalışsam da pek mümkün olmuyor.cok şükür leke filn gelmedi hiç.benm sadece kesenin oldugu tarafta batma oluyor bazen iğne batması gibi eşim sağolsn cok ilgileniyor evde hiçbir sey yapmıyorm desem yeridir.kalp atışını bekliyoruz sabırsızlıkla stresten tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bi de ben sabh 5 6 gibi uyanıyorum birden
kızlar bendesabahın 5 inde uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum.. sonra tüm gün ruh gibi geziyorumBende çalışmadığım halde sabahın 7snde uyanıyorum
inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin :)) benimde salı günü doktorumkızlar bendesabahın 5 inde uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum.. sonra tüm gün ruh gibi geziyorum
neyse bebişlerimiz saglıkla gelsinler de
haftaya pazartesi doktora gidicem insallah görürüm bebişimi
Evet sabah erken kalkmalar bende de var, o da aslında daha yorgun yapıyor ilerleyen saatlerde, iğne gibi batmalar bende de olyor, leke gelmemesi senin çok iyi, pek doktor sevmiyoruz böyle şeyleri diyor, arkadaşlarımla konuştum onlarda olabilir böle şeyler benim 3 aya kadar bile sürmüştü sonra kesildi diyorlar, ilk üç ay geçerse daha rahatlıcaz sanırım,kısmet ya herşey ne zaman sağlıklı doğcaksa bebeğimiz o zaman olsun hepimizin, yeterki iyi olsun da yoksa bu yolda yaşayacağım sıkıntıların hepsine razıyım,Ben de öğretmenim cok atakta kalmamaya çalışsam da pek mümkün olmuyor.cok şükür leke filn gelmedi hiç.benm sadece kesenin oldugu tarafta batma oluyor bazen iğne batması gibi eşim sağolsn cok ilgileniyor evde hiçbir sey yapmıyorm desem yeridir.kalp atışını bekliyoruz sabırsızlıkla stresten tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bi de ben sabh 5 6 gibi uyanıyorum birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?