2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CanımUOTE="ebnaz, post: 40841083, member: 669214"]Hosgeldin canim hayirli olsun ilk bebis mi ?[/QUOTE]
Canim ilk bebek olacak inşallah birinci hamileligim 2, 5ay sürdü bebeğin kalp atışı durdu alindi malesef bu ikinci gebeligim inşallah bunu kucağıma almayı nasip eder Allah'im ve hepimize

O nasil bi teknikmis cok merak ettimm:) buyuklerimiz kalmaya calisiyorlar miydi ki o zamanlar

Canim ben bulundgm yerde kan verip durdum son hcg 2386 cikti iste.Kendi doktorum uzak oldugu icin ancak yarin gidebilcem amma gecen carsamba 333du pzt 2386 cikinca belki ikizdir dedi doktor 4 gunde cok yukselmis guzel dedi.Ama daha ilk hcg 137 di o zaman arayip soyledim doktoruma hemen crinon jel al dedi.Bi kez kimyasal yasadim diyemi hemen verdi bilmiyorum..Sen ne kullaniyosun
ikiz diye mi verdi canim acaba ikizdi demi senin

buarada ozel olcak ama esinizle iliskiye giriyomusunuz ben hastayim diye bide oncesinde hic girmedik korkuyoz acikcasi doktor girin dedi esim mutlu oldu ama ben korkuyorum diye yanastirmiyorum

ben progestan kullaniyorum kuzum bide folidoce kullaniyorum..kesem 1tane benim..kesene git baktir 2kese olunca ikiz bide ilerde tek kesede 2kalp atisi duyabiliyomus burda cift keseli arkadasimiz vardi sanirim canim ins ikizdir biz cok istiyoduk hatta esim ultrasyon odasina girdi benim utanip soramicagimi bildigi icin tek mi cift mi dedi doktora doktoe gulumsedi tek dedi esimin o an yuzunu gorsen nasi hayal kirikligina uyguladi olsun saglikli olsun olesine sordum zaten dedi kucuklukten beri hayaliymis ins senin olur cok guzel bi duygu benve

beim arkadasinda oleydi ama ikiz olmadi sen kesene baktir bence canim ole daha garanti oluyomus

buarada ozel olcak ama esinizle iliskiye giriyomusunuz ben hastayim diye bide oncesinde hic girmedik korkuyoz acikcasi doktor girin dedi esim mutlu oldu ama ben korkuyorum diye yanastirmiyorum
Belki sakincasi yoktur ama esimde bende 1 yildir istiyoduk Rabbim nasip etti o yuzden korkudan bizde yanasmiyoruz

a
Belki sakincasi yoktur ama esimde bende 1 yildir istiyoduk Rabbim nasip etti o yuzden korkudan bizde yanasmiyoruz
ayy bitanem ins bise olmaz bebislerimize pit pit duyariz kalp atislarini benimde dusuk tehlikem var korkuyorum doktor sakncasi yk dedi ama ben hemen uyuyomus taklidi yapiyrm korkuyorum

Aynen bizde ikiz cok istiyoruz ama nasip saglikli olsunda canim tek olsun.Doktor diyince dahada heveslendik bizde :)
Bu jelde progestrn zaten hap yerine jel bende folidoce iciyorum bakalim demir 3ksiklgm var ona ne vericek

a

ayy bitanem ins bise olmaz bebislerimize pit pit duyariz kalp atislarini benimde dusuk tehlikem var korkuyorum doktor sakncasi yk dedi ama ben hemen uyuyomus taklidi yapiyrm korkuyorum
Zaten cok uykumuz oluyor canim yani ben öyleyim:)
Konus esinle guzel bi dille surat yapmasin.Anlayisli olsun canim bu bizim bebeğimiz onu korumamiz lazim falan de mesela canim

tabi kuzum milletin yatak odasinda neler oluyo ahahah sapittim yine :))bope aykalrin havada iliskiye giriyosun bi pozisyonun anlatilisi iste bide turk kahvesi
Hmmm tmm biliyorummm.turk kahvesini de duydum.iliskiyi bende yaptim.esimde morfoloji sorunu ciktgnda uroloji dr u esin beline yastik koysun demis.zaten onu koyunca mecburen ayaklar havada kaliyor:)

Canim hcg ye gore kesin olmuyor.benimde aynen senin gibi artti.iki gunde alti kat falan ama su an icin tek kese gorduk

beim arkadasinda oleydi ama ikiz olmadi sen kesene baktir bence canim ole daha garanti oluyomus
Canim sen progesteronu nasil kullaniyorsun.ben alttan kullaniyorum.ama hepsi gidiyor mu iceriye anlayamiyorum.bazen az az disari cikiyor cunku.daha iceri ittirmeye korkuyorum.

Biz girmiyoruz.adete dort gun kaladan beri.esim de sagolsun istemiyor bebege bisey olmasin diye.dr bes gun sonra gireblrsnz demisti.o da yarin.esim gun sayiyor ama ben tekrar dr a gitmeden olmasin diyorummm.bi gidelm kalp atisini duyalm diyorummm

Merhaba arkadaşlar.. ben de kısmetse 2016 Ocak annesi olacağım gibi görünüyor.. :) Geçen hafta tesadüfen öğrendim hamile olduğumu, bebeğin kesesi görünüyor ama henüz kalp atışlarını duyamadık, adetlerim de hep düzensiz olduğu için şu anda ne kadarlık olduğu ile ilgili net bir şey söyleyemedi doktor, bu hafta sonu başka bir doktora gideceğim, o zaman daha da netleşecek sanıyorum.. İnşallah bir aksilik olmaz da bir an evvel bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim..

Bu arada hamile olduğumu öğrendiğimden 2 gün sonra inanılmaz bir mide bulantısı başladı bende, psikolojik midir, yoksa zamanı geldiği için mi başladı hiç bilemiyorum.. kusma yok ama midemin üzerinde sürekli bir ağırlık var sankii, bir de kokulara inanılmaz hassaslaştım, cidden zor bir durummuş, umarım kısa sürede geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…