- 6 Kasım 2012
- 490
- 185
- 73
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.781
günaydın kızlar..
inşaAllah bende ocak annesi olurum.
BAT 3 mayıs idi.Henüz adet olmadım,her ay bir iki günlük geciklerden ötürü umutlanıp sonrasında kırmızıları gördüğüm için bu ay elim teste gitmiyor.size bir sorum olacak,yorumlarınız önemli...
Şimdi ben rutin olarak adetimin 13.günü yumurtluyorum.Geçtiğimiz ay adetimin 19. günü dr muayenem oldu.Çok ilginçdir dr yumurtan çatlamış bugun ilişki öneriyorum dedi.İçimden ama ben geçen hafta yumurtladım zaten dedim ve dr.un yanıldığını düşündüm.Acaba nisan ayında iki kez yumurtlamış olabilirmiyım? Ve 19.gündeki yumurtadan ötürü şuan adetim gecıkıyor olabilir mi? Ne dersiniz,çok endişeliyim inş hamişimdir.
O nasil bi teknikmis cok merak ettimm:) buyuklerimiz kalmaya calisiyorlar miydi ki o zamanlaruzulmr canim lutfen dualarimiz sennle bizim bi topic vardi ben nasi hamile kaldigimi teknikle anlatmistim birazcik ayop ama hamile kalan oldu o topigede bak istiyosan crazy teknigi de anlatirlar bizimkiler zaten bem artik utaniyorum:)gelin nisan ayi bizimle olsun kucagimiz bebeklerle dolsun diye topic ins sende subat annesi olursun inan dusunmediginde hamile kaliysn gozlemlerime gore dusunme o yuzden buarada ben pkoluyum o teknigide buyuklerimden ogrendim umarim isine yarar uzulme lutfen zor donem biliyorum
ikiz diye mi verdi canim acaba ikizdi demi seninKizlar bende crinon jel kullaniyorum aranizda kullanan varmi?? Bi kutuda 15 tane var son 2 kaldi ama 3 ay kullancakmisim
tabi kuzum milletin yatak odasinda neler oluyo ahahah sapittim yine :))bope aykalrin havada iliskiye giriyosun bi pozisyonun anlatilisi iste bide turk kahvesiO nasil bi teknikmis cok merak ettimm:) buyuklerimiz kalmaya calisiyorlar miydi ki o zamanlar
ikiz diye mi verdi canim acaba ikizdi demi senin
ben progestan kullaniyorum kuzum bide folidoce kullaniyorum..kesem 1tane benim..kesene git baktir 2kese olunca ikiz bide ilerde tek kesede 2kalp atisi duyabiliyomus burda cift keseli arkadasimiz vardi sanirim canim ins ikizdir biz cok istiyoduk hatta esim ultrasyon odasina girdi benim utanip soramicagimi bildigi icin tek mi cift mi dedi doktora doktoe gulumsedi tek dedi esimin o an yuzunu gorsen nasi hayal kirikligina uyguladi olsun saglikli olsun olesine sordum zaten dedi kucuklukten beri hayaliymis ins senin olur cok guzel bi duygu benveCanim ben bulundgm yerde kan verip durdum son hcg 2386 cikti iste.Kendi doktorum uzak oldugu icin ancak yarin gidebilcem amma gecen carsamba 333du pzt 2386 cikinca belki ikizdir dedi doktor 4 gunde cok yukselmis guzel dedi.Ama daha ilk hcg 137 di o zaman arayip soyledim doktoruma hemen crinon jel al dedi.Bi kez kimyasal yasadim diyemi hemen verdi bilmiyorum..Sen ne kullaniyosun
beim arkadasinda oleydi ama ikiz olmadi sen kesene baktir bence canim ole daha garanti oluyomusCanim ben bulundgm yerde kan verip durdum son hcg 2386 cikti iste.Kendi doktorum uzak oldugu icin ancak yarin gidebilcem amma gecen carsamba 333du pzt 2386 cikinca belki ikizdir dedi doktor 4 gunde cok yukselmis guzel dedi.Ama daha ilk hcg 137 di o zaman arayip soyledim doktoruma hemen crinon jel al dedi.Bi kez kimyasal yasadim diyemi hemen verdi bilmiyorum..Sen ne kullaniyosun
Belki sakincasi yoktur ama esimde bende 1 yildir istiyoduk Rabbim nasip etti o yuzden korkudan bizde yanasmiyoruzbuarada ozel olcak ama esinizle iliskiye giriyomusunuz ben hastayim diye bide oncesinde hic girmedik korkuyoz acikcasi doktor girin dedi esim mutlu oldu ama ben korkuyorum diye yanastirmiyorum
ayy bitanem ins bise olmaz bebislerimize pit pit duyariz kalp atislarini benimde dusuk tehlikem var korkuyorum doktor sakncasi yk dedi ama ben hemen uyuyomus taklidi yapiyrm korkuyorumBelki sakincasi yoktur ama esimde bende 1 yildir istiyoduk Rabbim nasip etti o yuzden korkudan bizde yanasmiyoruz
ben progestan kullaniyorum kuzum bide folidoce kullaniyorum..kesem 1tane benim..kesene git baktir 2kese olunca ikiz bide ilerde tek kesede 2kalp atisi duyabiliyomus burda cift keseli arkadasimiz vardi sanirim canim ins ikizdir biz cok istiyoduk hatta esim ultrasyon odasina girdi benim utanip soramicagimi bildigi icin tek mi cift mi dedi doktora doktoe gulumsedi tek dedi esimin o an yuzunu gorsen nasi hayal kirikligina uyguladi olsun saglikli olsun olesine sordum zaten dedi kucuklukten beri hayaliymis ins senin olur cok guzel bi duygu benve
Zaten cok uykumuz oluyor canim yani ben öyleyim:)a
ayy bitanem ins bise olmaz bebislerimize pit pit duyariz kalp atislarini benimde dusuk tehlikem var korkuyorum doktor sakncasi yk dedi ama ben hemen uyuyomus taklidi yapiyrm korkuyorum
Hmmm tmm biliyorummm.turk kahvesini de duydum.iliskiyi bende yaptim.esimde morfoloji sorunu ciktgnda uroloji dr u esin beline yastik koysun demis.zaten onu koyunca mecburen ayaklar havada kaliyor:)tabi kuzum milletin yatak odasinda neler oluyo ahahah sapittim yine :))bope aykalrin havada iliskiye giriyosun bi pozisyonun anlatilisi iste bide turk kahvesi
Canim hcg ye gore kesin olmuyor.benimde aynen senin gibi artti.iki gunde alti kat falan ama su an icin tek kese gordukCanim ben bulundgm yerde kan verip durdum son hcg 2386 cikti iste.Kendi doktorum uzak oldugu icin ancak yarin gidebilcem amma gecen carsamba 333du pzt 2386 cikinca belki ikizdir dedi doktor 4 gunde cok yukselmis guzel dedi.Ama daha ilk hcg 137 di o zaman arayip soyledim doktoruma hemen crinon jel al dedi.Bi kez kimyasal yasadim diyemi hemen verdi bilmiyorum..Sen ne kullaniyosun
Canim sen progesteronu nasil kullaniyorsun.ben alttan kullaniyorum.ama hepsi gidiyor mu iceriye anlayamiyorum.bazen az az disari cikiyor cunku.daha iceri ittirmeye korkuyorum.beim arkadasinda oleydi ama ikiz olmadi sen kesene baktir bence canim ole daha garanti oluyomus
Biz girmiyoruz.adete dort gun kaladan beri.esim de sagolsun istemiyor bebege bisey olmasin diye.dr bes gun sonra gireblrsnz demisti.o da yarin.esim gun sayiyor ama ben tekrar dr a gitmeden olmasin diyorummm.bi gidelm kalp atisini duyalm diyorummmbuarada ozel olcak ama esinizle iliskiye giriyomusunuz ben hastayim diye bide oncesinde hic girmedik korkuyoz acikcasi doktor girin dedi esim mutlu oldu ama ben korkuyorum diye yanastirmiyorum
Canim hcg ye gore kesin olmuyor.benimde aynen senin gibi artti.iki gunde alti kat falan ama su an icin tek kese gorduk
Yok cnm onu kullanmiyorum.jel mi o.progesteron kullaniyorum.hayirlisi olsun tabiki..Zaten doktor da belki dedi.Hayırlısı olsun tek olsun.
Sendemi crinon kullaniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?