- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.761
İnşallah görürsün canımmm. Kaç haftalıksınnKizlar dua edin bana yarin kese icin gidicez cok heycanlııı
insallah canım :)) insallah sen de kalbini duyarsın bebişinininşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin :)) benimde salı günü doktorum
Eveet cok heyecanlı inşallah görürsün bebişiniiKizlar dua edin bana yarin kese icin gidicez cok heycanlııı
ayy hiç birşeyini görmedim daha inşallah toptan görürüm herşeyini:))insallah canım :)) insallah sen de kalbini duyarsın bebişinin
Eveet cok heyecanlı inşallah görürsün bebişinii
İnşallah görürsün canımmm. Kaç haftalıksınn
Canim 4 haftalik degil 6 haftaliksin ki.. ya da gec dollenme mi..benmde 27 mart gecen hafta 5 haftaliktim. Agri olsa bi turlu olmasa bi turlu telaslaniyoruz.bende birgun iyi birgun kotuyum.Tahminime gore 4 haftalik canim sat 28 mart adetim 2 hafta gecti pzt beta 2386 cikti.Rabbim hepimize yasatsin bu mutlulugu
Canim 4 haftalik degil 6 haftaliksin ki.. ya da gec dollenme mi..benmde 27 mart gecen hafta 5 haftaliktim. Agri olsa bi turlu olmasa bi turlu telaslaniyoruz.bende birgun iyi birgun kotuyum.
Bende dün çok iyiydim ama korktum bişeymi oldu diye. Bugun biraz ağrım olunca rahatladım :) günümüz günümüze uymuyor :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Evet canim gec dollenme benimki tahminime gore..Klomen kullandim birde doktor takvim vermisti o yuzden aklimda kaldi.hic hamile degilim gibi agri yok yaaa varmi boyle olan hanimlar
Bende dün çok iyiydim ama korktum bişeymi oldu diye. Bugun biraz ağrım olunca rahatladım :) günümüz günümüze uymuyor :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Var benim arkadasim oyle canim.hopluyor zipliyor.mide bulantisi agri sizi hicbisey yokEvet canim gec dollenme benimki tahminime gore..Klomen kullandim birde doktor takvim vermisti o yuzden aklimda kaldi.hic hamile degilim gibi agri yok yaaa varmi boyle olan hanimlar
tesekkur ederimmm bitanem cok destek oldun progestan verdi doktor belirtilerim erken baslamis iki ihtimal var dedi biri dusme ihtimali digeri her 5kadindan birinde gorunen kahverengi lekeymis esim sordu iste kalp atisini duyana kadar bisey belli olmazmis yani bizim icin bu aylar cok onemli bebegimm ins Allah yar ve yardimcimiz olsun ben subatta evlendm hem yeni evli hem hammisim dualarim kabul olma ihtimali varmis ben dua ediyorum hepimize saglikli kucagimiza alalim bebislerimizk senin ilk bebegin mi
uzulmr canim lutfen dualarimiz sennle bizim bi topic vardi ben nasi hamile kaldigimi teknikle anlatmistim birazcik ayop ama hamile kalan oldu o topigede bak istiyosan crazy teknigi de anlatirlar bizimkiler zaten bem artik utaniyorum:)gelin nisan ayi bizimle olsun kucagimiz bebeklerle dolsun diye topic ins sende subat annesi olursun inan dusunmediginde hamile kaliysn gozlemlerime gore dusunme o yuzden buarada ben pkoluyum o teknigide buyuklerimden ogrendim umarim isine yarar uzulme lutfen zor donem biliyorumKızlar koca bir 0 negatif çıktı umudum bitti
ben zor bi hamilelik geciriyorum ins bundan sonrasi ole olmaz canim progestan aliyorum bendemerhaba, bugün kese için doktora gittim, doktora girmeden bayağı bir kahverengi akıntım olduğunu farkettim, doktora söyledim progestan verdi, gün de üç kez ve bir hafta istirahat, kasıklarıma da ağrı giriyo ara ara, çok yorulmuşum bugün onun etkisi varmıdır, sonuçta dinlendikten sonra gene aynı tempoya devamböyle şikayetleri olan var mı?
cok tsk ederim canim sagol valla degerlerden anlamiyorum canim ama moralini bozma moral cok etkiliyoCRAZYBEL canım çok geçmiş olsun,dikkat et artık inş çabuk geçer bu zor süreç
@ebnaz cım ve diğer arkadaşlarım ben çoktandır günlük en az bir bazen iki üç olabiliyordu muz yerim yıllardır,hiçbir kabızlık sorunum da olmadı çok şükür..geçen konuşulmuştu ark ortamında düzenli muz yiyenlerde kabızlık olmaz diye,nekadar bilimsel bilmiyorum ama potasyum deposu,herkes yese iyi olur..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz buarada,hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz inş sağlıkla kucagımıza alırız hepimiz...
şimdi bir sorum olacak arkadaşlar,gecen hafta persembe yaptırmıştım toxoplasma ıgg, cmv ıgg testlerim şöyle çıkmış:
Anti Toxoplasma IgG
IU/mL 0 4 ٨ 246.30
Anti CMV IgG AU/mL < 4 154.00 sizce bunlar ne demek bişi anlamadım..kötü ymüş gibi geldi moralim çok bozuldu..randevumda cuma günü kese için gidecektik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?