- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.801
hahaha tutusmustur ben napicam erkek milletinden nasi koruyacagim diye :) allah yardım etsin babaniza :)Cok iyimis canim benimkide erkekken karismamisti simdi bi kabardi bi degisti kizima garip isim koyma cok guzel olmasin benzemesn sana katil olmayayam fln iyice kafayi yedin sen diorm simdiden kiskanio ah zavalli kizim prwnsesimm ama merak etme ben babandan korurum seni:)))
gozunaydin canim bu yil kesin erkek senesi erkekler cogunluktaCinsiyetimizi öğrendik teyzeleri evimize minik bi erkek geliyor, Mete'm geliyorDarısı öğrenemeyenlerin başına
@CRAZYBEL canım öğrendik
hosgeldik kiz ozlettin kendinidemek ki oluyormus. klipsli çanta begenmiştim
aklımda kalmıstı. dün rüyama girdi. hem de 2 tane begenıp alıyordum
benim zilli kız sanırım gercekten
hoş buldum canım. nasıl gidiyor gebelık?hosgeldik kiz ozlettin kendini
iyi kiz siz nabersinizzz bakalimHello mello nabersinizz
Hatun bakıyo kendine kuzum bizim gibi g.... Başı dağıtmamışMaşşallah maşşallah. Ben en son lisede 56 kiloydum
gozunaydin canim sen yalovadami bursadami dr a gidiosunKızlar benimki kesin erkek.pipisi falan açmış ortada :)))))) bu arada doktora sordum başağrısı olabilir dedi arkadaşlar doktor ama bel ağrısı için Nerox b verdi ilaç b vitamini :))
gozunaydin canim sen yalovadami bursadami dr a gidiosun
kac kiloydun basta canim56 kilo olmuşum
oturarak kıldım ama şu sıra kılmıyorum kanamadan sonra inşallah tekrar başlarım.benim riskli olduğu için öyle kılıyorum.Eğer sıkıntı veriyorsa ayaktakılmak oturarak kıl Allah biliyor sonuçtaKızlar namaz kılanlar,
Ayakta mı yoksa oturarak mı kılıyorsunuz ?
50kac kiloydun basta canim
kime gidiosun canim. bu arada gozun aydin dedimmi hatırlamıyorum ama olsuncanım yalovada gidiyorum,bursada ailem var orada bir kere gittim,ama normalde yalovada gidiyorum canım
ii gibi calismaya basladm 4 aydn snra sicaklarda zorlanıyorum bide kan dustu iice bakalim hakkimda hayirlisihoş buldum canım. nasıl gidiyor gebelık?
bende son 15 gundur biraktim ise baslaynca geldigimde hic halim kalmıyor allahim durumumu biliyor affetsin insallah. ama ayakta kiliodumoturarak kıldım ama şu sıra kılmıyorum kanamadan sonra inşallah tekrar başlarım.benim riskli olduğu için öyle kılıyorum.Eğer sıkıntı veriyorsa ayaktakılmak oturarak kıl Allah biliyor sonuçta
Allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı bizde :) tahlili bekliyoruz bakalım :)inşallah senin de güzel sonuçlarbende sendenim ,yanlız degılsın :) bende yarın gidicem 2li teste , senınde hersey yolunda gider umarım :)
kime gidiosun canim. bu arada gozun aydin dedimmi hatırlamıyorum ama olsun
bende 4kilo aldim sanirim ilk basta dr tartmadi snra gecen hafta 1.5 kilo almisim gecen aya gore. aa cok almissin dedi. bisi yemeden nasi bunye varsa artik. hepten ac gezmem gerekio heralde :) ama evdeko tartimda 73.8 le baslamsti gebelik suan 76 cikio artok 1 kilonun hesabi olmaz die 4 kilo diyorum
allah yardımcın olsun canım.ii gibi calismaya basladm 4 aydn snra sicaklarda zorlanıyorum bide kan dustu iice bakalim hakkimda hayirlisi
iyiymis valla. atakentte arkdsm calisio sorayim bakayim iimi o adam ikisinide hic duymadm abimin esi uzmanlarsa bugday hanima gidiodu orda yapmsti dogum atakenti hic sevmiyorum yengemi mahvetmislerdi. ama insallah senin iyi gecer dogumun. sakin yanlis anlama ben cok hassasim hastane vee dr konusunda oyuzden demeyi borc bildimcanım demişsin ben farketmedim çok sağol canım :)) ben yalovadayım burada uzmanlara gittim önce zeynep başarana iyi bir doktor ama muayene ücretleri 62 tl, sonra atakentin emniyettekilerin eşlerine 15 tlden muayene ediyorlarmış dediler,bu günde ona gittim ahmet zara doktorun adı, onu da beğendim canım,baya inceledi doktor
nefsimizi bir yensekbende son 15 gundur biraktim ise baslaynca geldigimde hic halim kalmıyor allahim durumumu biliyor affetsin insallah. ama ayakta kiliodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?