2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha tutusmustur ben napicam erkek milletinden nasi koruyacagim diye :) allah yardım etsin babaniza :)

bende son 15 gundur biraktim ise baslaynca geldigimde hic halim kalmıyor allahim durumumu biliyor affetsin insallah. ama ayakta kiliodum

kime gidiosun canim. bu arada gozun aydin dedimmi hatırlamıyorum ama olsun

canım demişsin ben farketmedim çok sağol canım :)) ben yalovadayım burada uzmanlara gittim önce zeynep başarana iyi bir doktor ama muayene ücretleri 62 tl, sonra atakentin emniyettekilerin eşlerine 15 tlden muayene ediyorlarmış dediler,bu günde ona gittim ahmet zara doktorun adı, onu da beğendim canım,baya inceledi doktor

bende 4kilo aldim sanirim ilk basta dr tartmadi snra gecen hafta 1.5 kilo almisim gecen aya gore. aa cok almissin dedi. bisi yemeden nasi bunye varsa artik. hepten ac gezmem gerekio heralde :) ama evdeko tartimda 73.8 le baslamsti gebelik suan 76 cikio artok 1 kilonun hesabi olmaz die 4 kilo diyorum

iyiymis valla. atakentte arkdsm calisio sorayim bakayim iimi o adam ikisinide hic duymadm abimin esi uzmanlarsa bugday hanima gidiodu orda yapmsti dogum atakenti hic sevmiyorum yengemi mahvetmislerdi. ama insallah senin iyi gecer dogumun. sakin yanlis anlama ben cok hassasim hastane vee dr konusunda oyuzden demeyi borc bildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…