- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.841
cok guzel canim ismiyle yasasn bizde metin Oğuz koyacagiz kismerse.metin kayinbabamin adi dedesi gibi efendi isinde gucunde agirbasli olur insallah oyuzden metin ismino cok istedimKizlar bize doktor %80erkek demisti.Değişmez sanirim.Hayirli sağlıklı olsunda onemli olan o tabi
Bizde isim konusunda YASİN olmasına karar verdik sizce nasil?
Belki 2. ismide olur ama suan icin dusuncemiz bu :)
Amin canim insallah...İsmiyle çok yaşasın
Amin canim.Senin sectigin isimlerde guzel insallah evlatlarimizda agirbasli ahlakli hayirli evlat olur kuzum.cok guzel canim ismiyle yasasn bizde metin Oğuz koyacagiz kismerse.metin kayinbabamin adi dedesi gibi efendi isinde gucunde agirbasli olur insallah oyuzden metin ismino cok istedim
Tesekkur ederizzzAyyy kızlar heyecanınız daim olsun. Bol bol yürüyüş yapın, uyuyun, eşinizle sinemaya gidin. Bide çok gerilmeyin gerçekten bebek gazlı oluyor :) sonunda da sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı.
2015 ocak annesinden tavsiye olsun.
Azaltıyorum yavaştan sonra pat diye bırakıcsm az kaldıAmin canim insallah...
Sen sigarayi birakabildin mi
tesekkur ederiz :) hep dogup bu zamanlara geldigmizi hayal ediyorum. gezeriz bol.bol diyorum. inşallah bizde kucagimiza aldgmiz gnleri görürüzAyyy kızlar heyecanınız daim olsun. Bol bol yürüyüş yapın, uyuyun, eşinizle sinemaya gidin. Bide çok gerilmeyin gerçekten bebek gazlı oluyor :) sonunda da sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı.
2015 ocak annesinden tavsiye olsun.
ikiside cok.guzel canim. bizimde oguzu babamiz istedi Turk ismi olsun sonucta bizim soyumuz dedi. tamm dedim. metin oguz oldu. ruyalarmda hep erkek bebek veriliyordi kucağıma hamile kalmadan once bak bu senin bebegin Muhammed metin diyolardi. o kadr guzel bir bebektiki hala gozumun önünde. bakalim oglumda ruyamdaki bebekmi olucak. hep erkek dedim esime oyle hissediyorum. ruyanin etkisimi bilmem ama erkek diodum. daha sonra esimle konustuk Muhammed metin agir olur die sonra yine ruyamda belli bi zaman sonra yemyesil bi alandayiz kayinvalim muhammed metin oglum diyor cocuk cimlerde kosuyor, kayinvalidemde bak agir gelir dedin ama ne guzel cocuk oldu dusunme kizim bu isim uzerinde dedi. cok etkilendim. bende Muhammed'i kulagina okuturum diyorum. artik bilincaltimmi bilmiyorum ama icim rahat etmez okutmazsam.Amin canim.Senin sectigin isimlerde guzel insallah evlatlarimizda agirbasli ahlakli hayirli evlat olur kuzum.
Yasin Furkan dusunuyorum ama bakalim Furkani daha esime demedim.Ikisinede ben karar vermiyim simdi adamcagzn aklinda bisey vardir belki.Bi yanyana geleblsek konuscaz bunlari
Yok ilac kullanmiyorum canim bir daha olursa denerim sagol canimcanim bende hic aci icemezdm ama inanki limon sanki tatlandiriyor. sen bitane kesme seker ve cay kasiginin ucuyla sekerle tatlandirip bi yudumda iciver istersen.ilac kullaniyormusun bilmiyorum ama ilactan iyidir
Amin insallah canimMerhaba hoşbuldum inşallah haftaya ogrenicez rabbim sağlıklı sıhhatli ve de hayırlı evlat versin hepimize gerisi teferruat
Sağol hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Sormadi canım hatta istemn kagidi yazmış bana verdi laboratuvara inin bunu yaptırın diye. Ben aa 4lü testmi istediniz. 2li iyi çıkarsa 4 e gerek kalmiyomus dedim.yok ikisini bir degerlendiriyoruz dedi.hayırlısı olsun :=) 4 lüyü yaptırmak zorunda degılsın. ben 2 li yaptırdım 3 ve 4 lüyü yaptırmayacagım. doktor ıstedıgı zaman fikrini sormadı mı?
Canim belirtilerim daha hamilelik tahlili yapmadan midem bulanmaya başlamıştı. Göbeğim 12. Haftadan sonra killanmaya başladı. Baş agrilarim var. Erkek bebege hamile olan annelerin ayakları üsür derler ama ben sürekli yandım. Bi de baştan beri acayip gaz sıkıntım var. Bu arada dört yaşında bi kızım var onda hamileligimi çok rahat geçirdim bi kere bile midem bulanmadi. İki hamilelik iki farklı cinsiyet tamamen farklı geciyoCanim bebegin erkekmis saglilla alirsin insallah kucagina ne gibi seyler yasadin migde bulantisi gibi ne belirtilerin vardi
senin doktor direkt para tuzagı bence. burada çoğu kişinin doktoru öyle bişi dememişSağol hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah. Sormadi canım hatta istemn kagidi yazmış bana verdi laboratuvara inin bunu yaptırın diye. Ben aa 4lü testmi istediniz. 2li iyi çıkarsa 4 e gerek kalmiyomus dedim.yok ikisini bir degerlendiriyoruz dedi.
Off zaten pek yildizim barismadi doktorla kötü diyemem ama icimin almadığı birsey var.onumuzdeki ay aynı hastanedeki başka doktordan randevu aldim bakalım ona gidicem.senin doktor direkt para tuzagı bence. burada çoğu kişinin doktoru öyle bişi dememiş
seninki kafasına göre şart koymuş. bildiğim kadarıyla yaptırmak zorunda degılsın
Bana tahmin yapBilirmisin kendinle kiyaslayarak cok uyku basiyo kasik agrisi sag kasik bel kalinlasmasi ve tavuk etinden tiskinmeCanim belirtilerim daha hamilelik tahlili yapmadan midem bulanmaya başlamıştı. Göbeğim 12. Haftadan sonra killanmaya başladı. Baş agrilarim var. Erkek bebege hamile olan annelerin ayakları üsür derler ama ben sürekli yandım. Bi de baştan beri acayip gaz sıkıntım var. Bu arada dört yaşında bi kızım var onda hamileligimi çok rahat geçirdim bi kere bile midem bulanmadi. İki hamilelik iki farklı cinsiyet tamamen farklı geciyo
içine sinmiyorsa tabii ki başka bir doktor seçmelisin.Off zaten pek yildizim barismadi doktorla kötü diyemem ama icimin almadığı birsey var.onumuzdeki ay aynı hastanedeki başka doktordan randevu aldim bakalım ona gidicem.
Benim kızimda uykum çok fazlaydı bunda pek yok. Bu arada kızım da hem belim ağrıdı hem kasiklarim. Bunda sadece bel ağrısı bi kere bile kasiklarim agrimadı. Kızım da yüzüm çok güzel bunda baştan beri sivilcelerden kurtulamadım. Kızım da hep tatlı yedim bunda da tuzlu ve eksi. Bu hamileligim de sadece tatlidan ve Çaydan tiksindim. Kizim da hemen kilo aldi bunda hala ayniyim. Herkesin hamileliği farklı geciyo sonuçta sana ne desem yalan olur :)Bana tahmin yapBilirmisin kendinle kiyaslayarak cok uyku basiyo kasik agrisi sag kasik bel kalinlasmasi ve tavuk etinden tiskinme
Canim belirtilerim daha hamilelik tahlili yapmadan midem bulanmaya başlamıştı. Göbeğim 12. Haftadan sonra killanmaya başladı. Baş agrilarim var. Erkek bebege hamile olan annelerin ayakları üsür derler ama ben sürekli yandım. Bi de baştan beri acayip gaz sıkıntım var. Bu arada dört yaşında bi kızım var onda hamileligimi çok rahat geçirdim bi kere bile midem bulanmadi. İki hamilelik iki farklı cinsiyet tamamen farklı geciyoCanim bebegin erkekmis saglilla alirsin insallah kucagina ne gibi seyler yasadin migde bulantisi gibi ne belirtilerin vardi
Ben yapiyım izninle erkek.bende aynı belirtileri yaşadım. Tavuk diyince bile modem bulanıyor. Ve erkek olduğu 12.haftada belli oldu.Bana tahmin yapBilirmisin kendinle kiyaslayarak cok uyku basiyo kasik agrisi sag kasik bel kalinlasmasi ve tavuk etinden tiskinme
Dogurcan nerdeyse birak artikAzaltıyorum yavaştan sonra pat diye bırakıcsm az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?