2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ozaman kötü canım ya, bu doktoru eşimin arkadaşı tavsiye etti,onlarda gitmişler memnun kalmışlar bu doktordan, doğumda mı mahvetmişler canım,uzmanlarda nasıl olmuş doğumu memnunlar mı, atakentteki arkadaşına mutlaka sor canım ya benide haberdar et canım

Bende 5 haftalikken kanamam oldu oturarak kıldım hep şimdi de ayakta kilinca bazen alttan igne batar gibi sancı giriyor o yüzden oturarak kılıyorum 1 haftadır

Tebrik ederimm canim

Kızlar bazı arkadaslara doktora sorucam demiştim başağrısı normal ama şiddetli olursa doktora girmek gerekiyormuş. Bel ağrısı içinde b vitamini dedi doktor.hangi arkadaşlardı unuttum inş gorursunuz :))
Ben bel agrisi cok cekiyorum ama normalmis 6 doktorda oyle dedi normaldir heralde :)
Hatta bel agrisindan bazen oturarak kiliyorum canim sormustunya @karabiberimmmm

Kizlar bize doktor %80erkek demisti.Değişmez sanirim.Hayirli sağlıklı olsunda onemli olan o tabi
Bizde isim konusunda YASİN olmasına karar verdik sizce nasil?
Belki 2. ismide olur ama suan icin dusuncemiz bu :)

inş. 17. haftamdayım gebelıgın yarısına gelmeme az kaldı
hala bulantı cekıyorum
Aynen, üstüne bi de hala kusuyorum, doktor iki kilo al bu ay dedi nere, üstüne pzt gidicem öncekinden az kilom, bu aralar yemeğe başladım ama bakalım, ben onun ben kilo almasamda büyüdüğünü hissediyorum, sabak yumurta gibi kasigimda sismis hissediliyordu,çok hoş

canim bebek kocamanda olsa hep alttan bakiolarmis ordan rahat goruluyomus arkdsm demisti hep ordan bakio demisti

canim yengem dpgum yapali 6 yil oldu belki o dr degildir panikletmeyim ben seni. sordm canmda donmedi. bende ogrendim canim cats çarşamba günü benimkide erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…