- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.821
benimde karnim ole canim yanlardan gerilio gibielifbursa86 hâyirlı olsun ogluşun :) darisı bana. Haftaya öğrencem artık inşallah.
Ya benim göbek deliğim çok ağrıyo normal midir genişlemiş biraz yanlardan çekiliyo gibi. Var mı ağrısı olan?
kesinlikle canimnefsimizi bir yensek
elifbursa86 hâyirlı olsun ogluşun :) darisı bana. Haftaya öğrencem artık inşallah.
Ya benim göbek deliğim çok ağrıyo normal midir genişlemiş biraz yanlardan çekiliyo gibi. Var mı ağrısı olan?
iyiymis valla. atakentte arkdsm calisio sorayim bakayim iimi o adam ikisinide hic duymadm abimin esi uzmanlarsa bugday hanima gidiodu orda yapmsti dogum atakenti hic sevmiyorum yengemi mahvetmislerdi. ama insallah senin iyi gecer dogumun. sakin yanlis anlama ben cok hassasim hastane vee dr konusunda oyuzden demeyi borc bildim
benimde karnim ole canim yanlardan gerilio gibi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Kızlar benimki kesin erkek.pipisi falan açmış ortada :)))))) bu arada doktora sordum başağrısı olabilir dedi arkadaşlar doktor ama bel ağrısı için Nerox b verdi ilaç b vitamini :))
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Bende 5 haftalikken kanamam oldu oturarak kıldım hep şimdi de ayakta kilinca bazen alttan igne batar gibi sancı giriyor o yüzden oturarak kılıyorum 1 haftadıroturarak kıldım ama şu sıra kılmıyorum kanamadan sonra inşallah tekrar başlarım.benim riskli olduğu için öyle kılıyorum.Eğer sıkıntı veriyorsa ayaktakılmak oturarak kıl Allah biliyor sonuçta
Bende de var o gerilme bi de gobek deligimin az üstü daha şiş sanki dağ zirvesi :) ultrasonda altta ama karnımın üstü şiş hep aklımdan aslında ben de ikiz var ama doktorlar yukarı bakmadigi için göremiyorlar diye geciyobenimde karnim ole canim yanlardan gerilio gibi
Gozunaydin canimmm meteni saglikla kucağına al insallahCinsiyetimizi öğrendik teyzeleri evimize minik bi erkek geliyor, Mete'm geliyorDarısı öğrenemeyenlerin başına
@CRAZYBEL canım öğrendik
Tebrikler kuzummBugün doktora gittik ve bir prensesimin daha olacağını öğrendik
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah darısı öğrenemeyenlere :)
Tebrik ederimm canimyok canım erkek %70 demişti diğer doktor ama 16 haftalıkken bakalım demişti,bugün gittik gördük erkek,doktor bebeği incelerken bende farkettim çıkıntıyı,herhalde değişmez artık cinsiyeti,doktor kesin erkek dedi :)))
Ben bel agrisi cok cekiyorum ama normalmis 6 doktorda oyle dedi normaldir heralde :)Kızlar bazı arkadaslara doktora sorucam demiştim başağrısı normal ama şiddetli olursa doktora girmek gerekiyormuş. Bel ağrısı içinde b vitamini dedi doktor.hangi arkadaşlardı unuttum inş gorursunuz :))
12. Haftada kıza benzetti canım ağustosta kontrol var gösterirse kesinleşir sanırımSen öğrenebildin mi canım cinsiyetini
zorlamicaksın dinimizdede var bu Allahım kabul etsin canımBende 5 haftalikken kanamam oldu oturarak kıldım hep şimdi de ayakta kilinca bazen alttan igne batar gibi sancı giriyor o yüzden oturarak kılıyorum 1 haftadır
Aynen, üstüne bi de hala kusuyorum, doktor iki kilo al bu ay dedi nere, üstüne pzt gidicem öncekinden az kilom, bu aralar yemeğe başladım ama bakalım, ben onun ben kilo almasamda büyüdüğünü hissediyorum, sabak yumurta gibi kasigimda sismis hissediliyordu,çok hoşinş. 17. haftamdayım gebelıgın yarısına gelmeme az kaldı
hala bulantı cekıyorum
İsmiyle çok yaşasınKizlar bize doktor %80erkek demisti.Değişmez sanirim.Hayirli sağlıklı olsunda onemli olan o tabi
Bizde isim konusunda YASİN olmasına karar verdik sizce nasil?
Belki 2. ismide olur ama suan icin dusuncemiz bu :)
canim bebek kocamanda olsa hep alttan bakiolarmis ordan rahat goruluyomus arkdsm demisti hep ordan bakio demistiBende de var o gerilme bi de gobek deligimin az üstü daha şiş sanki dağ zirvesi :) ultrasonda altta ama karnımın üstü şiş hep aklımdan aslında ben de ikiz var ama doktorlar yukarı bakmadigi için göremiyorlar diye geciyo
canim yengem dpgum yapali 6 yil oldu belki o dr degildir panikletmeyim ben seni. sordm canmda donmedi. bende ogrendim canim cats çarşamba günü benimkide erkek :)aaa ozaman kötü canım ya, bu doktoru eşimin arkadaşı tavsiye etti,onlarda gitmişler memnun kalmışlar bu doktordan, doğumda mı mahvetmişler canım,uzmanlarda nasıl olmuş doğumu memnunlar mı, atakentteki arkadaşına mutlaka sor canım ya benide haberdar et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?