• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar , ben ptesi 4 lü test yaptıracağım aç gitmeme gerek yok diymi, bir de ultrason için bol su içmeye gerek var mı ilk gittiğimde sıkışık gel demişti dr. şuan 17 . hafta

Canım aç gitmene gerek yok, bir de sakın idrarın sıkışık gitme, ben de öyle duydum diye bol bol su içmiştim, idrar kesesi bebişi sıkıştırmış hareket edemiyodu :KK48: idrarını yap öyle gir mutlaka muayeneye, bol bol hareket etsin bebişin :KK39:

Yaa işte hep oturuyorum en büyük sıkıntı orda sanırım, iş yerinde masa başı çalışıyorum, akşam da evde yemek yiyip uzanıyorum, ekmek ve pilav çok yemiyorum da tatlı ve çikolata yiyorum, sanırım onları biraz abarttım bu ay :kk77: İnşallah veririm valla, bünyem normalde de kilo almaya müsaitti çünkü, hamile kalmadan önce 5 kilo fazlam vardı onu vermeye çalışıyodum bir de onun üstüne hamile kalınca tam olduu.. tek umudum emzirirken verirsin diyolar, İnşallah emen bir bebeğim olur da çabucak verebilirim :KK17:

Bu arada çatlak kremini her gün 2 defa mutlaka sür canım, ihmal etme, belli kiii çıkmaya çalışıyolar izin vermee :KK45:

Canım seninle aynı durumdayım bende yaklaşık 7 kilo aldım normalde 47 kilo ile hamile kaldım şimdi aldı başını gidiyor. ben çok iştahlı biri de değildim anlamıyorum hamilelikten önce yediklerimi yiyorum sadece yumurta süt yoğurt falan eklendi o kadar. Tatlı gününden sevmem yiyemem yağlı ve hamur işi de yemiyorum anlamadım bu kilolar nerden geliyor. Doktorda çok zayıfsın zayıflar daha fazla kilo alır ddi bana ama hesaplarıma göre doğuma kadar bu gidişle bi 20 kilo daha alacağım :KK34::mad::KK53:

Ya ben bu isme fena taktım 2 isme kadar eledim. Kutay ve Taylan sizce bu isimler nasıl kızlar? Sizler buldunuz mu?

Ben Taylan'ı daha çok beğendimm, pek duyulmamış bir isim hem.. Hoppa Bizimki kesin Defne olucak gibi, cinsiyeti öğrendiğimizden beri eşim Defne diye seviyoo, baya içimize sindir artık kolay kolay değişmez herhalde :KK36:

Canım seninle aynı durumdayım bende yaklaşık 7 kilo aldım normalde 47 kilo ile hamile kaldım şimdi aldı başını gidiyor. ben çok iştahlı biri de değildim anlamıyorum hamilelikten önce yediklerimi yiyorum sadece yumurta süt yoğurt falan eklendi o kadar. Tatlı gününden sevmem yiyemem yağlı ve hamur işi de yemiyorum anlamadım bu kilolar nerden geliyor. Doktorda çok zayıfsın zayıflar daha fazla kilo alır ddi bana ama hesaplarıma göre doğuma kadar bu gidişle bi 20 kilo daha alacağım :KK34::mad::KK53:

Canım sen baya zayıfmışsın amaa ben 56 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyumm :rolleyes: ama yine de çok yemiyosan bu kadar kiloyu nasıl alıyosun, o da ilginç, ben de çok yemiyorum mesela bana göree ama kilomu görünce kimse bana inanmıyo yaa :KK61:

kızlar demin aile hekimliğine gittim aşı için daha önce çağırmışlardı, yatma olayını söyledim, ben sola yatınca sancı giriyor kasıklarım ağrıyor, oradaki hemşire nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi, vücudun sinyal verir dedi, hakkaten sağa yatınca biraz daha iyiyim ama sola yatınca can acısıyla uyanıyorum, ama sola yat derler genelde, doktoruma da sorucam ama randevuya daha zaman var, sizde nasıl durum

Canım sen baya zayıfmışsın amaa ben 56 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyumm :rolleyes: ama yine de çok yemiyosan bu kadar kiloyu nasıl alıyosun, o da ilginç, ben de çok yemiyorum mesela bana göree ama kilomu görünce kimse bana inanmıyo yaa :KK61:
ben hala çözemedim kii su içsem yarıyor diyenlerle çok dalga geçmiştim onların ahı tuttu sanırım. Bir de masa başı çalışıyorum otur otur totom sandalyenin şeklini alacak yakında :confused:

ben hala çözemedim kii su içsem yarıyor diyenlerle çok dalga geçmiştim onların ahı tuttu sanırım. Bir de masa başı çalışıyorum otur otur totom sandalyenin şeklini alacak yakında :confused:

O zaman suçlu belli oldu.. Sandalye! :KK53: Aynı hatayı ben de yapıyorum canım, ama şimdi 2 gündür akşamları yürüyüşe başladık, en az yarım saat yürüyoruz, çok sıcak ama yapıcak bir şey yok, bir de normal doğum istiyorsak bol bol yürümemiz hareket etmemiz lazımmış, böyle totoyu büyütürüz anca biz :KK48:

kızlar demin aile hekimliğine gittim aşı için daha önce çağırmışlardı, yatma olayını söyledim, ben sola yatınca sancı giriyor kasıklarım ağrıyor, oradaki hemşire nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi, vücudun sinyal verir dedi, hakkaten sağa yatınca biraz daha iyiyim ama sola yatınca can acısıyla uyanıyorum, ama sola yat derler genelde, doktoruma da sorucam ama randevuya daha zaman var, sizde nasıl durum

ben sola yatmaya çalışıyorum ama rahat edemiyorum , normalde de cogu zaman sağıma yatardım zaten. yüzüstü hariç her şekilde uyurken buluyorum kendimi. zaten sabit bir şekilde nasıl uyunur ki.. benim doktorum yüzüstü yatma istediğin gibi yat demişti canım. bende cenin pozisyonunuda dizleri kendime çekip sağlı sollu yatıyorum.

Ay kızlar 2 tane sipariş yaptım öldüm bittim modundayım, tam zamanlı işe gidenlere allah kolaylık versin :KK43:

amin canım.. ben öğretmenim şimdi yatıştayım ama okul başlayınca napcam hiç bilmiyorum. normalde cok yorulyordum sınıf vacır vucurtusundan..hamileyken nasıl gecer hiç bilemiyorum..Allah daha ağır işte çalışanlara güç kuvvet versin.

Canım ben de doktora sordum Cumartesi, uykuda vücudunu kontrol etmen zaten imkansız, ama ilk yattığında sol tarafına yatmaya çalış dedi, bir de sırt üstü ve yüz üstü kesinlikle yatma dedii.. sol tarafa yatmak daha sağlıklı diye biliyorum ben özellikle ilerleyen zamanlarda..

Kızlaaar benimki içerde pırpır etti, ilk defa bu kadar net hissettim hareketlerini, muhteşem bir duyguymuş yaa :21:

ben de ilk hissetiğimde gözlerim doldu ağladım, evde yalnızdım..pıt pıt bi yer değiştirdi sanki..çok güzel bir duygu ki..Allah tüm isteyenlere nasip etsin..insan sevinçten ne yapcagını saşırıyor

Sen geceleri yediğin halde 1 kilo almışsın, ben geceleri hiçbir şey yemiyorum nasıl bu kadar kilo alıyorum yaa :KK43: bir de geçen hafta tatildeydim, yüzdüm bol bol, o kadar hareket ettim, genelde balık fln yedim.. benim bünyemde mi anormallik vardır nedir :KK61:
bende öyleyim ödemdir ödem diyorum :KK73:

bak mesela bende şeker çıktı kilo almamam için neler yasak ben sana yazayım onlarıda kendin ne yiyip ne yememen gerektiğine karar ver. meyvegillerden sadece ekşi erik ve yeşil elma serbest diğer herşey yasak. makarna, pilav, hamur işi, havuç patates yasak. sebze yemekleri yasak sadece haşlaması serbest., ekmek sadece günde bir dilim oda diyet, kola ve meyve suları yasak sadece sade soda ve bir bardak zero kola serbest. her öğünümde yoğurt var. açık çay günde bir bardak serbest. barbunya bezelyenin sadece haşlaması serbest yemekleri yasak. domates salatalık serbest ama yağsız ve tuzsuzzz. daha yazayım mı açım ben be aç. hadi bunları uygula bakalım. ben 7 kilo verdim halada almıyorum. :-)
canım açlıktan ölürsün böyle :cry:

Aynen bebegim onlar iyi olsun biz cekeriz ayy calisiyomusun kiyamam inan cok dua ediyorum calisan hamilelere Allahim bu sicakta ben evde dayanamiyorum onlara yardim et diyorum ablamda calisiyodu cok zor valla Allah yardimcin olsun kuzm gunes kremlerini bol suyu ihmal etme muahh kizcenle seni opuyoruz:*
amin canım sağ ol teşekkür ederiz.allah hepimizin yardımcısı olsun..çok şükür dışarı çıkmıyorum.klimalı oturuyorum ev daha sıcak :p ama uykum geliyor ve sesler bazen rahatsız ediyor canım iş yapmak istemiyor :KK30: masamda hep su dolu zaten.bizde sizi öpüyoruz tatlım :KK36::KK200::KK75:

Back
X