• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sende pazartesiye gidicen dimi doktora.bende o gune randevu aldim.insallah keseleri oluşmuştur.Ben keseyi görene kadar inanmiyacam heralde.

Bebeğim rabbimin izniyle göreceğiz keselerimizi de kalp atışlarımızıda... 7 mayıs ta gidicem ben, keseyi göremedik stresine sokmak istemiyorum ben kendimi, çok üzülürüm ben biliyoruym çünkü kendimi :(

İlk kan verdiğim zaman doktor ayın 2. de gel demişti ben 5 gün daha koyucam garanti olsun :))
İnan ki ben de kalp atışlarını duyaana kadar hamileyim diyemiyorum. Rabbim adını anmak istemediğim şeylerle sınamasın bizleri :KK36: Hiçbir akrabamıza söylemedim. Bilen anneler babalar kardeşler biliyor. Nazar değer sende kimseye söyleme az daha bebişlerimiz büyüyene kadar.

kızlarrr sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktım
Bugün ve de yarın kanda baktırabilirim yükseliyor mu düşüyor mu diye Korkuyorum gitmeye cesaretim yok

1 @Pinkperest:anneadayı::nazar: 27.Mart 2. Deneme 02.01.2016
2 @esoes1919:anneadayı::nazar: 16 mart 3.Deneme 01,01,2016 Cin
3 @superisi_33:anneadayı::nazar: 4 Nisan 2.Deneme 10.01.2016
4 @elif_erva:anneadayı::nazar: sat:30 Mart 1. Deneme 05.01.2015
5 @CRAZYBEL:anneadayı::nazar: sat:28 Mart 3. Deneme 05.01.2015
6 @elif_erva:anneadayı::nazar: sat:29 Mart 4. Deneme 03.01.2015
7 @Delorean_:anneadayı::nazar: sat:29 Mart 4. Deneme 03.01.2015
8 @cimcim16:anneadayı::nazar: sat:2 Nisan 2. Deneme 08.01.2015
9. @littleaniqa:anneadayı::nazar: sat:--Mart 1 Deneme- 07-01-2016
10. @ebnaz:anneadayı::nazar: sat:30 Mart 8.Deneme 05-01-2016

sygunes sygunes canım son regl tarihini bebişin kaçıncı denemeniz olduğunu söyler misin?

superisi_33 superisi_33 canımm tövbe de yaaaa, kasıklarında ağrıların varsa gönlünü ferah tut allalhıon izniyle bir şeycik olmaz... İçini rahatlat git beta yaptır. STRES BEBEĞİNE ÇOK ZARARLI HELE Kİ BU HAFTA TOPLA KENDİNİİİ ANNESİİ

Bebeğim rabbimin izniyle göreceğiz keselerimizi de kalp atışlarımızıda... 7 mayıs ta gidicem ben, keseyi göremedik stresine sokmak istemiyorum ben kendimi, çok üzülürüm ben biliyoruym çünkü kendimi :KK43:

İlk kan verdiğim zaman doktor ayın 2. de gel demişti ben 5 gün daha koyucam garanti olsun :))
İnan ki ben de kalp atışlarını duyaana kadar hamileyim diyemiyorum. Rabbim adını anmak istemediğim şeylerle sınamasın bizleri :KK36: Hiçbir akrabamıza söylemedim. Bilen anneler babalar kardeşler biliyor. Nazar değer sende kimseye söyleme az daha bebişlerimiz büyüyene kadar.
Ay hadi insallah canim ben hic doktora gitmedigim icin biran once gitmek istiyorum.cunku degerimi bile bilmiyorum.sadece tip merkezinde pozitif sonuc oldugunu ogrendim.pazartesi Allah nasip ederse gidicem.vallaha ben biraz acildimm sanirim haber verme konusunda.Allahim nazarlardan korusun tum bebislerimizi.

superisi_33 superisi_33 canımm tövbe de yaaaa, kasıklarında ağrıların varsa gönlünü ferah tut allalhıon izniyle bir şeycik olmaz... İçini rahatlat git beta yaptır. STRES BEBEĞİNE ÇOK ZARARLI HELE Kİ BU HAFTA TOPLA KENDİNİİİ ANNESİİ
pek ümidim yok yook gibi bilmiyorum gücüm yok gibi Çok ümitlenmiştim bu sefer

pek ümidim yok yook gibi bilmiyorum gücüm yok gibi Çok ümitlenmiştim bu sefer

Annesi bebişin seninle, git testini yaptır kafanı rahatlat bir an önce tamam mı kuzucuğum yazık ediyorsun kendine..
Hem biliyor musun benim önceki topic te kimyasal geçiren kızlar bir sonraki aylarda hep sağlıklı hamile kaldılar kimyasaldan sonra hamililik banko gözüyle bakıyorlar araştır istersen bak. Gel bakıyım sarılalım kendini topla hadi birazcık :KK19::KK67:

@kst06 korkma bebişşş gönlünü ferah tut. geçen gün lcw den hamiş tişörtü aldım bir hevesle:) giydim bir görsen göbişten sanırsın 3 aylık hamileyim :-)

1 @Pinkperest:anneadayı::nazar: 27.Mart 2. Deneme 02.01.2016
2 @esoes1919:anneadayı::nazar: 16 mart 3.Deneme 01,01,2016 Cin
3 @superisi_33:anneadayı::nazar: 4 Nisan 2.Deneme 10.01.2016
4 @elif_erva:anneadayı::nazar: sat:30 Mart 1. Deneme 05.01.2015
5 @CRAZYBEL:anneadayı::nazar: sat:28 Mart 3. Deneme 05.01.2015
6 @elif_erva:anneadayı::nazar: sat:29 Mart 4. Deneme 03.01.2015
7 @Delorean_:anneadayı::nazar: sat:29 Mart 4. Deneme 03.01.2015
8 @cimcim16:anneadayı::nazar: sat:2 Nisan 2. Deneme 08.01.2015
9. @littleaniqa:anneadayı::nazar: sat:--Mart 1 Deneme- 07-01-2016
10. @ebnaz:anneadayı::nazar: sat:30 Mart 8.Deneme 05-01-2016
11. @sygunes:anneadayı::nazar: sat:30 Mart 1.Deneme 05-01-2016

sygunes sygunes hayırlı olsun annesi bizimlesin kuş uçtu beybi :-)

kızlarrr sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silikti Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Beta yükselmeden doktora gitmeyi düşünmüyordum Evden beta nın yükselişini testlerle takip edecektim 4 güne bir de kanda baktıracaktım
Bugün ve de yarın kanda baktırabilirim yükseliyor mu düşüyor mu diye Korkuyorum gitmeye cesaretim yok

canım kan testi önemli olan
drar testi yaptıysan kanı d<a yaptır bence. benim de bi kimyasal var o yüzden ilk test için bat ı bekliyorum. idrar testi yapmadım değerin yükselmesini beklemek çok gıcık çünkü. hem kan değerindn az çok belli oluo sanırım.

Bat 2 mayis kizlar ben de beklemedeyim. Dun bata 4 gun kala test yaptim ama cikmadi. Yarin iki gun kalmis olacak sizce yapsam mi ya bilemedim :(

Back
X