2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım düşük değil bence çok iyi çıkmış ben Çarşamba günü yaptırdı. 46 çıktı ilk öğrendiğimde yani bugün Yükseldi mi diye baktırdım 172 çıktı gayet güzel arttı yani Beta hcg kişiden kişeye Değişiyor önemli olan 2 günde en az 2 katı artması :KK36:

Çok sağol canım icimi rahatlattin valla :KK49:

iyi degilim canim doktor artarsa geri don dedi ma ben yolculuga bidaha cikmak istemiyorum kanamam azaldi ama kahverengi leke devam ediyo sizdede var mi cokkorkuyorum bebegimi kaybetcem diye hep benim yuzumden yola cikmicaktim ama zorundaydim

Canim gecmis olsun icini ferah tut belki yerlesme oldugu icin leke gelmistir.Allah buyuktur. Stres yapma hic.

iyi degilim canim doktor artarsa geri don dedi ma ben yolculuga bidaha cikmak istemiyorum kanamam azaldi ama kahverengi leke devam ediyo sizdede var mi cokkorkuyorum bebegimi kaybetcem diye hep benim yuzumden yola cikmicaktim ama zorundaydim
Canim korkma gittigin yerde ayaklarini uzatip dinlen.progestan verdi mi dr.cook zorunlu olmadkca uc aya kadar yolculuk yapma cnm.umarim biter lekelenmen.benim su an yok ama adet gunum oldu kahverengi leke bitti.hcg ne baktirabilir misin ordan anlasilir ne olacagi.

Canim korkma gittigin yerde ayaklarini uzatip dinlen.progestan verdi mi dr.cook zorunlu olmadkca uc aya kadar yolculuk yapma cnm.umarim biter lekelenmen.benim su an yok ama adet gunum oldu kahverengi leke bitti.hcg ne baktirabilir misin ordan anlasilir ne olacagi.
kadin dogum doktoru bugun calismiyomus acillerdede sikinti oluyo korkutuyolar beni gecende dis gebelik demisti benim yerlesme kanamam olmustu kuzum son adet tarihim 28mart tekrar geri evimede donmem gerekiyo 2ay burda kalamam cok uzgunum dua edin nolur aranizdan cikmayayim bise olmasin bebegime

kadin dogum doktoru bugun calismiyomus acillerdede sikinti oluyo korkutuyolar beni gecende dis gebelik demisti benim yerlesme kanamam olmustu kuzum son adet tarihim 28mart tekrar geri evimede donmem gerekiyo 2ay burda kalamam cok uzgunum dua edin nolur aranizdan cikmayayim bise olmasin bebegime

Allah'a emanet olun bebeğim her ikinizde... Arabayı kullanan eşin yada yakınınsa söyle tangur tungur kullanmasın arabayı :) Otobüs ise yapcak bir şey yok altına yastık mastık koy amortisör görevi görsün :))

Acilde ben sonucuma kendim bakiyorum dr a ugramadan cikiyorum.deger guzel artmissa icim rahatliyor en azindan canm sen bilirsin.ins bizimlesin allahin izniyle..dualarim seninle.

Hoşbuldummm turkuazcım :)) Boş ver deli yiyip kilo alacağına yeme ne güzel işte :))) Benim de canım bazen bir şeyler istiyor 5 dk sonra geçiyor :))
Aynen en fazla 9 kilo almam lazmmm:) gunluk iki uc lt su icmeye calisiyorum.cok iyiymis.bide hurma incir ceviz badem zorunlu olarak yiyorummm.eskiden yerdim ama hergun degil.bunlar aldirirsa aldirir canim:)bes dak dayan gereksiz seylere ihtiyac yok.bu ara sut ic cnm hergun.ben unutuyorum hep esim getiriyor.

Aynen en fazla 9 kilo almam lazmmm:) gunluk iki uc lt su icmeye calisiyorum.cok iyiymis.bide hurma incir ceviz badem zorunlu olarak yiyorummm.eskiden yerdim ama hergun degil.bunlar aldirirsa aldirir canim:)bes dak dayan gereksiz seylere ihtiyac yok.bu ara sut ic cnm hergun.ben unutuyorum hep esim getiriyor.

Kuzucum günde neredeyse 1 lt süt içiyorum ama iş su içmeye gelince 1 hafta içmesem hatırlamam bilmiyorum ne yapacağım :((

Kuzucum günde neredeyse 1 lt süt içiyorum ama iş su içmeye gelince 1 hafta içmesem hatırlamam bilmiyorum ne yapacağım :KK43:(
Aaa cok onemli tatlim.siseye doldur yanina koy.hep ic.ben oyle yaptim bugun daha fazla icmis oldum.uc lt yi bulmazda 1.5 2 lt icsek yine iyi.sutu zar zor iciyorum bende:(

Kizlar haftada 2 kere balik yememiz lazimmis.balik mevsimide geciyo şansımiza.dardanel ton baligi yesek arada sakıncalı olurmu.bide kucuk baliklar tercih edilmeliymis

Kizlar haftada 2 kere balik yememiz lazimmis.balik mevsimide geciyo şansımiza.dardanel ton baligi yesek arada sakıncalı olurmu.bide kucuk baliklar tercih edilmeliymis
Evet canm maalesef..bende ayni seyi dusunuyordum.bana beslenme kagidi verdi aile hekimi.orda konserve balik yemeyin yaziyordu.dondurulmuslardan secerek alablrz belki.balik yagi haplari olabilir mi acaba dr a sorucam.yazin sicakta da balik o kadar yenmez ki:( dedgn gibi balik turu de onemliymis.eylulde bol bol yeriz artik:)

Evet canm maalesef..bende ayni seyi dusunuyordum.bana beslenme kagidi verdi aile hekimi.orda konserve balik yemeyin yaziyordu.dondurulmuslardan secerek alablrz belki.balik yagi haplari olabilir mi acaba dr a sorucam.yazin sicakta da balik o kadar yenmez ki:KK43: dedgn gibi balik turu de onemliymis.eylulde bol bol yeriz artik:)
Evet canim bende soracam doktora .balik yagiyla takviye yapariz artik.ilk aylarda onemliymis cünku bebislerin beyin gelisimi icin.somon,alabalik,istavrit,mezgit tarzi baliklar yenmeli.alabalik tatli su baligi oldugu icin her mevsim bulabiliriz heralde canim.

Evet canim bende soracam doktora .balik yagiyla takviye yapariz artik.ilk aylarda onemliymis cünku bebislerin beyin gelisimi icin.somon,alabalik,istavrit,mezgit tarzi baliklar yenmeli.alabalik tatli su baligi oldugu icin her mevsim bulabiliriz heralde canim.
Canim hamsi istavrit uskumru palamut en iyiysiymis.mezgit dip baligi oldugu icin agir metal bulundurur diye okudum.alabalik yiyeblrz evet.bide havuc suyu amniyon sivisini arttiriyor.mevsimi bitmeden mutlaka yapalim bir hafta.sonra yine yapariz.son zamanlarda o siviya ihtycmz olacak cunku.

Canim hamsi istavrit uskumru palamut en iyiysiymis.mezgit dip baligi oldugu icin agir metal bulundurur diye okudum.alabalik yiyeblrz evet.bide havuc suyu amniyon sivisini arttiriyor.mevsimi bitmeden mutlaka yapalim bir hafta.sonra yine yapariz.son zamanlarda o siviya ihtycmz olacak cunku.
Aa evet havucu dun duydum ibrahim saracoglu tv de soyledi.1 hafta boyunca sabah aksam taze sıkılmıs havuc suyunu hamile bir bayana onerdi.beslenmeyle ilgili bilgilerimizi zaman zaman paylasalim buarada.buarada sen kac haftaliksin canim

Aa evet havucu dun duydum ibrahim saracoglu tv de soyledi.1 hafta boyunca sabah aksam taze sıkılmıs havuc suyunu hamile bir bayana onerdi.beslenmeyle ilgili bilgilerimizi zaman zaman paylasalim buarada.buarada sen kac haftaliksin canim
Evet bende duydum orda dun.zaten daha onceden de yapmstm dusukten sonra rahme cok iyi geliyor diye.erkeklere de cok yararli hamile kalma surecinde.bir hafta uygulamstm ve dusukten sonra hemen hamile kaldm.yarari oldgnu dusunuyorum.evet paylasalim ben cok onem veriyorum.bebisim icin tum zararli seylerden uzak dururum.yoksa bisey olursa hasta olursa hep kendimi suclarim vicdan yapiyorum sonra.ben su an 5+1 im.27 mart son adet tarihim cnm.yani 6. Haftama yeni bastim.senn son adet tarhn ne peki

o
Acilde ben sonucuma kendim bakiyorum dr a ugramadan cikiyorum.deger guzel artmissa icim rahatliyor en azindan canm sen bilirsin.ins bizimlesin allahin izniyle..dualarim seninle.
sagol kuzum dualarini eksik etme ben bitek folik asit iciyorum siz neler iciyosunuz progestrn iciyo musun bide seninki 27martmis sanirim benim 28mart kuzum ben kac haftalik oluyorum keseyi gormedim daha sen gordun mu sancilariniz cok mu benim gibi yoksa benim akintim oldugundan mi bole

Allah'a emanet olun bebeğim her ikinizde... Arabayı kullanan eşin yada yakınınsa söyle tangur tungur kullanmasın arabayı :) Otobüs ise yapcak bir şey yok altına yastık mastık koy amortisör görevi görsün :))
ayy tatlim guldurdun beni cokk tsk ederimm insallah

Back
X