- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.381
Kızlar akşama misafirler gelcek benim kalkmaya hiç niyetim yok bir el atın banaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kaçıncı hafta oluo yaw 1nisan sat :)) 5haftamı doldurmuş mu oluorum?
misafirlerin biliyormu hamiş olduğunu biliyorlarsa birşey yapma boşverKızlar akşama misafirler gelcek benim kalkmaya hiç niyetim yok bir el atın banaa![]()
bak bır konudan alıntı yaptımyoo benim ve bir sürü arkadaşımın solda![]()
Kız bende duydum onu :) Aslı yoktur bence ama bir umut işte![]()
o sağ kasık agrısı herkeste var. kımse solda agrım var dedıgını görmedım : d
ama çok saçma geldı bana o andan ıtıbaren sayılması : d
sağ ol canım
bende sevdım senı :=)
buralarda cok okudum hcg belırlı bır sevıyede olması lazımmıs kesenın gozukmesı ıcın..bu da zaman gecmesı gereklı demek
o yuzden 2 hafta sonra gıdeyım dedım
Benim valla solum ağrıyor geçmek bilmeden şu an bile ağrıyor![]()
yoo benim ve bir sürü arkadaşımın solda![]()
bakalım görcezzz:)) sağlıklı olsun nasılsa ilk bebeğim sorun yok:))bak bır konudan alıntı yaptım
'' kızlar erken hamilelikte bebek sağa yerleşirse kız sola yerleşirse erkekmiş gerçekten iki oğlum var ikiside önce sola yerleşti hangi kasığında ağrı çok ise önce oraya yerleşiyomuş bilginiz olsun:ecrin_bebek:''
kısacası, herkes bişiler soyluyor : p
vallahi benim hep solum ağrıdı :))suan soktayim benim bitek solum agriyo hemde cok kotu ustune bile yatamiyorum demekki kizim mi olcak ilk cocuk saglikli olsun. farketmez hatta agrim yayilsa rahatlarm diyodum hadi herkes yazsin ne kadarlik evlisiniz kacinci cocugunuz
yaa daha erken adetıme 7 gun var sabırsızım da napıyıım vakıt gecmıo cuma gunu kan testı yapıcam dun test yaptırdım adete 8 gun kala 1 cıktı hcg bakalım yukselır mıTest yaptın mı hiç ne kadar sakinsin![]()
Canim saglikli olsunlarda onemli olan o... oyle okudum bi kac kiside dedi ama pek itibar edilcek bisey degil ☺suan soktayim benim bitek solum agriyo hemde cok kotu ustune bile yatamiyorum demekki kizim mi olcak ilk cocuk saglikli olsun. farketmez hatta agrim yayilsa rahatlarm diyodum hadi herkes yazsin ne kadarlik evlisiniz kacinci cocugunuz
hay ağzına sağlık evet doğrusu bu zaten:)Kızlar sağ sol ayrımını şöyle açıklayım kafanıza yatsın :))
Şimdi spermler yumurtalar hücum ederken x lerrr sizzz sağa y lerr sola demesi kadar komik bir durum bu :)
Sağ veya sol ağrısı şudur: Sağlıklı bir kadın her ay bir yumurtlama yapar, sağ da yada soldadır :) Dolayısıyla bir yerde döllenir bu :) Ağrıyan kısımda yumurtlama olmuştur. Eki Görüntüle 1517687
benimm tek tüpüm var sol açık sola yerleştiyse benim sadece oğlummu olabilir kozım olmaz mı :)))bak bır konudan alıntı yaptım
'' kızlar erken hamilelikte bebek sağa yerleşirse kız sola yerleşirse erkekmiş gerçekten iki oğlum var ikiside önce sola yerleşti hangi kasığında ağrı çok ise önce oraya yerleşiyomuş bilginiz olsun:ecrin_bebek:''
kısacası, herkes bişiler soyluyor : p
Ay geyik olsun diye yazmistim zaten inandigimdan degil ☺☺Kızlar sağ sol ayrımını şöyle açıklayım kafanıza yatsın :))
Şimdi spermler yumurtalar hücum ederken x lerrr sizzz sağa y lerr sola demesi kadar komik bir durum bu :)
Sağ veya sol ağrısı şudur: Sağlıklı bir kadın her ay bir yumurtlama yapar, sağ da yada soldadır :) Dolayısıyla bir yerde döllenir bu :) Ağrıyan kısımda yumurtlama olmuştur. Eki Görüntüle 1517687
bılmıyorum kı.. düştüğüm nottakı gibi.. herkes bişiler dıyor :=)Eee
benimm tek tüpüm var sol açık sola yerleştiyse benim sadece oğlummu olabilir kozım olmaz mı :)))
ayyy kaçıncı gününde kaç çıktı benimde şüphelerim varda ikiz mi diye 5 günde 12 13 kat arttı da betaAy geyik olsun diye yazmistim zaten inandigimdan degil ☺☺
1 yildir istiyorum olmus simdi erkek kiz ayrimi yapmam ki saglikli hayirli evlat olsunlarda canim...Doktorumda zaten betaya gore ikiz olabilir dedi insallah ☺
Eee benimm tek tüpüm var sol açık sola yerleştiyse benim sadece oğlummu olabilir kozım olmaz mı :)))
Canim adetim 1 hafta gecince 137ayyy kaçıncı gününde kaç çıktı benimde şüphelerim varda ikiz mi diye 5 günde 12 13 kat arttı da beta![]()
ayyy kaçıncı gününde kaç çıktı benimde şüphelerim varda ikiz mi diye 5 günde 12 13 kat arttı da beta![]()