- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.401
Ayy çene çene ben yemek yapmaya gidiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki delide ben oluyorum heralde sagol şekerim ya☺☺Senin bu kafayla kedin bile olabilirKızz daha şimdi yazdım ya, x veya y kromozomu sol veya sağ yumurtalığa göre değişmez :) %50 şansı var işte kız ya da erkek olması için. Delinin birisi bir taş atmış kuyuya 40 akıllı çıkartamamış olayı bu işte
![]()
Yok bebişimm yanlış anladın yıllardır sürüyor sol kasık kız sağ kasık erkek geleneği biz hala onun kargaşasını yaşıyoruz diyorum yaBurdaki delide ben oluyorum heralde sagol şekerim ya☺☺
ayy kız benim adetimi iki hafta geçti 12.803 çıktı senin ki ikizse benimki 4 üz kız o zaman anaaammmm:)) kız gerçekmi diyorsunCanim adetim 1 hafta gecince 137
2gun sonrasi 333
4 gun sonrasi 2386 bu degerde adetim 2 hafta gecince cikti yani dun.
Cuma gidiyorum kese icin bakalim artik birde klomen kullandim ben klomenle cogul gebelik sansi daha yuksek belki duymussundur. ☺☺☺
Saka diyorum tatli anne evet bu ihtimal hep var makasa oturma vs neler neler bosveeer en iyisi ☺☺Yok bebişimm yanlış anladın yıllardır sürüyor sol kasık kız sağ kasık erkek geleneği biz hala onun kargaşasını yaşıyoruz diyorum ya
haftaya salı canım doktorum boş değildi:))Olur mu olur valla o zaman, hiç vakit kaybetme doktora git görün tamam mı, Beta'nın yüksek çıkması yüksek ihtimalle ikizdir. Ama doktorun gözetiminde olmaan lazım
ayy kız benim adetimi iki hafta geçti 12.803 çıktı senin ki ikizse benimki 4 üz kız o zaman anaaammmm:)) kız gerçekmi diyorsun
yavyuummm 12 değil değerim:)) 12803:))yani tam yazımı 12803,00Kiz belki gec dollenmeden dolayi hemen yukselmemistir.Suan kac degerin canim
Aaaa 12 sandim ilkten...ay benimki şüpheli ama bence seninki kesin ne sanslisin masallah bebislerine ☺☺yavyuummm 12 değil değerim:)) 12803:))yani tam yazımı 12803,00D
yani bat ı bir hafta geçe 1035,00 di şimdi yani bir hafta sonra 12803,00 olmuş 12 kat artmışta:)Kiz belki gec dollenmeden dolayi hemen yukselmemistir.Suan kac degerin canim
Mide bulantilarin varmi cokmuyani bat ı bir hafta geçe 1035,00 di şimdi yani bir hafta sonra 12803,00 olmuş 12 kat artmışta:)
ayyy gerçekmiii diyorusn yaaa hep içimden ikiz geçti ama bebeklerimi sağlıkla meydana getir diye dua ederdim hep bilmiyorum Rabbim sağlıkla versinde:)) yani öylemi oluyormuş doktor tam olark ne dedi. iki hafta geçince değer nasıl olurmuş??? daha haftaya gidicem de doktoraAaaa 12 sandim ilkten...ay benimki şüpheli ama bence seninki kesin ne sanslisin masallah bebislerine ☺☺
ayyy hiç yok ama bazen tiiksiniorum kokulardan. zaten normaldede benim midem kolay kolay bulanmazMide bulantilarin varmi cokmu
ayyy hiç yok ama bazen tiiksiniorum kokulardan. zaten normaldede benim midem kolay kolay bulanmaz![]()
ahaha yok kiz kiyamam ben.ama oglusumu pek severm kiskanablrm kiAyy koparttın beniBen sezdim şimdii senin eli maşalı kaynana olacağını
Fotoğrafı yüklüyorum şimdi, pembe dairenin içine aldım bebişin konumunuEki Görüntüle 1517616
ayy hadi inşallah diyelim:)) benimde 5 günde 12 kat arttı bakalım görcez:))Doktorumu arayip soyledim sonucumu dun 4 gunde 333ten 2386 olmasi cok iyi belki ikizdir ama bellide olmaz falan dedi.Klomen kullandigim icin o ihtimal daha yuksekmis.
Benimde iki gunde bir bulaniyo tiksinme bendede var helede sigaradan
Aynen gormeden inanmam diye geziyorum evde :))ayy hadi inşallah diyelim:)) benimde 5 günde 12 kat arttı bakalım görcez:))
ben görmeyince daha acaba dış gebelikmi kimyasalmı derken kkafayı yerim diyorum ya hayırlısı:))
sigara içmiyorum yanımda da kimse içemez döverim vallahi:))
ayy iğrenç sakn içme güzel bebişin olsun:))Aynen gormeden inanmam diye geziyorum evde :))
Bende kullaniyodum günde 2. 3 tane ama tabi ogrenince biraktim disardayken kokusu geliyo bazen o zaman fena oluyorum![]()