- 3 Aralık 2014
- 419
- 322
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.721
Kizlar pazartewi 62 olan kan sonucum bugun 212 yeyukselmis coook mu coooook mutluyum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ediyorum sağol canm desteğin için allah bebeğini sana bagislasinAllahtan ümit kesilmez. Bir arkadasim tüp bebek yapmasina bir ay kala hamile kaldi. Bol bol dua et canim stres yapma.
Maşşallahhhh :) çok iyiiiiKizlar pazartewi 62 olan kan sonucum bugun 212 yeyukselmis coook mu coooook mutluyum :)
Kızlar koca bir 0 negatif çıktı umudum bitti
Allah razı olsun canm rabbim sagsalim evladını kucağına almayı nasip etsinCanım üzüldüm ama lütfen ümidini kaybetme inş en kısa zamanda Rabbim nasip eder ..psikoloji gerçekten çok önemli ,bol bol dua et,umujtsuzluk stres üzüntü dahada etkiler..dua edeceğim senin için...
sat ımız senle aynı ben de 27sinde öğrenmiştim canımSelam taze anneler sat ım 1 nisan 28 nisanda testle çift cizgiyi gordüm . Bu üçüncü hamileligim bir 4yasinda oģlum var. Bir tane kimyasal gebeligim oldu6 ay önce . 5 gündür de lekeleme gibi kanamam var pztsi bthcg 722 cikti ama keseyi göremedi dr.um yarin tekrar gidicez tekrar bthcg yi ölçüp us ile bakicak ama öyle cok korkuyorumki tekrar ayni seyleri yasayacagim diye moralim cok bozuk ne olur dua edin ne dıs gebelik desin nede kimyasal![]()
canımm ya üzülmeBen kacirdim maalesef![]()
Kuzuuuu saat kaçta randevunn? Güzel haberlerini beklioruzzz :)huhuuuuu Kizlarrr bende yarın ilk defa doktora gidicem inş kese görünür çok heyecanlıyım :)
Ay ne güzel ya böyle erkenden öğrenenleri görünce nasıl mutlu oluyorum :) MAŞAALLAH 4.haftanda hamiş olduğundan eminsin.Allah bizede yaşatsın :)Hanımlar neler yenip neler yememeliyiz bildiklerimozi yazalım. Ki bilmeyenlere uygulasin pazartesi den perşembe olmaz dedim çok şükür yarın perşembe inşallah bebisim benimledir değerleri yükselmiştir pazartesi adetin 4 gün vardı 131 di o salla yükselmiştir![]()
Anne olmayı başarabilmekle geçiyor :) ve bel ve sırt ağrılı,, senin nasıl geçiyor?
Gunaydin canim:) var mi sikintin.hersey yolunda mi.benm istirahatimin son iki gunu...
Canim o kadar agri olmamasi lazim.hcg iki gunde bir yaptirdin mi artiyor mu.yaptirmadysan dr unun ona bakmasi lazimm.bence hic hareket etmeden yat. Ve hcg ne baktir artiyorsa uzulme.hamilelikte heryerin agriyablr dedi dr um bana.omzun kolun vs..benmde oluyor bazen ama anlik geciyor surekli degil.dayanilmayacak bir durumum yok su anda.günaydın, bugünden itibaren bir haftalık istirahat sürem başladı, protesganı kullanmaya dün başladım günde 3 kere, kahverengi akıntım hala geliyor ,,bu sabah uyandığımda şiddetli bel ağrım vardı sabaha kadar kamyon geçmiş sanırım üstümden, çok yorgun ve ağrılı uyandım, esneme yapsam ii olur mu ki sırt ağrılarıma, iiki doktor istirahat vermiş okulda öğrencilere dert anlatıcam derken çok yorulurdum bu halde, benim gibi bel ağrıları ve arada kasık ağrıları yaşayan var mı?
Kalktığımdan beri biraz daha iyiyim çok bir ağrım kalmadı ama sabaha kadar ağrıdan tutulmuşum, Sonu ii olsun da herşeye razıyım ben, bu ilk ayların sıkıntısından hep böyle temkinli ve birşey olabilir daha yeni demekten heycanımı yaşayamıyorum çok erken sakin ol diye :) Kan değerlerimi sağlık ocağında ölçtürmüştüm geçen perşembe bu cumartesi doktorumda ölçttü artmış dedi, keseyi dün görmeye gittiğimde de bir daha ölçelim demedi, herhalde yükselmesiyle kese göründğü için bakmamış olabilir mi?Canim o kadar agri olmamasi lazim.hcg iki gunde bir yaptirdin mi artiyor mu.yaptirmadysan dr unun ona bakmasi lazimm.bence hic hareket etmeden yat. Ve hcg ne baktir artiyorsa uzulme.hamilelikte heryerin agriyablr dedi dr um bana.omzun kolun vs..benmde oluyor bazen ama anlik geciyor surekli degil.dayanilmayacak bir durumum yok su anda.
Senin hamileliğin kaç haftalık turkuaz41?Kalktığımdan beri biraz daha iyiyim çok bir ağrım kalmadı ama sabaha kadar ağrıdan tutulmuşum, Sonu ii olsun da herşeye razıyım ben, bu ilk ayların sıkıntısından hep böyle temkinli ve birşey olabilir daha yeni demekten heycanımı yaşayamıyorum çok erken sakin ol diye :) Kan değerlerimi sağlık ocağında ölçtürmüştüm geçen perşembe bu cumartesi doktorumda ölçttü artmış dedi, keseyi dün görmeye gittiğimde de bir daha ölçelim demedi, herhalde yükselmesiyle kese göründğü için bakmamış olabilir mi?
Keseyi duzgun gorduyse bakmamistir cnm.bana da bakmadi dr kese gorununce.degerlerin arttiysa guzel..bir hafta bol bol dinlen.yemek ev isi vs yapma.tabiki dogsunlar saglikla da her aciyi cekeriz.Kalktığımdan beri biraz daha iyiyim çok bir ağrım kalmadı ama sabaha kadar ağrıdan tutulmuşum, Sonu ii olsun da herşeye razıyım ben, bu ilk ayların sıkıntısından hep böyle temkinli ve birşey olabilir daha yeni demekten heycanımı yaşayamıyorum çok erken sakin ol diye :) Kan değerlerimi sağlık ocağında ölçtürmüştüm geçen perşembe bu cumartesi doktorumda ölçttü artmış dedi, keseyi dün görmeye gittiğimde de bir daha ölçelim demedi, herhalde yükselmesiyle kese göründğü için bakmamış olabilir mi?