- 4 Ekim 2013
- 814
- 627
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #3.861
Herkes yaşadığı kadar bilir okadar bekleyişten sonra hamile birinin minnacık bi belirti araması suçmu demişsin Allah Razı olsun canım beni anlatmışsın ben bişi sordum demin sordumada pişman oldum ....benim durum vahim tam bitti wukrler diyodum bayagi kan geldi wimdi.. aglamak istiyorum onuda be eremiyorum oyle bi durum ki bu benim icin 4 aylik bi duwuk 9 aylik beklemeden sonra gelen kucucuk bir umut ve onun kaybolma ihtimali kendimi cok kotu hiss ediyorumm... artik cok yorgunum nolucaksa olsun artik dayanamiyorum cunki etrafimdakilarida uzmekten cok yoruldum...
burda her kes bir birini anlamadan dinlemeden konuwuyor iwte ..birweyler soruyorlar cevladiginda da kotu biri oluyorsun.. her kes yawadigi kadarini bilir sizce okadar bekleyiwten sonra hamile birinin minnacik bi belirti aramasi sucmu burda herkes tedirgin bebeyi icin ... nebileyim ne diyeyim ki ben yawadigimdan yazdim yanliw anlawilmiw korkuttugumu saniyorlarsa bu benim sucum degildir...
suan bunlari hungur hungur aglayarak yaziyorum ... kisa sureli bir sevincten sonra eger ki birwey olursa ewime bunu nasil anlatacagim yine kaybettim onu nasil diyeceyim en cokda kendim bu iwin ustesinden nasil gelip toparlanacagim yeniden bawlayacak daha bebek yokmu sorularina nasil cevap vereceyim o dayanma gucunu nerden bulacagim bilmiyorum her halde hayirlisi ... allah yar ve yardimcimiz olsun....
Sanada geçmiş olsun inşallah bişi olmaz Allah sabır versin çok zor bizi evlat yokluğuyla sınamasın