Sağol canım benim. Eşim çok ısrar etti sen çok aşırı yoruluyorsun, keyfin yok, ateşleniyorsun, yemek yapamıyorsun, gör bak tüp bebeğe gitmeden senin hamile olduğunu öğreneceğiz dedi. Ben de yumurtalarım iğne ile zor büyüyor heveslendirme beni yoktur dedim, eşim ısrar etti pazartesi günü (11 mayıs akşamı) test aldı. Salı sabahı eşim işe gidince yaptım, silik çizgiyi gördüm ama gözlerim fal taşı gibi açık kaldı, çığlık atçam atamıyorum

İlk işim doktoruma gitmek oldu.Tahlil 226.7 - (Perşembe) 2 gün sonra 430 a yükseldı, doktorum gözün aydın 2 ye katlanmış gebesin dedi

Beni bir de tüp bebeğe yolluyordu yani bu bir kaç gün için de

. Eşimi aradım beni alırmısın hastanedeyim sana ihtiyacım var dedim kötü mü dedi ya gelirsen yüz yüze konuşuruz dedim. arabaya bindim gözlerime bakıyo hadi söyle hamilesin değil mi, bebeğimiz olacak - eveeett dedim hemen gülleri çıkardı hazırlıklıymış

Bu günle 7 gün oluyor hayırlısı ile, bir de görsem iyi olduğunu bilsem rahatlayacağım inşallah. Bu güzel tarifi imkansız duyguya çok hasrettim ve benim gibi hasretlik çeken herkese Rabbim nasip etsinn (aminn)