• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Reflüm vardı. O yapıyor diye düşünüyorum ben.. Midem ağrıyor zaten sürekli bir de gaz sürekli çıkarıyorum ama gene aynı.:KK43:
hamilelikte olan bir sorunmuş gaz ve hazımsızlık. bendede oluyor hem gaz hem mide ağrısı bide mide bulantısı. bazı şeylere katlanmak zorunda olduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah.

Ayy sorma bende hem reflü hemde gastrit var geçen hafta kacgun ağrı çektim gaviscon içtim hep

Önceki gebeliğimden yola çıkarak gaviscon hiç bir işe yaramıyor hatta reflüyü aazdırıyor diyebilirim.. Doktorrdan ilaç istemem gerek dayanamam çünkü geçen gebeliğimde kan kusmuştum boğaz tahrişinden. Yatağa yatamıyordum bile koltukta oturup uyuyordum.

hamilelikte olan bir sorunmuş gaz ve hazımsızlık. bendede oluyor hem gaz hem mide ağrısı bide mide bulantısı. bazı şeylere katlanmak zorunda olduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah.

Amin canım amin.. Bir de bu bebek büyüyüp mideye baskı yaptığında göreceğim..

Canim benimde carsamba aksam acik kirmizi kanamam oldu.Ctesi kalp atisina gidicektik persembe gittim kesenin altinda hafif kanama olmus kalp atisini duyduk ama cok şükür...cok fazla dusuk riskin yok ama dinlen dedi kendi doktorum.Crinon jele devam et dedi igne yazdi 2 tane.Birini ogun yaptirdim birinide bugun yaptıricam......
Ama ctesi sabah namaza uyanmistim yine ayni renk az kanama geldi.Dun baska bi hastaneye gittik devletti cokta ilgilenmediler acikcasi.Kalp atisi varmis ama bidaha kanarsa dusuk yaparsin dedi.Kendi doktorum bu kadar umutsuz konusmamisti...Bide kanamalar once hep kabizdim hala kabizim gerci ama zorlanmistim acaba ondanmi oldu diye suphem var...Daha kanamam olmassa bugunki igne son canim..Surekli yatiyorum sen baska neler yapmistin? Dus falan yapmismiydin sirt ustumu yatmistin?
Eger bebegim benimle olursa ki insallah 11.hafta ikili test icin gidicem...
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..Kanamalar insani cok korkutuyor :(
Iyiyim cnm sen nasilsin.kanaman devam mi ediyor.benim bir iki kez acik pudra rengi akintim olmustu.ilk adet zamanimda ama..sonra dr usg de kanama bolgesi gordum dedi.ama hic kanamam olmamisti.sonraki randevu da kanama yok dedi.ama gecen hafta pers tam adet gunumde kanamam oldu.dr korkma kalp atisini duyduk birsey olmaz dedi.gittim bakti.hersey yolunda.kanama bebekle alakali degil.bebek kok salmis damarina denk gelmis dedi.hatta ilk defa kendilerini net gorduk buyumus:) kolari bile var:)bir daha da gelmedi ama kanamam.pruloton igne yapti dr.tekrar kanaman olursa korkma normal dedi.saglikli gebeliklerde bile kanama olabiliyor yuzde 30 dedi. Senin nasil gidiyor?

en azından ozaman mide bulantısı geçecektir :) şuan beni en çok rahatsız eden mide bulantısı. hiç birşey yiyemiyorum. normal olan tansiyonum dün 9-6 çıktı.

Canım bende yiyemiyordum. Doktorum idrar testi yaptı. Beslenmen bozulmuşsa ilaç vereyim dedi. Şu an ilaç alıyorum bulantımı kesti. Bitkisel bir ilaç. Hamileler için özel üretilmiş zaten. İsmini vereyim doktoruna sor istersen.

Canım bende yiyemiyordum. Doktorum idrar testi yaptı. Beslenmen bozulmuşsa ilaç vereyim dedi. Şu an ilaç alıyorum bulantımı kesti. Bitkisel bir ilaç. Hamileler için özel üretilmiş zaten. İsmini vereyim doktoruna sor istersen.
metpamid diye bir ilaç yazdı doktorum mide bulantın olursa iç demişti. ben içmedim hiç

Back
X