• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sizce süte nesquik katip icsem olmazmii.sade icemiyorumm:110:

Ben de muzlu içiyorum, çilekli de güzel oluyor :KK66:

İyi geceler hanimlar...
Kafami karistiran bi konu var...
8 MAYISTA 5+3 gunluk hamileydim..Sata gore 5+6 ydim ama ultrasona gore 5+3...
Persembe gunu telefondaki uygulamaya gore 7+2 gunluktum...Ama ultrasonda 7+1 cikti...bi gun fark var dedim cok takmadim...Ama bugun devlette muayene oldum kanamam geldigi icin gece...Doktorda bana 7 haftaliksin dedi..+ gun yok yani...
Hani benim kanamam oluyorya acaba bebek azmi gelisiyor ondanmi oluyor..Bide bana bugunki doktor bidaha kanama olursa dusuk olur dedi.Kendi doktorum bu kadar umutsuz konuşmamisti panik yapma dinlenmene bak igneyi jeli yap demisti...
Ultrasona gore haftalar gunler degisiyormu tecrubesi olan varmi canlarım???
Birde kabizlik icin duphalac surubu iciyorum ama faydasini henuz gormedim...belkide kanamalarim gercek ten kabizliktan zorlandigim icin...Oysa hep sivi tuketiyorum sebze yiyorum ama iste bebeklikten bagirsaklarim tembelmis annemde diyo hep:KK43:

Ultrason cihazına göre gebelik günü farklılık gösterebiliyor, canını sıkma, bebeğin sağlıklıysa hiç bir sıkıntı yok demektir :KK66:

Aslında tam adet günümde yaptırdım bilmiyorm hic gitmediğin bir hastanede yol ustundeydi yaptıralım dedim sonra hastanede mı var bir gariplik bi yanlışlık yani ben pozitif olmadıkça idrar testinte çıkmaz diye okudun hep şaşırdım cok emin gittim hastaneye halbuki bu hafta beklicem tekrar gidcem

Kuzum, inşallah öyle bir şey yoktur da kist olması durumunda da idrar testi yanlış pozitif veriyor diye duydum. Bir de kullandığın bir ilaç var mı? o da etkili olabilir. ama tabii inşallah kan testi yanılmıştır ve hamilesindir:KK51:

ben yeni katıldım aranıza. benim muhtemel doğum tarihimde 20.01.2016. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:bebişim 5+3 haftalık. perşembe günü öğrendim cuma doktora gittim ama kesem görünmedi. pazartesi başka bir doktora gideceğim. inşallah görünür.:KK68::KK68:

Gözün aydın :nazar::anneadayı: Gözükür kesen merak etme canım. İnşallah sağlıkla geçer hamileliğin:KK15:

Gaz problemi olan var mı?
Var kötü bişey, gaz için ilaç verdi doktor ama mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum, yürüyüş ve gaz yapmayan yieceklerle çözmeye çalışıyorum olayı.

selam hanımlar nasılsınız, mide bulantıları her gün olan var mı?
daha yeni uyandım kahvaltı yapıyorum
1 saat sonra başlar benımkı :=)

Benim var, günün her saati olabiliyor, kusmuyorum çok şükür ama bazen öğürtüyor. İnşallah artmaz. Kötü bir his çünkü
:KK43: Gerçi diğer yandan bulantı kusma sağlıklı bir hamileliğin göstergesi, tabii bulantısı olmayan sağlıksız demek değil.

acaba yarın gıtsem kalp atısını duyar mıyım? erkense bosuna gıtmeyeyeım dıyorum.
6+5

Ben 6+6 da duydum ama vajinal ultrasonla. İnşallah duyarsın :KK51:

merhaba bitanem naptın gönlüne uygun dr buldun mu
her şey yolunda değil mi
ben 19 mayısta kalp atışını duydum
heyecanlı bi durummuş
güzel ALLAHIM TÜM ARKADAŞLARA DA NASİP ETSİN İNŞALLAH

Gözün aydın, aynı tarihte duymuşuz :KK9:Çok güzel bir duygu gerçekten:KK51::nazar::nazar:

HERKESE merhaba sat 17 nisan cuma günü dr 4+3 haftalık dedi herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kucağımızaalalım inş
Gözün aydın tatlım, sağlıklı bir hamilelik dilerim :nazar::anneadayı:

Vajinal muayeneden hiç korkmayın kızlar Zararlı değil ben o kadar alıştım ki artık annem eşim herkes geldi sanırım doğuma da herkesi sokcam :confused: ben dün vajinalle duydum kalp atışını.
Ahahahaha:)) :-) Benim de şimdiden eşim annem ve bir arkadaşım doğuma girecekler listesinde, elin fin diyarında hastaneyi türk ruhuyla dumura uğratcam.:-)

Burada zaten bütün muayeneler vajinal, doktora endişelerimi söyleyince güldü, bir sıkıntı olmadığını söyledi, zaten saçma sapan sorularıma alıştı artık, yazık bu türkler bir tuhaf diyor olabilir içinden onu bilemem :KK66:

İlk gebeliğim berbattı. Bunda başta iyi gidiyordu sonra mahvoldum vaalaha.. Kalp problemim yüzünden doktordan onay almam lazım gebeliğin devamı için.

İnşallah onayını alır sıkıntısız keyifli bir hamilelik geçirirsin:nazar: Dualarım seninle..

Merhaba kızlar Rabbim izin verirse insallah bende 2016 ocak annesi olacam :) :) :)

İnşallah tatlım, gönlüne göre olsun:nazar::anneadayı:

Evet hoşgeldn mide bulantısı :KK43: gayet güzel balık yiyordm bugüne kadar eşim pişirtip getirmiş kokusuna dayanamadım az önce resmen midem kalktı mutfağa giremedim

O bende de oldu, bir heves balık aldık geçen hafta, somon balığı, eşim finli benim, o tarz balıkları yapmayı pişirimeyi çok iyi bilir, gayet güzal hazırladı saatlerce uğraştı garibim, ben iki çataldan sonra bıraktım midemi bulandırdı ki normalde çok severim. İlerde tamamen tiksinmeyeyim diye zorlamadım kendimi. Bir de küçük balık deniycem, o da olmadı omega 3 kullanıyorum zaten düzenli (hamileler için olanından yani içinde A vitamini olmayandan) onla idare edicem.

Ayy ben birden çok kötü oldum yaa mide ağrısı bulantısı ve tansiyonum düştü sanırım yatağıma geçtim camı açtım hava gelsin diye fenayimmm bu saatte bu ne böyle

Sevgili Bebek,Bu sana yazdığım ilk mektup.Bebeklerin annelerini seçtiklerine dair bir yazı okumuştum vaktiyle bir dergide. Gülüp geçmiştim o zamanlar. Ama artık pekala mümkün geliyor bu fikir. Gökyüzünde meleklerle yan yana oturup kainatın koca kataloğundan anneni seçerken düşlüyorum seni. Önünde kocaman bir kitap açık duruyor. İçinde renk renk fotoğraflar. Her bir fotoğrafın altında kısa tanıtım bilgileri.Melekler sabırla çeviriyor sayfaları. Sen alıcı gözle bakıyorsun tek tek tüm adaylara.
"Bu değil..." diyorsun. "Yok, bu da değil..."Ne doktorlar, ne mühendisler, ne ev hanımları, ne iş kadınları geçiyor gözünün önünden. Geçit töreni gibi. Hiçbirine alaka duymuyorsun. Oysa oldukça iddialı anne adayları var içlerinde. İşini iyi yapan, sevgi dolu ve hayli maharetli kadınlar bunlar. Sen gene de oralı olmuyorsun.Derken yeni bir sayfa açıyor yanındaki tombul melek ve benim resmim çıkıyor karşına. İyi bir fotoğrafım değil bu. Saçlarımı beceriksizce toplamışım. Makyajım da çalakalem, bir gözüme bir gözümdem daha çok far sürmüş, gene taşırmışım. Üzerimde kat kat soğan kıyafetlerim. Altında tanıtım bilgilerim. Muhtemelen şöyle yazıyor:
Kafası karışık, hayatı düzensiz, henüz tam olarak kendini bulamamış, arayış içinde. Yazar. Edebiyatçı.Sen minicik parmağını benim resmime doğru sallayarak, "Hah, bak bu eğlenceli olabilir..." diyorsun meleğe. "Şuna biraz daha yakından bakayım."Nasıl ve niye kainattaki onca başarılı anne adayı arasından beni seçtiğini bilmiyorum. Belki de çılgın bir kızsın sen. Dört dörtlük bir anneyi sıkıcı buluyorsun. Ya da beni benden daha iyi tanıyorsun şimdiden. Bendeki potansiyeli görüyorsun. Eksiklerimi, zaaflarımı aşmama, hatalarımı düzeltmeme yardım edersin. Rehberim olursun, en güzel öğretmenim.Dedim ya, niye nasıl beni seçtiğini bilmiyorum. Ama bir şeyi bilmeni istiyorum: Sana müteşekkirim. Seçiminle onurlandım. Gururlandım. İnşallah hayatta hiçbir zaman, "Ulan o koskoca katalogdan bula bula bunu mu bulmuşum. Başka birini seçseydim keşke..." dedirtmem sana. Seni mahçup ederim diye ödüm patlıyor.
Sabırsızlıkla gelişini bekleyen annen Elif
Mektubun tamamı Elif Şafak'ın Siyah Süt adlı kitabından alınmıştır. :))

Günaydın hanımlar..
Öğürmekten kusmaktan ay fenalıklar geçiriyorum böyle hayal etmemiştim ayağım uzatacaktım gelsin meyveler gitsin tatlılar. :( Hiç bir şey yiyemiyorum her şeyden midem kalkıyor 2 haftadır perişan oldum 5 kilom gitti şimdiden. :(
Değer bebeğime tabi. :(

geçmiş olsun kızlar, bulantı çok zor oluyor benim de sabah 5-7 arası oluyor uyuyamıyorum sonra geçiyor ama çok şükür gün içinde pek bişi yok

Günaydın ocak ayının güzel anneleri 11:50de doktor randevum var dua edin banada ne olur kızlar bu günde kalp atışını duyamazsak kritik süreç başlıyor bu kadar çok heveslenmisken umutlanmısken kaybetmek istemiyorum onu Rabbim hayırlı güzel haberler almamı nasip eder inşallah :110:
Ins duyarsınız güzel haberlerle gelirsin canim

Günaydın ocak ayının güzel anneleri 11:50de doktor randevum var dua edin banada ne olur kızlar bu günde kalp atışını duyamazsak kritik süreç başlıyor bu kadar çok heveslenmisken umutlanmısken kaybetmek istemiyorum onu Rabbim hayırlı güzel haberler almamı nasip eder inşallah :110:

İnşallah bugün kalp atışını duyacaksınız yavrunuzunnn.

Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Benim de yarın randevum kalp atışı var mı bakacağız artık

kızlar ya ben doğru düzgün bir şey yemiyorum ama 1,5 kilo almışım resmen, ben mide bulantısından ve dünden beri olan mide ağrısından bişey yiyemiyorum kilo almışım çok şaşırdım, 3-4 gündür muz yiyorum ondan mı acaba başkada bir şey yiyemiyorum ondan mı acaba :(

Gunaydın anneler
Cumartesı ıkıncı dr zıyaretımı yaptım.
Haftaya tekrar gel yıne bakalım desıgı ıcın gıtmıstım.İlk zıyarette hıc bır sıkıntı yoktu.Bu kez bebegın arkasında yoğun kanama olmuş dedı.Neden olmus nıye olmus dr pek birsey soylıyamedı,erken gebelıkde olabilirmiş!
3 kutu iğne ve progestan yazdı bunları kullanıyorum ama moralım bouldu haliyle.
Rapor yazdırdım dr a persembeye kdr işe gitmiycem.Çokda sıkıcı yatmak mide bulantısından zaten şuan yatağa yapışmış dırumdayım.Basına gelen var mı boyle,görünürde kanama yok ama ultrasonda bakınca kanama olmuş dedi.

Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Benim de yarın randevum kalp atışı var mı bakacağız artık
Canım bu belirsiz bekleyiş yedi bitirdi beni karmakarışık duygulardayım korku var umut var heyecan var :110: inşallah sende yarın güzel haberlerini paylaşırsın bizimle Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın

Back
X