- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.001
Kizlar sizce süte nesquik katip icsem olmazmii.sade icemiyorumm![]()
Ben de muzlu içiyorum, çilekli de güzel oluyor
İyi geceler hanimlar...
Kafami karistiran bi konu var...
8 MAYISTA 5+3 gunluk hamileydim..Sata gore 5+6 ydim ama ultrasona gore 5+3...
Persembe gunu telefondaki uygulamaya gore 7+2 gunluktum...Ama ultrasonda 7+1 cikti...bi gun fark var dedim cok takmadim...Ama bugun devlette muayene oldum kanamam geldigi icin gece...Doktorda bana 7 haftaliksin dedi..+ gun yok yani...
Hani benim kanamam oluyorya acaba bebek azmi gelisiyor ondanmi oluyor..Bide bana bugunki doktor bidaha kanama olursa dusuk olur dedi.Kendi doktorum bu kadar umutsuz konuşmamisti panik yapma dinlenmene bak igneyi jeli yap demisti...
Ultrasona gore haftalar gunler degisiyormu tecrubesi olan varmi canlarım???
Birde kabizlik icin duphalac surubu iciyorum ama faydasini henuz gormedim...belkide kanamalarim gercek ten kabizliktan zorlandigim icin...Oysa hep sivi tuketiyorum sebze yiyorum ama iste bebeklikten bagirsaklarim tembelmis annemde diyo hep![]()
Ultrason cihazına göre gebelik günü farklılık gösterebiliyor, canını sıkma, bebeğin sağlıklıysa hiç bir sıkıntı yok demektir
Aslında tam adet günümde yaptırdım bilmiyorm hic gitmediğin bir hastanede yol ustundeydi yaptıralım dedim sonra hastanede mı var bir gariplik bi yanlışlık yani ben pozitif olmadıkça idrar testinte çıkmaz diye okudun hep şaşırdım cok emin gittim hastaneye halbuki bu hafta beklicem tekrar gidcem
Kuzum, inşallah öyle bir şey yoktur da kist olması durumunda da idrar testi yanlış pozitif veriyor diye duydum. Bir de kullandığın bir ilaç var mı? o da etkili olabilir. ama tabii inşallah kan testi yanılmıştır ve hamilesindir
ben yeni katıldım aranıza. benim muhtemel doğum tarihimde 20.01.2016. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.bebişim 5+3 haftalık. perşembe günü öğrendim cuma doktora gittim ama kesem görünmedi. pazartesi başka bir doktora gideceğim. inşallah görünür.
![]()
Gözün aydın
Var kötü bişey, gaz için ilaç verdi doktor ama mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum, yürüyüş ve gaz yapmayan yieceklerle çözmeye çalışıyorum olayı.Gaz problemi olan var mı?
selam hanımlar nasılsınız, mide bulantıları her gün olan var mı?
daha yeni uyandım kahvaltı yapıyorum
1 saat sonra başlar benımkı :=)
Benim var, günün her saati olabiliyor, kusmuyorum çok şükür ama bazen öğürtüyor. İnşallah artmaz. Kötü bir his çünkü
acaba yarın gıtsem kalp atısını duyar mıyım? erkense bosuna gıtmeyeyeım dıyorum.
6+5
Ben 6+6 da duydum ama vajinal ultrasonla. İnşallah duyarsın
merhaba bitanem naptın gönlüne uygun dr buldun mu
her şey yolunda değil mi
ben 19 mayısta kalp atışını duydum
heyecanlı bi durummuş
güzel ALLAHIM TÜM ARKADAŞLARA DA NASİP ETSİN İNŞALLAH
Gözün aydın, aynı tarihte duymuşuz
Gözün aydın tatlım, sağlıklı bir hamilelik dilerimHERKESE merhaba sat 17 nisan cuma günü dr 4+3 haftalık dedi herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kucağımızaalalım inş
Ahahahaha:))Vajinal muayeneden hiç korkmayın kızlar Zararlı değil ben o kadar alıştım ki artık annem eşim herkes geldi sanırım doğuma da herkesi sokcamben dün vajinalle duydum kalp atışını.
Burada zaten bütün muayeneler vajinal, doktora endişelerimi söyleyince güldü, bir sıkıntı olmadığını söyledi, zaten saçma sapan sorularıma alıştı artık, yazık bu türkler bir tuhaf diyor olabilir içinden onu bilemem
İlk gebeliğim berbattı. Bunda başta iyi gidiyordu sonra mahvoldum vaalaha.. Kalp problemim yüzünden doktordan onay almam lazım gebeliğin devamı için.
İnşallah onayını alır sıkıntısız keyifli bir hamilelik geçirirsin
Merhaba kızlar Rabbim izin verirse insallah bende 2016 ocak annesi olacam :) :) :)
İnşallah tatlım, gönlüne göre olsun
Evet hoşgeldn mide bulantısıgayet güzel balık yiyordm bugüne kadar eşim pişirtip getirmiş kokusuna dayanamadım az önce resmen midem kalktı mutfağa giremedim
O bende de oldu, bir heves balık aldık geçen hafta, somon balığı, eşim finli benim, o tarz balıkları yapmayı pişirimeyi çok iyi bilir, gayet güzal hazırladı saatlerce uğraştı garibim, ben iki çataldan sonra bıraktım midemi bulandırdı ki normalde çok severim. İlerde tamamen tiksinmeyeyim diye zorlamadım kendimi. Bir de küçük balık deniycem, o da olmadı omega 3 kullanıyorum zaten düzenli (hamileler için olanından yani içinde A vitamini olmayandan) onla idare edicem.