• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçer geçer :=) doktor: ne zaman cagırmıstım senı ? dedi. bende gecen hafta oldugunu ama daha cok erken oldugunu söyledım
çok iyi yapmıssın yapmıssın dedı :KK70: bir daha ki bulusma 3 hafta sonra
bişiler soracaktım unuttum
cinselliği soracaktım
Sorunsuz gebeliklerde cinsellik yasak olmuyor diye biliyorum ama doktora sorarsın gidince.

Bende öyle bi soru yok, yasak olsun olmasın eşim bebek içerdeyken asla olmaz diyo:KK53:

Kalp atışlarını mı duydunuz çok sevindim hayırlı olsun :) Cinselliği bende merak ediyorum,hiç doktora soran var mı? Erkek doktorlara geldim hep sormadan zaten hiç birliktelik yok dediler.Ne olur ne olmaz diyor birde.
evet dün duyduk. çok tesekkurler .
sormadan söylemıs ya zaten :=) bızımkı bişi söylemıyor
yenı dıye heralde anlamadım.

19404_1587709828154910_4476936088539775962_n.webp
Bizde dün akşam baktık ama kalp atışı yoktu,cuma günü için tekrar görünücem o zaman duymayı umut ediyoruz.

Kese kaç milimdi onu görebildin mi?
valla hıc anlamam :=) doktora da sormadım

evet dün duyduk. çok tesekkurler .
sormadan söylemıs ya zaten :=) bızımkı bişi söylemıyor
yenı dıye heralde anlamadım.
Bizim sanırım aynı gün olarak gözüküyor. Duymanıza çok sevindim pıt pıtları:)
Bakalım bizimde bugün 6'da randevumuz var. İnşallah hayırlı haberlerle geliriz.
Bir şey soracaktım size. Kalp atışlarını karından mı duydunuz yoksa vajinal mı?

Bizim sanırım aynı gün olarak gözüküyor. Duymanıza çok sevindim pıt pıtları:)
Bakalım bizimde bugün 6'da randevumuz var. İnşallah hayırlı haberlerle geliriz.
Bir şey soracaktım size. Kalp atışlarını karından mı duydunuz yoksa vajinal mı?
karından duyuldu. sat kaç?

Benim 15'ti ama doktor bi sey vermedi??!! Emin misin 20 olmasi gerektigine :KK43:(
İnternetten araştırdım aslında. İlk gittiğim normal dedi. İkinci gittiğime de internette böyle okudum dedim. Kahverengi akıntım var dedim öyle verdi progestan.

Sende kahverengi akıntı falan yoksa, kese de göründüyse gerek görmemiş olabilir

İnternetten araştırdım aslında. İlk gittiğim normal dedi. İkinci gittiğime de internette böyle okudum dedim. Kahverengi akıntım var dedim öyle verdi progestan.

Sende kahverengi akıntı falan yoksa, kese de göründüyse gerek görmemiş olabilir
Keseme falan bakmadi :( kanamam yok benim gerci ama...
Doktora guvenmemek cok kotu bi sey insan surekli diken ustunde oluyo :( surekli internetten bi seyler bakiyorum arastiriyorum

Keseme falan bakmadi :KK43: kanamam yok benim gerci ama...
Doktora guvenmemek cok kotu bi sey insan surekli diken ustunde oluyo :KK43: surekli internetten bi seyler bakiyorum arastiriyorum

Aslında bizim çağımızın hastalığı. Sürekli bir şeyler araştırma halibdeyiz. İyice hastalık hastası oluyoruz.

Annem doktor için çok erken adet zamanından 10 gün sonra gebelik tahlili yapılır dedi. Dedim eskiker ne rahatmış yok beta arttı mı yok kese şekli nasıl Alkah'a emanet doğurmuşlar çocukları.

Sende de benim gibi akıntı yok yaaa normal olarak değerlendirmiş doktor canım. Nerden söyledim içine kurt düşürdüm yaa:-(

Aslında bizim çağımızın hastalığı. Sürekli bir şeyler araştırma halibdeyiz. İyice hastalık hastası oluyoruz.

Annem doktor için çok erken adet zamanından 10 gün sonra gebelik tahlili yapılır dedi. Dedim eskiker ne rahatmış yok beta arttı mı yok kese şekli nasıl Alkah'a emanet doğurmuşlar çocukları.

Sende de benim gibi akıntı yok yaaa normal olarak değerlendirmiş doktor canım. Nerden söyledim içine kurt düşürdüm ya
a:-(
Yok canim soyledigin iyi oldu yarin baska bi doktora gidicem, bunu da sorarim muhakkak. bi de keseye de baktiririm artik daha fazla rahat ederim insallah:)

Back
X