- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.961
ben medicabil Oktay beye gidiyorum çok memnunumben acıbadem ebru hnm gidiyorum şuan canım ama medikal e de geçebilirm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben medicabil Oktay beye gidiyorum çok memnunumben acıbadem ebru hnm gidiyorum şuan canım ama medikal e de geçebilirm
duydum canım ismini çok memnun kalanlar var benim anlaşmam yok o hastaneyle .. muayene ücretleri nasıl standırt mı bir deben medicabil Oktay beye gidiyorum çok memnunum
çok geçmiş olsun canım , karar vermeden önce biraz daha bekle başka dr larda görsünSelam hamişler,
Kontrolden geldim,gebelik sağlıklı gitmiyor,büyük ihtimal kürtaj olucam.çok üzüldüm. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.kendinize dikkat edin.
54 tl doğumuda sordum 1250 normal 1500 sezeryan sgklıya senin özel sigortan var sanırımduydum canım ismini çok memnun kalanlar var benim anlaşmam yok o hastaneyle .. muayene ücretleri nasıl standırt mı bir de
evet benimki özel sigorta devlet ve bazı özel hastanelerle anlaşmamız var canım .. fiyatlar acıbadem e göre epey uygun muş :))54 tl doğumuda sordum 1250 normal 1500 sezeryan sgklıya senin özel sigortan var sanırım
Yok cnm internetten gördüm. .Bugün d&r vardı birkactane başka başka ajandalari ama çok basitti tıpış tıpış zamanları tavsiye ediyo herkes burdandaHamilelikle mi ilgilii sadece ya da bebek doğum sonrasını da kapsıyor bende her ikisini arastiyorum ama içeriğini göremeyince emin olamiyorum, biri mi tavsiye etti gördün inceledinmiydi
acıbadem,pembe mavi, jimer bunların fiyatları çok uçuk.sigorta tamamını kapsamıyorsa boşuna fazla para ödemesi olarak görüyorumevet benimki özel sigorta devlet ve bazı özel hastanelerle anlaşmamız var canım .. fiyatlar acıbadem e göre epey uygun muş :))
sen çalışıyormusun yoksa eşindenmi sigortan var ? Bende çok istedim bebekten önce işe girmeyi ama kısmet değilmişevet benimki özel sigorta devlet ve bazı özel hastanelerle anlaşmamız var canım .. fiyatlar acıbadem e göre epey uygun muş :))
çalışıyorum canım ama duruma göre ne zamana kadar çalışırım bilmiyorum .. tadını çıkar boşver doğum sonrası girersin inş.sen çalışıyormusun yoksa eşindenmi sigortan var ? Bende çok istedim bebekten önce işe girmeyi ama kısmet değilmiş
çalışıyorum canım ama duruma göre ne zamana kadar çalışırım bilmiyorum .. tadını çıkar boşver doğum sonrası girersin inş.[/
inşallah girerim bir işe hayırlısı bakalım.umarım sende sorunsuz bir şekilde işine devam edersin doğuma yakın izne çıkarsın bebeğinle böylece daha fazla zaman geçirirsin.Bursada nerede oturuyorsun?
Yapma güzelim ya, ilk dönemde nekadar şu okadar hızlı gelişim demişti birileri. Çok önemli zorla da olsa iç.Ah kızlar. Su içemiyorum şu 2 gündür bellllkİ 2 bardak o da zorla :/ napıcam ben ya.
Kızlar ben kilo verdiğim halde karnım çıktı biraz ben mi öyle görüyorum acaba ikiz olduğu için gerçek olabilir mi.sizde var mı öle bişey![]()
O da olabilirbenim de karnım çok kşişkasıklarının olduğu tarafta şişkinlik oluyor zaten bebişten ama karnının şişmesinin nedeni gaz olabilir, benim karnım kocaman olmuştu, doktor bir baktı ultrasonda bu nee ne kadar gazlısın dedi
![]()
Sagol canimm yaa sorma ben surekli olurdum zaten.antibiyotiksiz geciremezdim.ihlamur icip duruyorum insallah gecer.FarAnjit iken soğuk sıcak tüketme, ılık olsun. Sigara dumanına maruz kalma birde çok tatlı tüketme. Ahh o faranjitten ne çektim ben..