• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikle mi ilgilii sadece ya da bebek doğum sonrasını da kapsıyor bende her ikisini arastiyorum ama içeriğini göremeyince emin olamiyorum, biri mi tavsiye etti gördün inceledinmiydi
Yok cnm internetten gördüm. .Bugün d&r vardı birkactane başka başka ajandalari ama çok basitti tıpış tıpış zamanları tavsiye ediyo herkes burdanda

Ya kızlar 5+4üm ve hiç bi belirtim yok yaaa ne bi mide bulantısı ne bi göğüs hassasiyeti ne de başka bişi. Göğüslerim sadece azıcık dolgunlaştı ve bastırınca sadece birazcık yanlardan acıyo. Bide dün sağ kasığımda ağrı oldu.Baktığında ne sorunsuz hamilelik gibi ama bebiş sinyal versin istiyorum bana:KK51:

Kızlar ben kilo verdiğim halde karnım çıktı biraz ben mi öyle görüyorum acaba ikiz olduğu için gerçek olabilir mi.sizde var mı öle bişey o_O

çalışıyorum canım ama duruma göre ne zamana kadar çalışırım bilmiyorum .. tadını çıkar boşver doğum sonrası girersin inş.[/
inşallah girerim bir işe hayırlısı bakalım.umarım sende sorunsuz bir şekilde işine devam edersin doğuma yakın izne çıkarsın bebeğinle böylece daha fazla zaman geçirirsin.Bursada nerede oturuyorsun?

Kızlar ben kilo verdiğim halde karnım çıktı biraz ben mi öyle görüyorum acaba ikiz olduğu için gerçek olabilir mi.sizde var mı öle bişey o_O

benim de karnım çok kşiş :( kasıklarının olduğu tarafta şişkinlik oluyor zaten bebişten ama karnının şişmesinin nedeni gaz olabilir, benim karnım kocaman olmuştu, doktor bir baktı ultrasonda bu nee ne kadar gazlısın dedi :KK70:

benim de karnım çok kşiş :KK43: kasıklarının olduğu tarafta şişkinlik oluyor zaten bebişten ama karnının şişmesinin nedeni gaz olabilir, benim karnım kocaman olmuştu, doktor bir baktı ultrasonda bu nee ne kadar gazlısın dedi :KK70:
O da olabilir :pbenim rahim filmimde rahmim normal rahme göre Boyutları daha küçük çıkmıştı.bide ikiz olunca dedim acaba

Back
X