• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun geldik ankaraya mutlu haberi esimin.ailesine vermeye;)) :anneadayı: sabah kahvaltida sana.hesiye aldim.dedim bur paket verdim,paketin.icinde patik Vardi birde not.yazdim babaannceim dedecim ben.7 hafta yasindayim.simdi mercimek kadarim ama kocaman bir kalbim var sizinle tanismak.icin pit.pit heyecanla.atiyor. ben yola Ciktim geliyorum diye :KK48::KK48: cok duygusal.zamanlar yasadik cokk.guzeldi insallah saglicakla dogar hepimizin bebisleri de bu mutluluklar tamamlanir:KK73:

Canim bende 27 temmuza leyla hanimdan randevu aldim o kadar zaman ne yapacagiz bilmiyorum
ozamana kadar mecburiyetten ilk gittiğim erdem hastanesine gideceğim. hiç içime sinmiyor aslında. hatta geçen yine aradım medipolü daha erkene randevu bulabilir miyim diye yok başka doktora yönlendiriyor.

Kizlar ya kendime cok sorunluymusum gibi geliyo...Rabbim beterinden korusun ama iste ne bilim hem hashimoto tiroid im var doktorum genetik demisti babamdan ve halamdanmis muhtemelen onlardada tiroid yuksek cikmisti...Akdeniz anemisi tasiyicisiyim oda annecigimden...Bide reflum var bu hamilelikte dahada artti gaviscon iciyorum cok cekilmez olunca...
Yani önceden bunlar gozume batmiyodu ama bebek saglikli olmiycak bu kadar seyin icinde diye kafa takiyorum....
canım bende fmf im ve mide fıtığımla yüksek gastritim var. ama hiçbiri umrumda değil. çok şükür direniyorum ve iyi geçeceğine inandığım için hamileliğimin midemi bile umursamıyorum. olumlu düşünmezsen olumsuz enerji çekersin. yapma öyle. Rabbim ne yazdıysa o olur yeterki kendi gücüne inan.

iyiyim çok şükür ya benim hiç bulantım yok. ters birşey mi oldu diye korkuyorum. şişkinlik ve gaz da olmasa hamile olduğumu unutacam

canım bende fmf im ve mide fıtığımla yüksek gastritim var. ama hiçbiri umrumda değil. çok şükür direniyorum ve iyi geçeceğine inandığım için hamileliğimin midemi bile umursamıyorum. olumlu düşünmezsen olumsuz enerji çekersin. yapma öyle. Rabbim ne yazdıysa o olur yeterki kendi gücüne inan.
Tesekkur ederim tatli anne :))

Ayy bizim bu sayfa iyice kendinden geçti kimse gelmez oldu kendime başka aktif sayfa bulcam :110::63:
Kız cimcim nere gidecen sensiz olurmu hiç canım ben 6+ 3 olduk bugün iyim bi Sıkıntımız yok geçen Perşembe keseyi gördük cuma günüüde kalp atışı için gidecez inşallah duyarız belirtilerim hala yok hiç hamile değilmişim gibi hayırlısı bakalım

Kız cimcim nere gidecen sensiz olurmu hiç canım ben 6+ 3 olduk bugün iyim bi Sıkıntımız yok geçen Perşembe keseyi gördük cuma günüüde kalp atışı için gidecez inşallah duyarız belirtilerim hala yok hiç hamile değilmişim gibi hayırlısı bakalım
Kızzz içimizzzz geçti resmen ilk zamanlar yetisemiyordum okumaya yazmaya şimdik havalı analar olduk :KK53::rolleyes::KK70:bu gittiğinde hazır ol gümbür gümbür kalp atışları seni bekliyor :KK54: mucize birsey zaten duyduktan sonra daha çok anliyorsun bebisini içinde kelebekler ucuscak :KK60:

Back
X