- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.141
canım karides yasak ama kalamarı bilmiyorumBirde bişe sorcam kalamar karides yiyebiliyomuyuz biz yoksa yasakmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım karides yasak ama kalamarı bilmiyorumBirde bişe sorcam kalamar karides yiyebiliyomuyuz biz yoksa yasakmı
Ben de bilmiyorum,doktor.birsey demedi ama kalamar yasak.degildir.insallahBirde bişe sorcam kalamar karides yiyebiliyomuyuz biz yoksa yasakmı
Aynen değer onlara sadece sağlıklı olsunlar tek isteğimiz oAynen canim yaa insan simdiden özlüyo.bakalim bizdiklar dogdukdan sonra ne olacakk.ilk aylar pertimiz cikacak kesin ama olsun deger minnoslarimiza![]()
Valla cnm istedi ama cesaret edemedim bugün doktora gittiğimde sorucam kesinBen de bilmiyorum,doktor.birsey demedi ama kalamar yasak.degildir.insallah))
ozamana kadar mecburiyetten ilk gittiğim erdem hastanesine gideceğim. hiç içime sinmiyor aslında. hatta geçen yine aradım medipolü daha erkene randevu bulabilir miyim diye yok başka doktora yönlendiriyor.Canim bende 27 temmuza leyla hanimdan randevu aldim o kadar zaman ne yapacagiz bilmiyorum
canım bende fmf im ve mide fıtığımla yüksek gastritim var. ama hiçbiri umrumda değil. çok şükür direniyorum ve iyi geçeceğine inandığım için hamileliğimin midemi bile umursamıyorum. olumlu düşünmezsen olumsuz enerji çekersin. yapma öyle. Rabbim ne yazdıysa o olur yeterki kendi gücüne inan.Kizlar ya kendime cok sorunluymusum gibi geliyo...Rabbim beterinden korusun ama iste ne bilim hem hashimoto tiroid im var doktorum genetik demisti babamdan ve halamdanmis muhtemelen onlardada tiroid yuksek cikmisti...Akdeniz anemisi tasiyicisiyim oda annecigimden...Bide reflum var bu hamilelikte dahada artti gaviscon iciyorum cok cekilmez olunca...
Yani önceden bunlar gozume batmiyodu ama bebek saglikli olmiycak bu kadar seyin icinde diye kafa takiyorum....
yasak diye biliyorum. deniz ürünlerinden yenebilecekler diye araştır bir istersen. civası en düşük ürünler öneriliyor.Birde bişe sorcam kalamar karides yiyebiliyomuyuz biz yoksa yasakmı
günaydın canım nasılsın bugün?günaydın hamişlerrr
Valla cnm istedi ama cesaret edemedim bugün doktora gittiğimde sorucam kesin![]()
Evet evet sor Tatim.bizede soyle. Benim.kontrolume 1 ay var daha cunku:)Valla cnm istedi ama cesaret edemedim bugün doktora gittiğimde sorucam kesin![]()
Benimde 3 hafta varEvet evet sor Tatim.bizede soyle. Benim.kontrolume 1 ay var daha cunku:)
Progestrn kullaniomsn ben ona bagliyorum bendede var cunku...Kızlar, siz de beyaz akıntı var mı? Hatta bazen sarımtırak oluyor. Dr. Önemli bir şey değil dedi ama ben tedirgin oldum.
Tesekkur ederim tatli anne :))canım bende fmf im ve mide fıtığımla yüksek gastritim var. ama hiçbiri umrumda değil. çok şükür direniyorum ve iyi geçeceğine inandığım için hamileliğimin midemi bile umursamıyorum. olumlu düşünmezsen olumsuz enerji çekersin. yapma öyle. Rabbim ne yazdıysa o olur yeterki kendi gücüne inan.
Kız cimcim nere gidecen sensiz olurmu hiç canım ben 6+ 3 olduk bugün iyim bi Sıkıntımız yok geçen Perşembe keseyi gördük cuma günüüde kalp atışı için gidecez inşallah duyarız belirtilerim hala yok hiç hamile değilmişim gibi hayırlısı bakalımAyy bizim bu sayfa iyice kendinden geçti kimse gelmez oldu kendime başka aktif sayfa bulcam![]()
Kızzz içimizzzz geçti resmen ilk zamanlar yetisemiyordum okumaya yazmaya şimdik havalı analar oldukKız cimcim nere gidecen sensiz olurmu hiç canım ben 6+ 3 olduk bugün iyim bi Sıkıntımız yok geçen Perşembe keseyi gördük cuma günüüde kalp atışı için gidecez inşallah duyarız belirtilerim hala yok hiç hamile değilmişim gibi hayırlısı bakalım