Kızlar bol bol meyve yiyorum kilo da aldırmıyor midem de bulanmıyor yanma hiç yok artık 
Yemek çok az yiyorum.
Şu ana kadar kilo almadım 6 kilo da verdim. Kiloluyum zaten bebeğe zararı yoksa memnunum halimden.
şu 6 kilonun sırrını versene banada

fazla kilonun bebeğe hiç bir yararı yok valla...
Bence bugünlerinin tadını çıkar canım benim 3 haftadır yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.. Çok halsiz kaldım.. Allah'tan annem geldide duruma el attı. Yoksa berbat bir haldeydim... Bu durumda çok şanslısın inşAllah hiç de bulanmazsın..
benim hayatım boyunca mide bulantısı ne bilmedim, inş bilmem de, ama iştah açıklığı konusu cidden fena, her gördüğümü yemek istiyorum cidden

Elhamdulillah yazmaya cesaret buldum bugün
10 gündür gizli gizli takipteyim ama emin olamadan yazmak istemedim. Rabbim nasip ederse inşallah bende ocak annesiyim. 6 ay önce kürtaj oldum meleğim bu ayda dogacakti ama minik kalbi 6.haftada durmus. Cuma günü kalp atışlarını duymak için gittiğim dr kalp atışlarını göremedim pazartesi gel olmazsa kürtaj dedi. Bugün başka bir dr ggittim şükürler olsun ki duydum minik pıt pıtları. Listeye eklenirsem sevinirim Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. ..
ayy 2 hafta sonra bende kalp atışlarını duyacağım, inş rabbim bana da o duyguyu tattırır

ayy seni o kadar iyi anlıyorum ki....
mide bulantım yok, bu güzel bişey ama kilo alcam. Ki aldım da sanırım 1 kg falan
hah , nihayet benim gibi iştahı açık bir hamile var

beslenme uzmanı 20. haftaya kadar kilo alımı yasak dedi, nası olacaksa

şu an henüz -500 gr verebildim

bakalım yol uzun, minişler sağlıklı olsunda,gerisi boş
Çok güldüm canım ya, aynı ben. İlk doğumumda 24 kilo alınca ( dahası var mı bilmiyorum son dönem tartıya çıkmıyordum moralim bozulmasın diye) ben de senin gibi kılı kırk yarıyorum. Aman az yeyim aman spor yapayım. Ya keşke bulantım mı olsaydı da birkaç kilo verseydim diye düşünür oldum. Ama şanslıyız canım bu konıda.
şu an her gün 5 km yürüyorum, kaliteli karbonhidrat tüketmeye çalışıyorum , sağlıklı şeylerden çok yemeye çalışıyorum, aynen ilk doğumundaki gibi kılı kırk yarıyorum desem yeri

keseyi görmeye gittiğimizde doktora hangi sporları yapabilirim diye sormuştum, adamın yüz ifadesini görmeliydiniz

yazın tatile de gidicez, eskiden olsa bir ay pilates yapıp form tutardım ama şimdi nerde, tempolu yürüyüş bile yasak

ama daha 6. haftadaymışsın. gerçi benim 6. haftada da çok bi şey istemedi canım ama en azından bebeği de öğrenmenin ilk heyecanıyla besleniyordum. midem de bulanmıyor ne güzel diye nazar ettim kendime

hazır yiyebiliyoken sağlıklı bi şekilde beslen süt yoğurt yumurta ceviz... bunlar ben ağzıma süremiyorum ve çok üzülüyorum
benim ilk gebeliğim ya, birazcıkda psikolojik her şeyden istiyorum, çevremde ohh ohh ye hamilesin modunda zaten

ilk üç ay yediklerimizden beslenmeyeceği için ne yesek boş şimdi,üzülme o yüzden, anca depoları dolduruyorum şu an...
yaaa bende aynılarını yaşıyorum. öğrendiğimin ilk 3-4 günü çok kötüydüm. ama 1 haftadır öyle yiyorumki ve öyle yemek istiyorumki zapdetmekte zorlanıyorum kendimi. eşimde midem kötüdür yiyemem diye akşam ne yiyebilirsin napalım falan diye soruyor bana farketmez herşeyi yerim diyorum
yaşasın yemek yemek o zaman

kızlar ben daha bebeğimin kalp atışını bile duymadım ve kayınvalidemi sıkı sıkı tembihledim kimseye söylemesin diye dün piknikte söylemiş herkese nasıl sinir oldum anlatamam. Yani ben büyüyene kadar millet anlayana kadar kimseye söylemiycektim. Yani bu durumda ne desem ne yapsam bilmiyorum sinir küpü oldum resmen.
seninki gene iyi, benimki faceden yayınlamaya kalktı, kıyameti kopardım

valla ben sinirlenmemeye çalışıyorum ve açıkca istemediğimi söylüyorum, boşver sinirlensek de sinirlenmesek de bildiklerini okuyorlar, hem bebeğe zarar

Kızlar cumartesi doktora gittim.Bebeğimde bir sorun yok kalp atışları kuvvetli kese ve bebek iyi dedi ama beni o kadar çok korkuttu ki. Çok riskli demeye başladı daha kalp atışını dinletmeden bende moral sıfır oldu.Bebeğimin kalp atışlarını bile dikkat edemedim.bana miyomlarımın rahim ağzını kapattığını normal doğum olamayacağını düşük tehlikem olduğunu söyledi .Tamam dedim ikimiz sağlıklı olalımda.Sonra felaket haberleri bitmedi. sezeryanda kesi yerinin miyomlara denk gelebileceğini ve çok kanama olabileceğini o sebeple rahmimin bile alınabileceğini böyle birşey gerekirse üniversite hastanesinde olacağını yoğun bakımda yatabileceğimi söyledi o anda başımdan kaynar sular döküldü.Aklıma bu olasılığın yüzde kaç olduğunu sormak aklıma geldi bana korkulacak birşey yok %5 bile değil dedi. iyice sinirlendim bu kadarlık bir olasılık için bu kadar erken beni korkutması çok üzdü
canım yanlış anlamada , senin morale ihtiyacın varken neden bu kadar telaşa kaptırmış seni, benim arkadaşımda da miyom vardı, hatta gebeliğinde öğrendi, 6. ay olsun ameliyatla alacağız dendi, çok ağrı çekti tamam ama nur topu gibi kızını da eline aldı... Bence bir başka doktora git derim...
kzlar sizce kesnin büyümesinin su tüketimi ve gerekli besinleri almakla ilgisi var mı.yani yeterince beslenmezsek kese gelişimi geriden mi gelir
ilk üç ay bebek çok etkilenmiyor ama sonrası için oldukça önem taşıyor canım, tabi şimdiden sağlıklı beslenmeye başlasak iyi olur...