• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amiin amiin canım hepimizin inşallah sağlıkla doğsun minnakları ben çok ağladım kalp atışını duyunca sizdede oldu mu yoksa benmiyim anormal :p:p
Ben ayaklarını oynatinca ağladım kuzum kalbi dinlerken çok hastaydm o donem pek olayı farkedemedim:)huzurumoglusum ya adınız erkek mi istiyosunz canım bi çocuğunuz vardı demi

ben 4 gündür dişimin ağrısıyla uğraşıyorum . hayat çekilmez oldu yani. bundan 6 ay önce kanal tedavisi yaptırdıgım diş 4 gun once acaıp agrımaya basladı, dişçiye gıttım enfeksıyon kapmıs iltihap olmus dedı, bütün damagıma yayıldı agrı.kulagıma bile vuruyor . kadım dogumcumu aradım Rovamycine kullanabılırsın antıbyotık olarak dedı ,agrı kesıcı olarakta minoset verdi,umarım bu ilaçlar bebege zarar vermez. hala delı gıbı agrı cekıorum , bugun 5 bucukta gıdıcem dıscıye ,dua edınde bu aksam bu agrım son bulsun . :KK61:

Sakinlestim bebeğim sağolsun Komşum ayran fln yapmış kokuyu alınca geldi söyledim tesekkur ederim bebegim
Ay iyi bari canim Allah beterinden korusun.Sende dikkat et prizlere takili birakma insallah bidaha yasamazsin boyle korku tatlim

b.k mu goturuyor :KK53:
aaa valla ben iş falan yapmıyorum
çünkü midem işten daha önemli.
boşver götürsün
bende napim yaa geçen günlerdeki gibi bugunde cok anlamsız olacak, çünkü bulantı diye lanet olan bişi var :=)
Hakkaten yaaa. Çok anlamsız günler geçiriyorum m. Yıldımmmmmmmmm gençliğim gitti. Neyse sakinim. En iyisi kalkıp temizlik yapayım hava serinken

Genel sorun şu aylarda sanırım sadece bulantı ve kusma kızlar :mad:
Öğürmek,midenden geri çıkarmak ve hani o istifradan önceki hal var ya off of offf beter bişey:KK34:
Bana güleceksniz ama herşey şuan batıor ve kokuyor.Evdeki banyom,yatak odamın perdesi,en sevdiğim yumuşatıcımla yıkadığım çamaşırları giyerken öğürüyorum,hatta eşim bile kokuyo geliyo adamı bazen itiyorum nolcak bu halimiz.
Benimde evimi bişeyler götürüyor şu an ramazandan önce herşeyi yıkayacağim,perde halı avize,fayans.İnşaAllah temizliğe birini bulabilirim,kadınlar hep dolu hep dolu:KK17: Siz naısl yapıyorsunuz ay bir deyin hele :KK58:

kızlar yatak olarak ne düşünüyorsunuz? ben katlanan park yatak türü alıcam
kullanıslı olsun işime yarasın dıye.
çok erken ama olsun
baya arastırdım dıger yatakları kullananlar pişman :=)

Gerçekten bu kadınların işi hiiccc bitmiyor bende saliverdim is guc ev beni bekliyor :) ya kızlar benim kasik agrilarim var doktor enfeksiyon dan dedi ama bilemiyorum sizde de oldumu

Herkes yaşını yazmış ben eksik kalmayayım :) 27 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. ilk bebeğime hamileyim inşallah :nazar: Öğretmenim. yarışmaya Ankara'dan katılıyorum :KK49:

KIZLAR HURMA DÜŞÜK TEHLİKESİNE SEBEP OLAN YİYECEKLERİ İÇERİSİNDE, İLK ÜÇ AY YEMEMEK GEREK,DAHA SONRAKİ ZAMANLARDA YENMELİ
Hurma düşük tehlikesinden çok doğumu kolaylaştırdığı için son aylarda çok yenmesi önerilir, ama şu an günlük yenilen 2-3 hurmanın hiç bir zararı yokk...

SLM KIZLAR gunaydın herkeslere:) benımde gunum sabahları ac bır sekılde uyanmakla baslıyor fakat ta ki kahvaltı sofrasını gorene kadar her sey ıyı gıdıor sonrası :KK43: mıde bulantısı ...ben dun kendıme nesfıt in meyve ve bol lifli urununu aldım sırf sut ıcebılıyım dıye ..sızce bı zararı olur mu?
nesfit çok aşırı yararlı bir ürün değil, paketli gıda olduğu için sonuçta ama süt içmeni sağlayacaksa neden olmasın... Nesfiti bitirdiğinde nesquik çikolata toplarını da alabilirsin, sütle daha güzel oluyor en azından... Ben genelde 5 yk yulaf ezmesini+1çay bardağı sütle lapa kıvamında pişiriyorum, üstüne canım hangi meyveyi çekerse ekliyorum, enfes oluyor...

Genel sorun şu aylarda sanırım sadece bulantı ve kusma kızlar :mad:
Öğürmek,midenden geri çıkarmak ve hani o istifradan önceki hal var ya off of offf beter bişey:KK34:
Bana güleceksniz ama herşey şuan batıor ve kokuyor.Evdeki banyom,yatak odamın perdesi,en sevdiğim yumuşatıcımla yıkadığım çamaşırları giyerken öğürüyorum,hatta eşim bile kokuyo geliyo adamı bazen itiyorum nolcak bu halimiz.
Benimde evimi bişeyler götürüyor şu an ramazandan önce herşeyi yıkayacağim,perde halı avize,fayans.İnşaAllah temizliğe birini bulabilirim,kadınlar hep dolu hep dolu:KK17: Siz naısl yapıyorsunuz ay bir deyin hele :KK58:
valla gülecek bişi yok
yumusatıcı bıle berbat kokuyor bana. banyo, mutfak, uzerımdekı kıyafetler
eşim de bana göre kokuyor, kendım bıle.
aynı durumdayız
berbat haldeyım

Back
X