• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gittik doktora bebegm bu 2hafta senin için çok önemli dedi düşmemesi icin valla çok korktm iç çamaşırın ve esofmanjm kan olmuştu ben sanciyla yatiyodum bebegm eşim dedi esofmanin kan sonra bende ck korktm doktoru beklerken de ağlayarak size yazdm
geçmiş olsun bacım İnşallah kötü bişey olmayacak ama sende daha fazla dikkat et olur mu miniğin belli ki dinlenmek istiyor annesi

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? Benim 0 negatif eşimin a pozitif :KK59:

Güüüüüüünaydınnn :))))) kalp atışını duyamayan arkadaşım sıkma canınıııı inşallah haftaya duyarsın :) bugün kendimi çok çok çok iyi hissediyorum 2 sene önceki kıyafetimin içine girebiliyorum :)))

cani
Günaydın kızlar :) güne harika başladım..dün ankaraya geldim biliyosunuz ve bugün hemen ev bulduk :) artik eşya bakıp evimi yuvamizi kuracağız..herşey çokkkkkkkkkkkk güzel olacak :) bebeğim kismetiyle geliyo bi de tayinim çıktı mı ohhhhhhh tadından yenmez
benimmmmmm ohhh ohhh masallah insallah cikarda mis misss bebisinizle beraberce musmutlu yasarsinizzzz

Güüüüüüünaydınnn :))))) kalp atışını duyamayan arkadaşım sıkma canınıııı inşallah haftaya duyarsın :) bugün kendimi çok çok çok iyi hissediyorum 2 sene önceki kıyafetimin içine girebiliyorum :)))
ooooooo cok iyi masallah ben gecen seneki pntalonlrimin icine gireniorum birak 2 yil onceyi :)

Back
X