• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benim yüzümde minik minik şeyler çıkmaya başladı alnım ve boynum özellikle elimi sürüyorum pütür pütür ya neden olmuştur ne yapabilirim ..off bide ona dr gidicem acaba ...moralimi bozmaya başladı valla
Aynısı bende de var alnimda pıtır pitir çıkıntı şeklinde, ve cildim çok yaglandi. Hamilelik belirtilerindenmis, geçmesini bekliyorum bir an önce :(

Canım ne zamandır kanaman var. 3ayını doldurmak üzeresin bi tehliken varmıydı? Arasana hemen doktorunu. Nöbetçi olan biyere falan gitsene hemen. Ayrıca hemen kötü düşünme dua et Allahım sana bağışlasın bebeğini inşallah
Sağol canım gittik bu 2 haftanın benim için çok önemli olduğunu söyledi misafirler gelecek diye temizlik yapayım demistim az yaptim ama misafirlerin yatmaya gelmişti neyse sonuc olarak geceyi misafirlerle hastahane de geçirdik:(iste bu 2hafta surekli dinlenmem lazimmis:(

Allah koruusun be ağzına çarpıcam hee...
Gittik doktora bebegm bu 2hafta senin için çok önemli dedi düşmemesi icin valla çok korktm iç çamaşırın ve esofmanjm kan olmuştu ben sanciyla yatiyodum bebegm eşim dedi esofmanin kan sonra bende ck korktm doktoru beklerken de ağlayarak size yazdm

Sağol canım gittik bu 2 haftanın benim için çok önemli olduğunu söyledi misafirler gelecek diye temizlik yapayım demistim az yaptim ama misafirlerin yatmaya gelmişti neyse sonuc olarak geceyi misafirlerle hastahane de geçirdik:KK43:iste bu 2hafta surekli dinlenmem lazimmis:KK43:
Geçmiş olsun canım Allah iyilik versin

A

Allah korusun.. Rabbim bebeğine sağlık versin inşAllah.. Kötüyü çağırma doktora git ce bol dua et ..
Doktordydm kuzum bu 2 haftanın benim için çok onemli olduğunu fazlaca dikkat etmem gerektiğini söyledi misafirlerin vardı topluca hastahanedeydik ne yazıkki sağol bebegm inş Allah korur zigotcanimi:(

Cnm Allah korusun doktorunu aradınmı belki acil bişe yapmanı onerir güzel duşun lutfen
Doktorda yazdım size zaten kuzum misafrlerim vardı hep beraber geceyi hastahane de geçirdik..esofmanim iç camasrm hep kan olmuştu çok korktm doktor bu 2hafta senin için cok önemli dedi dikkatli ol dedi

Sağol canım gittik bu 2 haftanın benim için çok önemli olduğunu söyledi misafirler gelecek diye temizlik yapayım demistim az yaptim ama misafirlerin yatmaya gelmişti neyse sonuc olarak geceyi misafirlerle hastahane de geçirdik:KK43:iste bu 2hafta surekli dinlenmem lazimmis:KK43:
Canım yaaa çok çok geçmiş olsun. Hiçbirşey bebeğinden önemli değil. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri elimi hiçbirşeye sürmüyorum. Yardımcı alıyorum 2haftada bir onun haricinde eşim yardım ediyo. İmkanın varsa sende yorma kendini. Birde iyi düşünki iyi çağıralım olurmu

Allah korusun ya misafir falan çağırma daha
Yok bitanem ben cagirmadim eşimin arkadaşı nişanlısı onlar gelelim demişler eşim kabul etmiş sehirdiaindan geldiler ben kıza durumunu anlattım oda canım bise zahmet etme dedi ve geldi ama ole olur mu kaç aydır temizlik yapamamıştır yemeği dışardan söyledik ama evi mecbur temizledm gerçi onlarda geceleri rezil oldu ama ailelerinden zor izin alıp gelmişlerdi kalmadılar bizde bas basa bizim haylaz izin vermedi:))sen nasilsn oğlusun olacakmış çok sevindim kuzum once saglikli olsun sonrada darisi basima ultrasyn fotosunu yukledin mi

Canım yaaa çok çok geçmiş olsun. Hiçbirşey bebeğinden önemli değil. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri elimi hiçbirşeye sürmüyorum. Yardımcı alıyorum 2haftada bir onun haricinde eşim yardım ediyo. İmkanın varsa sende yorma kendini. Birde iyi düşünki iyi çağıralım olurmu
Ya ben alamadım kuzum ama eşim alalım diyo ben calismiyrm borclarimizda var yeni düğün yaptık dikkat ediyoruz..bende surmuyodumda yatılı gelince mecbur..valla o an hic iyi düşünmedim bebegm iç camasrm esofmanim hep kan misafirlerin yaninda bide ben size hastahane de yazdım o kani benim yerime kim görse korkardi herhalde kuzum eşim ağladı hemde misafirde yanimizdaydi sok oldum benim yüzümden dedi ne alakası var dedim ole yani inş iyi olur zor bi hamilelik geciriyrm bakalım bebeğim tutunsun adagimiz var inş:))

Back
X