• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa millet biseylere aşerir ben balkonda açık yerlerde yemek yemeye aseriyom bu nasıl iştir böyle dün akşam kent meydanı simit sarayina gittim bahçesinde oturduk ne iyi geldi ozdilege gidiyorum bahçesine evde deliriyorum hicbise yiyemiyorum
:) canim at masayi balkona iceri girme

:) canim at masayi balkona iceri girme
Cnm keşke yapabilsem evler birbirine çok yakın ve karşımdaki bina komple balkondalar çekiniyor insan hiç ayrilmiyorlar birde aralarını dönüp otursalar iyi bildiğin suzuyorlar nefret ettim böyle gorgusuzlerden

kızlar şokllardaym bir kızım vardı ikiz hamileymişim maşaşlhh ikisinin de kalp atışını duydum . Kafamda deli sorular kzıımı normal doğurdum bunlar nasıl olur 2 yaşına kadar emzirdim ilkiz bebeklerde süt yetmiyorr düşünüp duruyom deli gibi ama çokk sevindim garip oldum yaa szinle paylaşayım dedim :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşalllahh dua edin bana
Hahaaha super canim masallah sende bendensin bende birkac hafta kendime gelememistim.iki kese gorundu dimi canim sendede.Allah hayirlisini versin sagliklar kucaklarimiza alalim insallah.

selam kizlar cinsiyeti ogrenenleri ikili test yapanlri tebrik ediyorum ins hersey daha guzel olur..ben sizi okuyom ama pek yazamiyorum benim bacaklarimin morarmasi devam ediyo kalcam bacaklarim ama normalmis..sizin karninizi gorunce doktoru aradim kizlar kanamam oldu akintim oluyo diye mi karnim sismiyo dedim arkadaslarimin hep sismis dedim doktor dediki gazdan olabilir yediklerine dikkat etsinler seninki normal zaten o daha kucucuk dedi nirmal gobekten olabilir dedi gazli seyler icmesinler uyumadan once cok yemesinper dedi sana dedigim gibi az sik yesinler dedi bende size soleyeyim dedim..ama benimki ic karinda olabilirmis annem ole dio ama doktorda ole dedi kilolari yoktur siakinliktir dedi..buarada cimcim16 cimcim16 kuzum bende hic ye mek asermedim surekli koku aseriyorum mesala kahveyi yakip onun kokusunu koklamak istiyorum surekli biz acayibiz anacim:)))

Kizlar ben folik asiti biraktim. İMOM omega adinda bi vitamin verdi doktor.icinde ekstra bir suru vitaminde var.

selam kizlar cinsiyeti ogrenenleri ikili test yapanlri tebrik ediyorum ins hersey daha guzel olur..ben sizi okuyom ama pek yazamiyorum benim bacaklarimin morarmasi devam ediyo kalcam bacaklarim ama normalmis..sizin karninizi gorunce doktoru aradim kizlar kanamam oldu akintim oluyo diye mi karnim sismiyo dedim arkadaslarimin hep sismis dedim doktor dediki gazdan olabilir yediklerine dikkat etsinler seninki normal zaten o daha kucucuk dedi nirmal gobekten olabilir dedi gazli seyler icmesinler uyumadan once cok yemesinper dedi sana dedigim gibi az sik yesinler dedi bende size soleyeyim dedim..ama benimki ic karinda olabilirmis annem ole dio ama doktorda ole dedi kilolari yoktur siakinliktir dedi..buarada cimcim16 cimcim16 kuzum bende hic ye mek asermedim surekli koku aseriyorum mesala kahveyi yakip onun kokusunu koklamak istiyorum surekli biz acayibiz anacim:)))
Hehehhe sorma ya ama benim canım 2 defa bişeler istedi aserdim yani....içim yanıyor hep açık yerlerde olmak istiyorum ve dikkat ettim açık yerlerde iyi yiyorum evde gitmiyor resmen :KK53: seni bol bol çarşıya çıkarmak lazım git lokantalarin önünde otur kokla :KK70::KK70::KK71:

B

bana da yapıyor decavit. :KK61:Ama mide bulantısından zaten bir şey giyemiyorum bari vitamini oradan alayım diye katlanıyorum.
Ahh cnm gecicek inş biraz sabır çok az kaldı bebisin zaten hersekilde beslenir çok kilo verdinmi peki.....Bu decavit peki sürekli böylemi yapacak çok zor cunku

Ahh cnm gecicek inş biraz sabır çok az kaldı bebisin zaten hersekilde beslenir çok kilo verdinmi peki.....Bu decavit peki sürekli böylemi yapacak çok zor cunku
4,5 kilo oldu bu hafta. Dr. Yapar dedi ama alternatifini veririm Güçsüz düşürürse Demişti. Alacam herhalde . Çok affedersin su gibi ve Yemyeşil oluyorum. Ve karnım çok ağrıyor. Korkuyorum.

4,5 kilo oldu bu hafta. Dr. Yapar dedi ama alternatifini veririm Güçsüz düşürürse Demişti. Alacam herhalde . Çok affedersin su gibi ve Yemyeşil oluyorum. Ve karnım çok ağrıyor. Korkuyorum.
Bende henüz okadar aşırı değil ama belki ilerleyen zamanlarda bendede öyle olur...daha 2 gün kullandım ama karın agrim vardi bugün hep...hayret yani bu tepkileri doktorlar duyuyordur alternatif birsey yokmu acabao_O birde nekadar zamandır kullaniyorsun

Bugün pıt pıtımın hareketlerini gördüm.Yeni doktorumla randevum salı günü bakalım nasıl biri çok heyecanlıyım.Pıt pıtımın kollarını bacaklarını hareket ettirişini gördüğüm içinde çok mutluyum.İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağsalim alırız:KK9:
Çok tatlı dimiii :KK60:

Back
X