- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #10.221
doktor parol vermişti ondan içtim ama pek geçirmiyor hafifletiyor sadeceAllah korusun canım ya sakın kendini yorma, bir şeylere uzanma, inş geçer şu ağrılarımız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor parol vermişti ondan içtim ama pek geçirmiyor hafifletiyor sadeceAllah korusun canım ya sakın kendini yorma, bir şeylere uzanma, inş geçer şu ağrılarımız![]()
doktor parol vermişti ondan içtim ama pek geçirmiyor hafifletiyor sadece
Daha erken. O çıkıntı bacağıydı sanırım.Canim doktorun cinsiyet hakkında bişey söyledi mi bana nedense erkek bile geldi
Cnmm ben bulantılarım olduğu zamanlar hep yazdım yoğurt ekmek bide yoğurt çorbası inanılmaz rahatlatıyorMide bulantima cozumu yogurt ekmekte buldum..Cok şükür iyi geldi kizlar![]()
Yok canım çıkınti dan dolayı söylemedim içime doğduDaha erken. O çıkıntı bacağıydı sanırım.
Ayyyyy bayıldımmmmSevgili babacığım, öncelikle sayemde ilk babalar günün kutlu olsun..
Sizleri çok merak ediyorum, siz doktor teyzelere gidip beni görebiliyorsunuz, ben ise şuan sadece sizi hissedebiliyorum..
Babacığım, geceleri yatarken bana dokunuyorsun, benimle konuşmaya çalışıyorsun ve aslında seni duyuyor ve kendimi güvende hissediyorum..
Bütün hayatım boyunca beni koruyup kollayacağını ve seveceğini biliyorum.
Annem geçen gün neler hissediyorsun diye sorduğunda "geleceği için endişe ediyorum, güzel bir gelecek ve hayat sağlayabilecekmiyim bilmiyorum"dedin..
Babacığım, merak etme. Benim ihtiyacım olan senin güvenin ve beni koruman azıcık da kıyafet. Beni sevdiğin her an benim için en büyük şeyleri yapıyorsun demektir.
Seninle tanışmak için can atıyorum ama biraz daha büyümem lazım.. Sabretmeliyiz.
Benimle ilgili olan planların, beraber geçireceğimiz vakitler için çok heyecanlanıyorum eminim sende öyle hissediyorsundur.
Beni her koşulda sevecek ve koruyacak Kahraman BABAM, Annemin tek aşkı,
İlk babalar günün kutlu olsun..
Seni çok seviyorum..
İlk bebeğin, ilk heyecanın ve ilk küçük arkadaşın.
Sevgiler, MİNİK :)
Babalar günü mektubumm. Olmuşmuuuu babasıyla fotografını çıkarttırıcam eşimin, sonra ultrason fotoğrafıyla, eşimin fotoğrafını çıkarttırıcam. Kuşaktan kuşağa foto olacak :))) birde kahvaltı. Başka eklenecek bişi varmı bilemedim. Bişiler söyleyn bakalım..
Yok canım çıkınti dan dolayı söylemedim içime doğdu
Bana da öyle soyluyolar ama benim bi kızım var bunun da kız olmasını istiyorum sırf kızım için. Ben tek cocugum başka kardeşim yok çok isterdim bi kız kardeşim olmasını sanırım o yüzden bakalım Rabbimin bilecegi is Hayırlısı ni ve saglikli sini versin evlatlarimizin inş.Kesin erkek .Erkek demeyen kalmadı vallaha.
Enerjisini yayıyor gelmeden.
Bana da öyle soyluyolar ama benim bi kızım var bunun da kız olmasını istiyorum sırf kızım için. Ben tek cocugum başka kardeşim yok çok isterdim bi kız kardeşim olmasını sanırım o yüzden bakalım Rabbimin bilecegi is Hayırlısı ni ve saglikli sini versin evlatlarimizin inş.
Aynen canım annem ameliyat oldu ben kızımı bırakacak hiçbi yer bulamadım. Kardeşim yok kayinvalidem ler başka şehirde. Annemin başında refakatçi olmam lazim ama kizimi güvenip hiç kimseye bırakmadım. Onun için ben bekleyemedim annemin başında arkadaşı kaldı artık. Gerçekten olmuyo bi kardeşim olsa birimiz çocuklara bakar birimiz anneme bakardı ne güzel olurduAynen. Ben de bu yüzden inadına inkar ediyorum. Ne olursa olsun kızlar birbirine yardım eder ileride bir şey olursa.
Aynen canım annem ameliyat oldu ben kızımı bırakacak hiçbi yer bulamadım. Kardeşim yok kayinvalidem ler başka şehirde. Annemin başında refakatçi olmam lazim ama kizimi güvenip hiç kimseye bırakmadım. Onun için ben bekleyemedim annemin başında arkadaşı kaldı artık. Gerçekten olmuyo bi kardeşim olsa birimiz çocuklara bakar birimiz anneme bakardı ne güzel olurdu
Canim benimde şeffaf akintim olmuştu doktora sordum süt kesigi gibi olursa gel dedi 4 gün önceKızlar bugün benim beyaz krem gibi akıntım oldu.kwşıntı ya dayanma yok.normal mi sizce ?sizin de oluyo mu?
Biz zaten tekiz diye cocuklarimiza kardes yapıyoruz eşim 3 kardes o yüzden bize bi cocuk yeter diyodu kandirdim onu ikinciyi yaptımAynen. Mesela ikinci çocuğunda yardıma kardeşin gelirdi. Bakardı 40ına kadar.. Ben de tek çocuğum maalesef..
Benim ilk defa böyle oldu.bildiğin yağlı krem gibiCanim benimde şeffaf akintim olmuştu doktora sordum süt kesigi gibi olursa gel dedi 4 gün önce
Canım nasıl oldun gittin mi hastaneye? Bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.geçmiş olsunGunaydin kizlar 4.30tan beri ayaktayim 1 saat oldu wc icin kalktim yok yapamiyorum cildiricam bakalim bi 1 saat daha deniycem olmadi hastaneye cildiricam allahim hic kinseye vermesin cok zor