• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimkide oleydi doktor ensesine bakamadi hatta hemen kalp atisina bakti korktu ama ariyodu megerse uyuyomus yurudum baya uyansin diye uyandi ama yine cok hareketli degildi belki seninkide yeni uyanmistir
Benim bebiş fotoda eller başının yanında zaten hani bebeklerin bi uyuma pozisyonu var ya o şekilde :KK48:

valla inanırmısın etrafımda nekadar bebegı olan arkadasım ve tanıdıgım varsa herkes değiştirmiş ve hala o şekilde devam ediyorlar . benımde aklıma gelmemişti ama biraz araştırma yapınca söyledikleri mantıklı geldi , otacı kırlangıç ,zeytuni gibi doğal ürünler kullanmaya başlamışlar. deri ve agız yoluyla temas ettıgımız ıcın direk bebegıde etkıleyen kimyasallar çünkü
Evet bak şimdi bana da mantıklı geldi. Dur bi araştırayım

12. haftadan sonra doktorların cogunun en azından bi fikri oluyo cinsiyet konusunda sonuçlara ve ultrasona göre ama garantici karakterdeki doktorlar hemen söyleme taraftarı olmuyor :) genelde bayan doktorlar çenelerini tutamıyolar ama :KK70:
Ben bayanada gittim erkegede kuzum ikiside cok agzi sikiydi :))

Kizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi

Canım :KK68::KK68: Binlerce kez şükür bebiş iyi bak ne mutlu ..İyi haberler alıcs hepberaber sen hiiiç moralini bozma..

image.webp
Kızlaaarrr %80 erkek dedi ama kesin değil henüz dedi bu pipide olabilir klitoriste tam anlaşılmıyor dedi :)) ama ben erkek diye düşünüorummm artık çünkü video ve fotoğraflardan öle anlaşılıo :))
Bide siz bakın bakalım :))

Back
X