- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #12.521
ya büyüyüp nasıl aynı kiloda kalıyorsunuz bana da öğretinnnnn![]()
canım valla bende anlamadım hatta kilo aldım sanıyordum,ama bikaç yerde tartıldı aynı kalmışım ama şişkinlik var :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya büyüyüp nasıl aynı kiloda kalıyorsunuz bana da öğretinnnnn![]()
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar öğlen ofiste merdivenden çıkarken karnımın üstüne düştüm, hiçbirşey yoktu 4 gibi tuvalete gittim kahverengi kanamam olmuş kahve pıhtılar geliyor hemen doktora gittim bebiş iyi dedi klomen yaptı hala kahverengi kanamam var cok korkuyorum dua edin lütfen oğluşuma birşey olmasın(
evet canim yaa 9.haftada ayni gorunuyor Rabbim nasil yaratmis bizleri nasil yaratiyor meleklerimizi akil ermesi imkansizBende ilk defa bu kadar detaylı cinsiyeti anlatan bi site gördüm.mucize gibi bu cinsiyet![]()
Evet tatlim tabiki duanin ne zarari olur.Cok yararli bilgiler var.Dogum esnasindaki dualar dogumdan sonra okunacaklar yapılacaklar yani sunnetler...saol canim bende bebegim icin turkce hatim okuyorum Allahim kabul eder insallah bu kitabida alayim zarari olmaz yarari olur
Gecmis olsun canim Rabbim korumus...Iyiymis bak bebeginde cok şükür icini ferah tut dualarim seninleKızlar öğlen ofiste merdivenden çıkarken karnımın üstüne düştüm, hiçbirşey yoktu 4 gibi tuvalete gittim kahverengi kanamam olmuş kahve pıhtılar geliyor hemen doktora gittim bebiş iyi dedi klomen yaptı hala kahverengi kanamam var cok korkuyorum dua edin lütfen oğluşuma birşey olmasın(
daha bakamadim netten kitaba ama alicam canimEvet tatlim tabiki duanin ne zarari olur.Cok yararli bilgiler var.Dogum esnasindaki dualar dogumdan sonra okunacaklar yapılacaklar yani sunnetler...
kizdi galiba canimYa kizlar burda konusuluyodu ama aklimda kalmamis etten tiksinince cinsiyet tahmini neydi![]()
Evet ya progestan cnm duaların için teşekkür ederim su an daha iyiyim yarın da izinliyim gitmiyorum işe dinleneceğim evdeGecmis olsun canim Rabbim korumus...Iyiymis bak bebeginde cok şükür icini ferah tut dualarim seninleklomen demissin progestanmi demk istedin canim
![]()
Ben tiksindim benim erkek çıktıYa kizlar burda konusuluyodu ama aklimda kalmamis etten tiksinince cinsiyet tahmini neydi![]()
Canım çokkk iyi yaaa çok beğendim ben bu siteyi şimdi bir yanda siteyi okuyup bir yandan usg ye bakıyorum![]()
Ben ne tavuk ne et ne balık ne de köfte yiyebiliyorum çok fenada tiksindim ama hiç gebeliğim boyunca midem bulanmadı çıkarmadım fakat başımı her yasladığım yerde 10 dk olsa uyuyuyorum ama cinsiyetini bilmiyorum tek canımın çektiği Şeyler tatlı Türleri oluyorYa kizlar burda konusuluyodu ama aklimda kalmamis etten tiksinince cinsiyet tahmini neydi![]()
Canım embriyonun cinsiyet Gelişimini ve usg de yerini gösteriyor Aşama Aşama Gelişimi varbu site ne sitesi canım anlayamadım
Canım embriyonun cinsiyet Gelişimini ve usg de yerini gösteriyor Aşama Aşama Gelişimi var
Canım 1234 de bir arkadaşımız bir site paylaştı oradan girip bir gözat istersen eminim ilgini çekecektirhımm anladım canım güzel bir site sanırım :)
Canım 1234 de bir arkadaşımız bir site paylaştı oradan girip bir gözat istersen eminim ilgini çekecektir
Canım 1234 de bir arkadaşımız bir site paylaştı oradan girip bir gözat istersen eminim ilgini çekecektir
o tahmınlere bakma :=) tahmınlere bakacak olursa daha neler neler cıkar :=)Ya kizlar burda konusuluyodu ama aklimda kalmamis etten tiksinince cinsiyet tahmini neydi![]()
Evet bunu demiştim bakmışsınhttp://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html canım bu site mi, bu demin baktığım site canım