- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #13.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da benimki kızlar :) Ağzını burnunu yerim ben onunnn![]()
evet, hemde ne hayal kırıklığı. Maalesef belli olmamış. Acile gitmiştim. Doktor çok da ilgilenmedi :/maşallah minniğine... ultrason makinası iyi olmayınca insan hayal kırıklığına uğruyor değil mi( zaten bi üç dakika görcez ona bari güzel görelim istiyor insan. cinsiyeti belli oldu mu?
maşallah çok tatlı bu, belli her yeri..maşallah :*
Massallahhh burnu bile belliiiiiBu da benimki kızlar :) Ağzını burnunu yerim ben onunnn![]()
çok şükür tatlımmmmKızlaarr çok şükür ikili testinizin sonucu ii çıktıı![]()
Ev
evet, hemde ne hayal kırıklığı. Maalesef belli olmamış. Acile gitmiştim. Doktor çok da ilgilenmedi :/
Bilmem benim.arkadasimda oyle olmustu eve geldinde 8 kilo eksikti ama normal.dogum.yapti8 kilo masada kim vermiş. ...ben 15 kilo aldım hamileligimde doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmişti...bebekte 3300 doğmuştu ......ama emzirirken cogunu verdim......
Maşallah canım ne kadar net görünüyor ultrason aletiniz çok iyimiş sen hangi hastaneye gidiyorsun istanbulda mısın?Bu da benimki kızlar :) Ağzını burnunu yerim ben onunnn![]()
kızlar şuna yapsanıza bakalım ne cıkacak?
dogmus bebegınıze bakın :=)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.278925/
hatta örnek vereyım sıze baska bır yerden alıntı ''
21 Mayıs , 2011,
Arkadaşlar başka bir topicte okumuştum ama şimdi bulamadım linki almak için çin takviminden farklı bir yöntemle tahminde bulunabilirsiniz hatta cinsiyetini bilenler mutlaka yapsınlar bende ve çevremdeki 6 kişide doğru çıktı bakalım farklı çıkan olacakmı ?
Arkadaşımızın anlattığına göre erkeklerin hücre yenilemesi 4 yılda kadınların hücre yenilemesi 3 yılda bir oluyor. Bu durumda hamile kaldığınız dönem eğer son hücre yenilemesi eşinizde olduysa bebek erkek sizde olduysa bebek kız oluyor.
MESELA SİZ 84 EŞİNİZ 80 Lİ
SİZ -84-87-90-93-96-99-2002-2005-2008-2011
EŞİNİZ-80-84-88-92-96-2000-2004-2008-2012
BU DURUMDA EN SON KADININ Kİ YENİLENDİĞİ İÇİN KIZ OLUYOR CİNSİYET
DENEYELİM BAKALIM NE KADAR BİLECEK
HAMİLE ARKADAŞLAR YADA ÇOCUĞU OLANLAR SİZDE DENEYİN BAKALIM
Benimde kız çıktıben de denedım kız cıktı :=)
Maşallah canım ne kadar net görünüyor ultrason aletiniz çok iyimiş sen hangi hastaneye gidiyorsun istanbulda mısın?
Benimde kız çıktı![]()
ben de denedım kız cıktı :=)