- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.261
bana tahmin söyledi dr haftaya sonuç gösterirken bi daha bakıcakarkadaşlar ikili testte bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana tahmin söyledi dr haftaya sonuç gösterirken bi daha bakıcakarkadaşlar ikili testte bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı?
Hadi ya okadar mı durum vahimDoğum yaptıktan sonra tekrar konuşalım bu konuyu şekerim :) tanıdıklarımın 2 yaşında çocukları var hiçbiri ikinciyi düşünmüyo :)
Benimki babasıyla takım giyiyor ama
ben öğrenemedim ne yazık kiarkadaşlar ikili testte bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı?
O zaman kendinle de takımm al kuzummm seninle de takım giysinnn olmazki hep baba hep babaBenimki babasıyla takım giyiyor ama![]()
Korkutmayin kendinizi benim oğlum 3 yaşında + çalışıyorum canımHadi ya okadar mı durum vahim
Ben dün 12+4 dum bana erkek dedi canım ama araştırdım bu haftalarda yanilma oranı çok oluyomusarkadaşlar ikili testte bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı?
BendensinBeen de hep tek cocuk gibiydim ve kardesimle aramda yas farki cok. O yuzden hem yaslari yakin olsun hem de en az 3 olsun istiyorum. Gozum yese 4 bile derdimhem mutevazilik yapmayalim, vatanin milletn bizim gibi kulturlu annelerden olan cocuklara ihtiyaci var
![]()
![]()
Demi ya bunu görünce dank etti kendimle takım aliyim artikO zaman kendinle de takımm al kuzummm seninle de takım giysinnn olmazki hep baba hep baba)
Çocuğun saçlar hariç tam benim tarzım dr erkeğe benziyo demişti zaten
Al tabi bebeğimm yaaDemi ya bunu görünce dank etti kendimle takım aliyim artik
Tarz hayattır bebeğimm yaa :)) her bebeğin bir tarzı kesinlikle olmalııÇocuğun saçlar hariç tam benim tarzım dr erkeğe benziyo demişti zatenCinsiyet ne olursa olsun tarz önemli
![]()
Hayırdır?Kızlar bugün hiç mi hiç iyi Değilim moralim çok bozukkkk ağlamaktan helak oldum artık.... Ailesel Sıkıntılar işte ama artık hiç bir şeyi Önemsiz olarak göremiyorum
![]()
Ne oldu canım ?Kızlar bugün hiç mi hiç iyi Değilim moralim çok bozukkkk ağlamaktan helak oldum artık.... Ailesel Sıkıntılar işte ama artık hiç bir şeyi Önemsiz olarak göremiyorum
![]()
Kesinlikle. Kız olursa kafasından fiyonku eksik etmicem heheheeTarz hayattır bebeğimm yaa :)) her bebeğin bir tarzı kesinlikle olmalıı![]()
Sagol canim bekliycez o zaman :)Canim görüntü ayrıntılı değil malesef kemik yapısı belli değil
Yanı iki tane kızı olunca insanın bı farklılık istiyor ama sagolsun Dr lar kafa ve gövde usg sı verıyorKafalar zaten kocaman olduğundan herkes önce aaa kafası diyoama bizi kafa değil bacak arası ilgilendiriyor bizde bi hoşuz gerçekten
umarım şu meraktan kurtuluruz canım