Mide bulantisina ne iyi geldigini konustuk kendimizce buldugumuz cozumlerden bahsettik. Ama normal karninizi doyurmak icin ne yiyorsunuz? Bazen oyle oluyor ki midem aslinda bulanmiyor, ama ne yiyecegimi sasirdigimdan ve canim hiiiccbi sey istemediginden ac kaliyorum ve acliktan bulaniyorum ya da ac kalmayim diyr zorluyorum oyle bulaniyorum.
Et, sut, yorgurt, peynir, yumurta hayatimdan cikardiklarmak zorunda olduklarim arasinda

kizartma, salcali yiyecekler zaten zararli ve iyi gelmiyor.
Corba icmek haslanmis patates yemek sabahlari zeytin ekmekle kahvalti yapmaktan bunlardan da tiksindim. 2 aydir sadece bunlari yeyince... Leblebi ve cubuk krakeri bile yedigimde kusuyorum cunku biktim midem kabul etmiyor.
Bi de ne yesem mideme oturuyor sindiremiyorum inmiyor. Ki ben normalde afedrsiniz yemegin ortasinda tuvalete giden donup kaldigi yerden devam eden biriydim. Annem sende mode yok yedigin direk asagi iniyor derdi. O kaar hizliydi sindirimim. Napicam bilmiyorum. Bulanti haricinde tum mide rahatsizliklarini yasadim bu surecte.

Annem yanimda sagolsun yemek yapmiyorum ama annem de sasirdi bana ne yedirecegine.
Tavsiyeleriniz cozumleriniz var mi?