• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

be
Ben sezeryani göze alamadığım için normal yaptım korktum sezeryandan düşünebiliyor musun?herkes normalden korkar ama sezeryanida ben kaldıramazdım her insan farklıdır. Sezeryan normalden daha zor bana göre ben doğumu yaptım ayağa kalktim.
bende sezeryandan korkuya normal dogum diyorum. kesmeli bicmeli korkuyorum ikisindende cok korkuyorum bakalim bu çocuk bi sekilde cikicak allah yardimcimiz olsun:KK59::KK56:

öyle kadınları da sevmıyorum ben. tamam anne olacagız
içimizden insan cıkaracagız ama, önce benım saglıgım sonra bebiş önemlı bana göre.
ben iyi olmazsam bebek nasıl olacak?
herkes uzerıne alınmasın ama aşırı derecede normal doguma takıntılı olan ıcın soyluyorum; kadın normal yapamayacak dıye aglıyor ya.. neymıs o ılk anı görmelıymıs.. ee olmuyor işte tehlıkedesın, neyın pesindesın sen, kıme neyi ıspat edeceksın arkadasım?
ben mesela buyuk konusmak ıstemıyorum ama normal benım harcım degıl. ve bundan sonra kımseye sezeryan dusundugumu soylemeyecegım çünkü büyük konusturuyorlar insanı.
bakalım ben o anı kaldırabılecek mıyım? ne yani sadece bebegın oradan cıkması mı önemli, anne önemlı degıl mı?
canının kıymetını bılmeyen annelere cok kızıyorum. ileride dogum anı anlatacaklar dıye kendılerını ne hale sokuyorlar.
o ilk anı sezeryanlada yaşatıyorlar.bir epidurale bakar .

anladım, senın gebelıkle gelen troıt degıl.
düşük için endişeleenme. stres ıyı bişi degil
bol bol dua et :=)
kaldı mı ki bulantııs olan hiç hatırlamıyorum. evet ben hala cekıyorum. bir gelıyor bir gıdıyor
Bugun bi ara oldu gecti ama gecen gun aksam 8e kadar surdu :KK51:

Canım hashimoto troidte bulantı normal gebeliklere göre fazladır biraz geç geçer malesef seninki bir an önce geçer inşallah
Huuuuu gercektenmi? Sendemi hashimotosun ay doktormu dedi..Panik oldum hep boyle tiksinerek gecicek belkide...Neyse saglikli olsunda yavrucagim

Canim endokrin doktoru gebe olmadan once boyle ayarlamisti hashimoto tiroid var bende duydunmu bilmem ama yavas calisiyor yani.
Aynen doktorda akilli sandi kendini.Zaten dedim yanina gelemiyorum bulundgm ilcede yaptirdim sonucum bu dedi dahiliye bakicakti diyo.
Esim gelmis olursa pzt giderim artik dahiliyeye.
Birde bugune kadar tsh ilac icmeden vermemi soyledi doktorlar bende oyle yapiodum canim.3senedir varmi bu hastalik malesef Rabbim beterinden korusun hepimizi
Valla icimi rahatlattin sagol 15 hafta oldu iste artik normal bi gebelik yasamak istiyorum bulantisiz bi sen bi ben kaldik heralde dimi :)
Bende 2 gündür fenayım, açlık hissim var ama gel gelelim yedikten sonra çıkartmicam siye zorlaya zorlaya tuvalete koşmam bir oluyor. Dünkü baş dönmelerimi söylemiyorum bile... Makarna mideni bulandırmaz ye dediler onu bile kabul etmedi midem...bu 2 günde yaşadığımı şimdiye kadar yaşamadım umarım bi sorun yoktur. Meyveyle idare ediyorum ama sanki zayıfladım gibi :( ve böyle olunca eşim strese sokuyor beni yemiosun yemiosun diye :/ çarşamba doktor kontrolüm var inş kötü bişe yoktur:( yiyememek zaten suçlu hissettirio

oz

ozaman ne anlaticaklar neyin havasini atacaklar canim bende oncelikle normal diyorum ama kansizligimdan dolayi bazi endiselerim var doktorla daha konusmadm doguma var diye ama kalkip bana tehlidesn sezeryan derse tabiki sezeryan olucak. ama o tiplere acayip kil oluyorum. daha smdiden bana yapabilecekmisin vs diyolar sanane yani sanki senden cikicak birak ben karar verim
agzı olan konusuyor işte.. insanlar her seye burnunu sokmasını sevıyorlar.
allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah ve zaman cabuk gecsın de bakalım bızden de nasıl bişiler cıkacak :D

kızlar 3-4 gün önce uyurken gerildim ve karnım acıdı sabaha kadar zor uyudum onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama iki gündür ağrım falan hiç bişey kalmadı, normal mi acaba,sizde varmı kasık ağrısı falan giden o_O

Back
X