• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese ya geçen hafta arada kasık batması faln oluyodu bu hafta hiç olmuyo rahatım ağrı batma falan yok bayadır normal mi sizcee
olsa niye oldu olmasa niye yok paranoyak olmak böyle bişey işte :KK53::KK53:
Kasık ağrın olsun istiyosan gez canım bende de yoktu ama bugün gezmenin gözünü çıkardık sabahtan beri şimdi yatıyorum kuzu gibi :KK48::KK48:

kızlar doğumdan sonra karın nasıl toparlanır bilen var mı, hani kuşak falan sarıyor kimi karnına onu bilen var mı, zaten bi arkadaş konu açmış bununla ilgili ama benimde bazen aklıma geliyor, gerçi o günleri görebilecekmiyiz o da ayrı

Cevap için tşk ederim canlar. Yarin doktoruma gidecegim. Daha sonra hic gelmedi kahverengi bile gelmedi. Sadece normal sarı akıntım devam ediyor. Başından beri vardı bu akıntım. Doktora bu sarı akıntıyi diyorum progestan kullanmaya devam diyor.

Aranızda sürekli beyaz ya da sari ama heegun devam eden akıntısı olan var mı? Bende neden kesilmiyor bu meret off :KK43:
benimde var canim cok ayakta kalinca daha cok geliyor.doktor ilk haftalarda 1 hafta progestan kullandirtti. bırakınca yine basladi. normal diyor. sanirim adet olamiyoruz rahim kendini temizliyor. ben boyle düşünüyorum.

Kızlar annanemiz bugün bebişe yatak odası Takım'ı almış hediye gerçi daha cinsiyeti bile belli değil ama o bizden daha Heyecanlı ilk torun olduğu için.... Aslında acele etme sonra belki hayal kırıklığına uğratsın çok erken diyorum ama dinleyen kim şimdide bebek arabalarını araştırıyor:KK48:
gule gule kullan canimm

Back
X