- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #18.021
seninkide hepten fenaymis be. kendine hep erkek istemis sana kiz.. inat kari. allah sanada hayrlisini vermiş bosver. bu erkek sevdasini anlayamiyorum ne oluo ha kiz ha erkek. bizimde bi komsu var erkek icin deliriyo karisi 2.ye hamile oda kiz erkek adamn erkek oglu oldu diyemedi ya kudurmus kari cinsiyetini saklio. cok kiziyorum bole insanlara cok... once hayirlisini isteseler ya erkek olup serseri olup ana babaya baskaldircagna kiz olsun ha kiz ole olcaksa erkek olsunOhhhh yap minnosum yap kendilerine istemediklerini bize istiyolar benim kaynanam hep erkek istemis istedigi gibi olmus hicte kizi olmamis cunku kayinbabam erlekleri cok seviyomus kendide ole ogluda ona cekmis kaynanam bunu bana bekarken anlatmisti ama ona inat kiz istedi herkese soledi hidrellezde dua etmis fln ya bebegm bem degistigine inaniyorum ama diorm ins Allahin gucune gitmemistir ne farketcek ben sadece inadina istedim banada yigeninin kiz kiyafetlerini verceklermis alirim ben hic sorun degil ama Allah bana yaptiklarini yasatcak ona inaniyorum..ama aradim ben bunu ogrendigim gun dedim anne cinsiyet kizmis yuzde yuz oda dedi ama doktor erkek dedi dedm bilememis 2foktora gittik kiz dedi dedim aa cok sevindim ama oglum uzulmustur sende oglun oluncaya kadar dogurursun dedi bende dedim bana baksana hep kiz diodun oglunun istedigini bile bile sen ne bicim annesin simdide dogur diyosun dogurmucam dedim oglunun gozunde kalsin benim annem ben ne istersem onu ister dedim buda kapadi suratima iki gun sonra aradi ben acmadim sonra esimle kavga kiyamet..ama benim hakli oldugumu bildigi icin esim uzatmadi ole kuzum olaylar belkide hayirlisi boleydi..Allah bilir..
.Rabbim hayirlisini nasip etsin. hic erkek olsn die dua etmedm hep hayirlisini nasip etsn dedim ama hep erkek hissettm soranlarada erkek hissediyorum ama ruyalarn etkisimi bilmem istedgmden deil diodum. ilk cocuk zaten neyin tercihi ki bu. 10 tanede olsa tabiki insan degisik ister ama hayirlisi.. en onemlisi o. hayirsiz olcagna hic olmasn. allah seninde yardmcin olsn canim boşver dengesiz kadin. kayinvalidem der hep kizi olmayana kiz vermiceksin oglu olmayandan kiz olmicaksin anlayamazlar seni der. hakkini yiyemem asla kizindan ayirmaz. kizdgm yerleri var ama annemizede kizmiyormuyuz olcak okadar. ama saolsn esime diomus hava sicak kan degerleri dustu ise basladi zor oluodur ben gelirim 1hafta kalirim isini yaparim bidaha annesi gelir 1 hafta kalir isinizi yapar 9 ayi tamamlariz insallah. sikmayin uzmeyin kendinizi demis. o bile yetti saolsn hakkini odeyemem saolsn dusunur