- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #18.901
Ayyy ne tatlıııııaynı yerse daha garanti canım :)) benim mesela 15 dakkadır pıt pıt oluyor resmen ve aynı yerde bence kesin o :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne tatlıııııaynı yerse daha garanti canım :)) benim mesela 15 dakkadır pıt pıt oluyor resmen ve aynı yerde bence kesin o :))
Ayyy ne tatlııııı![]()
CRL 10.72 cm....BPD 4.01 cm...AC 11.68 cm....FL 2.78 cmCanım sen o 10 cm.i nerden okudun? Usg kağıdında yazanları yazsana bi bakalım.
Canım baştan popoya o crl ve bence çok normal. Hatta fl değerini 7 ile çarp bak tam boyunu veriyomuş nette öyle yazıyo. Bende tuttu. Bak benim de 15+0da bpd:3.04 cm AC: 9.87cm FL: 2.14cm. Benim baştan popoya ölçmemiş bile. Çok normal bence değerlerCRL 10.72 cm....BPD 4.01 cm...AC 11.68 cm....FL 2.78 cm
Ayyy Allah senden razı olsun valla içimi rahatlattın 18 19 cm falan oluyorCanım baştan popoya o crl ve bence çok normal. Hatta fl değerini 7 ile çarp bak tam boyunu veriyomuş nette öyle yazıyo. Bende tuttu. Bak benim de 15+0da bpd:3.04 cm AC: 9.87cm FL: 2.14cm. Benim baştan popoya ölçmemiş bile. Çok normal bence değerlerZaten aksi bişey olsa söylerdi doktorun
İşte baş-popo ölçüyo onlar canım tabi bizim de sormak aklımıza gelmiyo bebişleri görünceAyyy Allah senden razı olsun valla içimi rahatlattın 18 19 cm falan oluyordoktor direk 10 cm dedi kotu oldum valla
İşte baş-popo ölçüyo onlar canım tabi bizim de sormak aklımıza gelmiyo bebişleri görünceah şu içimizdeki pimpiriği bi yenebilsek çok daha güzel olucak bende illa buluyorum takıcak bişiler
![]()
Aynen canm ya bizde öğrenemedk 15+1 deyz doktorumz tahmin bile yapmıyo dün gittik göstermedi de bebişimiz 3 hafta nasıl beklicem başka bi doktora da mı gitsem dıorm cinsiyeti için :)bir ben cinsiyet öğrenemedim galiba 3 hafta sonra öğreneceğiz :) aramızda medipolde doğum yapacak olan var mı derya hnma
aaa bilmiyordum insallah ole bisi yoktur canim baska bi dr a gostersenileri boyuttaysa ve yükse tansiyon da eşlik ediyosa gebelik zehirlenmesine sebep oluyo canım.
canim Senin demirinde cok dusmus oyuzden kullababilirsn demir hapi ama ben bu ay kan alicam 2 3 dr a sorduk dahiliyeciye kadin dogumcuya 7ye dusmeden kan alma cunku bida duscek kanin dedi ve bi unite kan 1 puan artiriomus kani ozaman benim bi 4 unite kan almam lazimBen baştan beri imom kullanıyorum canım başka bişi vermedî. Bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var sendede vardı galiba. Kanım düşmüş 10.2 olmuş demirim de 15 çıktı alt sınırda gözüküyo. Kan ilacı yazdı sanırıö tel.de öğrendim de eşim alcak akşam görcem yeni ilaçlarımı![]()
Canm senin 15+0 da kaç gr dı bebişin bende dün tam 15+0 da gittim fl sana göre Biraz az 1.67 dr da bana 7 ile çarp tam boyu o demişti ama ağırlığı az gibi geldi 124 grCanım baştan popoya o crl ve bence çok normal. Hatta fl değerini 7 ile çarp bak tam boyunu veriyomuş nette öyle yazıyo. Bende tuttu. Bak benim de 15+0da bpd:3.04 cm AC: 9.87cm FL: 2.14cm. Benim baştan popoya ölçmemiş bile. Çok normal bence değerlerZaten aksi bişey olsa söylerdi doktorun
Bakalım canım demir hapını bi kullanayım bakalım ne olcak. Negüzel geçen sefer 11.7 miydi neydi çok iyiydi ama bianda düştü iştecanim Senin demirinde cok dusmus oyuzden kullababilirsn demir hapi ama ben bu ay kan alicam 2 3 dr a sorduk dahiliyeciye kadin dogumcuya 7ye dusmeden kan alma cunku bida duscek kanin dedi ve bi unite kan 1 puan artiriomus kani ozaman benim bi 4 unite kan almam lazim![]()
144 gr çıktı canım bizimkinin bacaklar uzun olcak galibaCanm senin 15+0 da kaç gr dı bebişin bende dün tam 15+0 da gittim fl sana göre Biraz az 1.67 dr da bana 7 ile çarp tam boyu o demişti ama ağırlığı az gibi geldi 124 gr
cokkkkk guzel olmus canikom bu taslari utuylemi yapistiriosun. bide bisi sorucam sana int de toptan aldigin bi toptancin varmi bende kendime bisiler yapicamda carsiya gtmek zor gelio guvenemiorumda int sitelerineKızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)![]()
canim.bana alma diolar ama profoserde bi tek sen bole deilsn icini ferah tut dedi. benim 9.0 cikti 1 ayda 0.4 dusmus. heray 0.4 dusse 8. ayda alirim kani ama agirlastikca kanimiz daha cabuk dusecekmisBakalım canım demir hapını bi kullanayım bakalım ne olcak. Negüzel geçen sefer 11.7 miydi neydi çok iyiydi ama bianda düştü işteKan almak da çok hoş bişi olmasa gerek allah yardımcımız olsun canım yaa
Çok güzel olmus, sen bunlarla mi uğraşıyordun, instagramda görüyordum böyle şeyler, Mevlud için falan yapıyorlar, anne terligi ve tacı da oluyor, ama senin kiler çok hoş taşlı maşli tam benlikKızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)![]()
Doktorumuza güvensek güvenmeyi başarabilsk nekadar rahat olucaz ama ben de illa şüpheyle yaklasıyorum herşeyecanim.bana alma diolar ama profoserde bi tek sen bole deilsn icini ferah tut dedi. benim 9.0 cikti 1 ayda 0.4 dusmus. heray 0.4 dusse 8. ayda alirim kani ama agirlastikca kanimiz daha cabuk dusecekmis
Bizim bebiş benm gibi küçük olcak sanrm benm boyum da 1.62 zaten144 gr çıktı canım bizimkinin bacaklar uzun olcak galibaAma her değerin altında o değerle uyumlu haftasıda yazar. Eğer haftanla uyumluysa sorun yoktur zaten
![]()