2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CRL 10.72 cm....BPD 4.01 cm...AC 11.68 cm....FL 2.78 cm
Canım baştan popoya o crl ve bence çok normal. Hatta fl değerini 7 ile çarp bak tam boyunu veriyomuş nette öyle yazıyo. Bende tuttu. Bak benim de 15+0da bpd:3.04 cm AC: 9.87cm FL: 2.14cm. Benim baştan popoya ölçmemiş bile. Çok normal bence değerler :KK51: Zaten aksi bişey olsa söylerdi doktorun

Canım baştan popoya o crl ve bence çok normal. Hatta fl değerini 7 ile çarp bak tam boyunu veriyomuş nette öyle yazıyo. Bende tuttu. Bak benim de 15+0da bpd:3.04 cm AC: 9.87cm FL: 2.14cm. Benim baştan popoya ölçmemiş bile. Çok normal bence değerler :KK51: Zaten aksi bişey olsa söylerdi doktorun
Ayyy Allah senden razı olsun valla içimi rahatlattın 18 19 cm falan oluyor :-) doktor direk 10 cm dedi kotu oldum valla

Ayyy Allah senden razı olsun valla içimi rahatlattın 18 19 cm falan oluyor :-) doktor direk 10 cm dedi kotu oldum valla
İşte baş-popo ölçüyo onlar canım tabi bizim de sormak aklımıza gelmiyo bebişleri görünce:KK48: ah şu içimizdeki pimpiriği bi yenebilsek çok daha güzel olucak bende illa buluyorum takıcak bişiler :KK53:

bir ben cinsiyet öğrenemedim galiba 3 hafta sonra öğreneceğiz :) aramızda medipolde doğum yapacak olan var mı derya hnma
Aynen canm ya bizde öğrenemedk 15+1 deyz doktorumz tahmin bile yapmıyo dün gittik göstermedi de bebişimiz 3 hafta nasıl beklicem başka bi doktora da mı gitsem dıorm cinsiyeti için :)

Kızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)
11202919_1635038076736345_1976154174_n.jpg

Ben baştan beri imom kullanıyorum canım başka bişi vermedî. Bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var sendede vardı galiba. Kanım düşmüş 10.2 olmuş demirim de 15 çıktı alt sınırda gözüküyo. Kan ilacı yazdı sanırıö tel.de öğrendim de eşim alcak akşam görcem yeni ilaçlarımı :110:
canim Senin demirinde cok dusmus oyuzden kullababilirsn demir hapi ama ben bu ay kan alicam 2 3 dr a sorduk dahiliyeciye kadin dogumcuya 7ye dusmeden kan alma cunku bida duscek kanin dedi ve bi unite kan 1 puan artiriomus kani ozaman benim bi 4 unite kan almam lazim :(

Canm senin 15+0 da kaç gr dı bebişin bende dün tam 15+0 da gittim fl sana göre Biraz az 1.67 dr da bana 7 ile çarp tam boyu o demişti ama ağırlığı az gibi geldi 124 gr

canim Senin demirinde cok dusmus oyuzden kullababilirsn demir hapi ama ben bu ay kan alicam 2 3 dr a sorduk dahiliyeciye kadin dogumcuya 7ye dusmeden kan alma cunku bida duscek kanin dedi ve bi unite kan 1 puan artiriomus kani ozaman benim bi 4 unite kan almam lazim :KK43:
Bakalım canım demir hapını bi kullanayım bakalım ne olcak. Negüzel geçen sefer 11.7 miydi neydi çok iyiydi ama bianda düştü işte :110: Kan almak da çok hoş bişi olmasa gerek allah yardımcımız olsun canım yaa

Canm senin 15+0 da kaç gr dı bebişin bende dün tam 15+0 da gittim fl sana göre Biraz az 1.67 dr da bana 7 ile çarp tam boyu o demişti ama ağırlığı az gibi geldi 124 gr
144 gr çıktı canım bizimkinin bacaklar uzun olcak galiba :KK48: Ama her değerin altında o değerle uyumlu haftasıda yazar. Eğer haftanla uyumluysa sorun yoktur zaten :KK76:

Kızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)
cokkkkk guzel olmus canikom bu taslari utuylemi yapistiriosun. bide bisi sorucam sana int de toptan aldigin bi toptancin varmi bende kendime bisiler yapicamda carsiya gtmek zor gelio guvenemiorumda int sitelerine

Bakalım canım demir hapını bi kullanayım bakalım ne olcak. Negüzel geçen sefer 11.7 miydi neydi çok iyiydi ama bianda düştü işte :110: Kan almak da çok hoş bişi olmasa gerek allah yardımcımız olsun canım yaa
canim.bana alma diolar ama profoserde bi tek sen bole deilsn icini ferah tut dedi. benim 9.0 cikti 1 ayda 0.4 dusmus. heray 0.4 dusse 8. ayda alirim kani ama agirlastikca kanimiz daha cabuk dusecekmis

Çok güzel olmus, sen bunlarla mi uğraşıyordun, instagramda görüyordum böyle şeyler, Mevlud için falan yapıyorlar, anne terligi ve tacı da oluyor, ama senin kiler çok hoş taşlı maşli tam benlik

canim.bana alma diolar ama profoserde bi tek sen bole deilsn icini ferah tut dedi. benim 9.0 cikti 1 ayda 0.4 dusmus. heray 0.4 dusse 8. ayda alirim kani ama agirlastikca kanimiz daha cabuk dusecekmis
Doktorumuza güvensek güvenmeyi başarabilsk nekadar rahat olucaz ama ben de illa şüpheyle yaklasıyorum herşeye :110: bende pekmeze siyah kuru üzüme yükleneyim diyorum belki artar :110: Bebişlerin keyfi yerinde maşallah bizi sömürüyolar anca :KK53: Sonunda sağlıklıca kucağımıza alalım da unutucaz herşeyi inşallah:KK46:

144 gr çıktı canım bizimkinin bacaklar uzun olcak galiba :KK48: Ama her değerin altında o değerle uyumlu haftasıda yazar. Eğer haftanla uyumluysa sorun yoktur zaten :KK76:
Bizim bebiş benm gibi küçük olcak sanrm benm boyum da 1.62 zaten
xenforo-smilies-kk70.gif

Ama sizin bebişin değerleri iyiymiş erkek mi cinsiyeti öğrenebildinz mi canm bi de dediğin o tarih efw ya da ga gibi bi kısaltmayla mı yazıo

Back
X