2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Krep seversen eğer onda çok iyi gider yumurta. Az un bol yumurta ve süt. İkisi bir arada..

Sağlık ocağına hamileliğini bildirdiysen oradaki ebe takip eder. İlk hamileliğimde 2 doz olarak başlandı ama ebem değişince o 5 doz yapalım ömür boyu garanti olsun dedi. Çocuk doğduktan sonra da ara ara gidip 5 dozu tamamladım. Bu hamileliğimde olmıevycam artık.
Krep seviyorum canım
Bol bol yiyorum
Ama alıyo muyum acaba yumurtadan gerekli faydalı maddeleri? Sanki tek yiyince daha faydalı gibi geliyo insana.

Canim ben varim ama benim ki alerjik durum yiyince sisiyorum zehirleniyorum pastalarin icinde dokunmuyo bitek oda cok degilse onun disimda bisuru besin yiyemiyorum penisiline alerjim var alerjik bunye diolar bana hastahaneye gidince koluma bisuru bant yapistiriyolar hatta korkma peynir ye ben olr yapiyorum tabi onuda cok yiyemiyorum herseyden azar azae ye yani alerjim olmayan doktor hic sikinti yapma dedi o yicek biseler bulur dedi onu zehirlememek icin tadina bile bakmiyorum bi sakincasi yok kuzum eminim kac dokyora gittim uzulme
Sağol canım.içimi ferahlattın valla :)

günaydın kızlar. hepimiz sıcaklardan yakınıyoruz sanırım. chibi_chibi chibi_chibi benimde burun tıkalı viks sürüyorum burnumun içine biraz rahatlatıyo. bebeğe zararı olurmu bilmiyorum zaten eriyip gidiyo hemen. benimde bacaklarımda bilemediğim bir sıkıntı var sürekli hareket etmek istiyorlar :-) canlarımı sıkılıyodur nedir?
hahahah bacakalrın senden bagımsızlıklarını istiyorlar :D

Kıyamammm valla çalışınca zor gerçekten...ben hamileliğin basından beridir zaten erken uyanıyorum normalde 11 lerde uyanırdım bide :-) ama bugünlerde sıcaktan 6 da ayaktayımm :-) kaktım balkonda kocaman bir sandwiç yedim çok acıkmışım :-)
çok sıcak çok Allah tüm hamişkolara sabır versin, cocugumun da hiç sesi solugu cıkmıyor hareket etmiyor diye az önce saglık ocagına gittim, doppler ile dinledik pıtpıt atıyordu kalbi rahatladım :D

Sağol canım.içimi ferahlattın valla :)
Ne demek kuzum 170gr di en son bebis sicaktan ve uzuntuden zayiflamadiysa ve ben bisuru besim yiyemiyorum normaldede cok zayifim yaptigim tek sey alerjim olmayan seylerin tadina bakiyorum bi cay kasigi bile olsa ama tabi alerjim olmayan seyler alerjim olan seyleri eve bile getirmiyo esim sen bosver yiyebildigin seyleri ye hic yumurta yemiyom ben bi skintim yok benimde bebegiminde bide ayrica doktor bana demistiki alerjin olmasada miden bulandigi seyleri yeme rahat ol demisti zorlama kendini tiksinirsen birak demisti o yuzden hic uzme kendini rahat ol

Eşim de buakşam menemen istedi yemeğe bende hiç sevmem ama dediğin şekilde bi deneyim bakalım :KK76: Haşlanmış yumurtadan sıkılınca yumurta ve türevlerini dener oldum artık :KK51:
dene canım biz genelde her yemege sarimsak koyariz ama menemende soganla sarimsak ayri bi guzel oluo. esim mutfagi degisik tatlari sever nerden aklna geldiyse salca koymak. bide bizimki ev yapimi gecen yil bizzat kendi elcaazlarimla yapmistim :) biber domates karisik. hic midem bulanmadi 2 gun ustuste yedik hem ii oluo sabah hazirlanirken yumurta yiyemiodum ii geldi

Krep seversen eğer onda çok iyi gider yumurta. Az un bol yumurta ve süt. İkisi bir arada..

Sağlık ocağına hamileliğini bildirdiysen oradaki ebe takip eder. İlk hamileliğimde 2 doz olarak başlandı ama ebem değişince o 5 doz yapalım ömür boyu garanti olsun dedi. Çocuk doğduktan sonra da ara ara gidip 5 dozu tamamladım. Bu hamileliğimde olmıycam artık.
tetenozu olduktan sonra ates vs yapiomu kolda sisme bisi oluomu canim. ona gore cuma gunu yaptirayim ptsiye kdr gecer

Krep seviyorum canım
Bol bol yiyorum
Ama alıyo muyum acaba yumurtadan gerekli faydalı maddeleri? Sanki tek yiyince daha faydalı gibi geliyo insana.

Bence vitamin değerleri bozulmuyordur, tabi yine de bir bilene sormak lazım.. Google'layalaım :)

tetenozu olduktan sonra ates vs yapiomu kolda sisme bisi oluomu canim. ona gore cuma gunu yaptirayim ptsiye kdr gecer
Bende hiç olmadı çok şükür.. İş arkadaşımda olmuş ama, bünyeye bağlı herhalde.

Merhaba arkadaşlar,
Doktorumdaki randevumu kaçırdığım için bu sabah başka bir doktora gittim.
Haftamız takvime göre: 14+2, ölçümlere göre: 14+5.
Cinsiyet sormadım. Ama o ben sormadan "bacaklarını açmıyor" dedi, sonra biraz daha uğraştı, "sanki şurada bir çıkıntı var gibi ama..." dedi bakmaya devam etti... pozisyonu yakalayamadı "kız da gelebilir" dedi.
Siz bu yorumdan ne anlam çıkarırdınız?
Bu haftada tereddütlü açıklama yapılan var mı?

Merhaba arkadaşlar,
Doktorumdaki randevumu kaçırdığım için bu sabah başka bir doktora gittim.
Haftamız takvime göre: 14+2, ölçümlere göre: 14+5.
Cinsiyet sormadım. Ama o ben sormadan "bacaklarını açmıyor" dedi, sonra biraz daha uğraştı, "sanki şurada bir çıkıntı var gibi ama..." dedi bakmaya devam etti... pozisyonu yakalayamadı "kız da gelebilir" dedi.
Siz bu yorumdan ne anlam çıkarırdınız?
Bu haftada tereddütlü açıklama yapılan var mı?
Baya yuvarlamış doktor. Bana 11. haftada benim gördüğüm şeyin pipiye benzemediğini söyledi, 13. haftada büyük ihtimal erkek dedi. 18. haftayı bekliyorum artık tam olarak öğrenmek için.

Anamm bacım elim ayağım tutmuyor şükür toplandı süpürüldü silindi banyoyu yıkadım cifledim. Bir mutfağın tezgahıyla ocağımı silip daha yemeğe başlıycam. Oyy beeeeen nelere gidemmmmm :KK42:

Kocam akşam evi görünce çok şaşıracak ama :KK48::KK48::KK48:
bebeği yordun valla akşamda paso yatarsın işte

Baya yuvarlamış doktor. Bana 11. haftada benim gördüğüm şeyin pipiye benzemediğini söyledi, 13. haftada büyük ihtimal erkek dedi. 18. haftayı bekliyorum artık tam olarak öğrenmek için.
Seninki 13. haftada "büyük ihtimal" dediyse erkektir canım.
Bana söylenenden değil büyük ihtimal, ihtimal bile çıkaramadım ki ben :)
Yani benim anladığım: ya kız ya erkek :) dedi :) :)
Son dediği "kız da gelebilir" yorumunu dikkate alarak sanırım kızım olacak diye düşünüyorum artık :)
Sağlıkla kavuşalım yavrucuklarımıza...

Bu gisisle cogumuz aralikta dogum yapicaz gibi. Keske ihtimal olsa da yay burcuna kaysa. Benim gorumcem yay burcu, kipir kipir yerinde duramayan etrafindaki herkesi neselendiren cok sevimli biridir. Oglak burclariyla ilgili de cok iyi seyler duymadim :KK70: tanidigim yok, siz biliyo musunuz hic birilerini? :)

benim kızkardeşim oğlak , oyuzden bende deli gibi oglak olsun ıstıyorum :) mantıklıdır daha cok duygusal degıldır . ayakları yere sağlam basar ,kendini bilir ,kendinden emindir . ama tek kötü huyu gerçekten acaip inatcı :)

Back
X