• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn şekerlerr :))
Biz evimize döndükkk :) nasılsınız bakalım? Göbüşleriniz ne alemde büyüdü mü iice??
Ben dün çok değişik bi his yaşadım içimde kımıldanıp duruodu önceden daha farklı hissediodum ama dün daha değişikti önce göbeğime doğru bir gerilme gbi snra yan taraflara çok değişikti yaa :))
Uçakta yanımdaki kadınla kısa bir tartışma yaşamıştım tamda o sırada bebeğim bana sürpriz yaptı :KK200::KK68::KK200:

Günaydınn şekerlerr :))
Biz evimize döndükkk :) nasılsınız bakalım? Göbüşleriniz ne alemde büyüdü mü iice??
Ben dün çok değişik bi his yaşadım içimde kımıldanıp duruodu önceden daha farklı hissediodum ama dün daha değişikti önce göbeğime doğru bir gerilme gbi snra yan taraflara çok değişikti yaa :))
Uçakta yanımdaki kadınla kısa bir tartışma yaşamıştım tamda o sırada bebeğim bana sürpriz yaptı :KK200::KK68::KK200:
strese sokmuşun çocuğuuuuuuuuuu

Süt ürünüyle yani ayranla yediğimizde etkisi olmuyor mu yani..
öyle üzüldüm ki... hamileliğim boyunca et ve etli yiyecekler yiyemedim. geçen canım çekti de yedim de, yanında ayranla. bende ne güzel yedim diye sevindimdi.
aklımda olsun. etle ayran yok bir daha. teşekkürler.

normalde yersek bişi olmaz ama bizim kırmızı etteki demire çok ihtiyacımız var, ben hep yanında şalgamla tüketiyorum , güzel gidiyor:)

bugün gittiğim doktor iç dedi bana.
Çok faydalıymış.
İlk hamileliğimde içmiştim seven seas gibi bir ismi vardı sanırım.
Faydası olmuştur diye düşünüyorum.
Ama iki hamileliğim farklı mevsimlere geldi, onda balığı mevsiminde yemiştim, çok net hatırlamıyorum ama yaklaşık 20. hafta gibi de bu hapa başlamıştım.
ben hamileliğimin başından beri içiyorum, öncesinde de içiyorum doktora sorup devam ettim ama her gün değil, gün aşırı, balıktan tiksindim ben malesef, yeni bitti hapım bu aralar krill yağına geçicem, o omega-3 den daha yararlı :KK66:

Canım yemeeeeee!!!
Ton balığı zararlı hamilelikte bildğim kadarıyla
Ton balığı haftada iki kez tüketilebilir, içeriğindeki civadan dolayı fazla yenmesi zararlı, ama haftada 2 ye kadar sıkıntı yok...

Kızlar doktordan geldim. 180 gram olmuş oğlum. Su içiyodu :) detaylı ultroson için perinotoloji uzmanına 3 hafta sonrası için randevu aldım. Detaylı ultroson için 59o tl fiyat verdiler. O da indirimli fiyatmış. Yuh dedim. Üçlü test yapmaya gerek görmedi doktorlar. İkili iyi çıktığı için. İkili test daha kıymetli dedi.

Bir de benim elime kramp giriyodu. Sağ elde. Bişey sendromu dedi doktor. Gebelikte bilekte ödem oluyormuş. Atel falan takılması gerekiyomuş. Sandığım kadar basit bişey değilmiş. Sizde de varsa ihmal etmeyin. Kendi kendine geçmiyo. Fizik tedavinin görmesi gerekiyormuş. Bilginize kızlar.
o kadar pahalı mı yaayrıntılı ultrason, 300 tl civarı burda hatta, gittiğim hastanede yapılırsa 180 tl ymiş de, muhtemelen iyi bir uzman isterim... Geçmiş olsun bu arada

iki gündür tabiri caise ökz gibi yiyorum ,çok acıkıyorum, 2 kilo fazla çıktım bugün, 2 günde o kadar alınır mı ya :KK57::KK57: sıcaklardan dolayı yürüyüş falan da yapamıyorum , onunda etkisi var herhalde, acilen yediklerime dikkat etmeliyim, pooof keşke benimde yiyip yiyip kilo almayan bir metabolizmam olsaydı:(

5 yıl orda yaşadım tüp oğluşumu orda yaptırdım. şu an burdurdayım işim için. ama her hafta babaişkomu görmeye geliyorum. bu aralar değil tabi sıcak basıyor beni orda :KK57:

Back
X