• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi haftalar arasindaydi? Unuttu mu acaba doktor. Bi dahaki gidisim 1 ay sonra, bebek 21.-22. haftada olacak.
Gerci hic yaptirmamak daha mi iyi acaba :KK43:
Benimkini 17. Haftada yaptı. Unutmamıştır canım ama sen hatırlat. O bakmıştır sıkıntı olmadığı için sölemrmiştir. Bakıyo ultrasonla damardaki kanların akışını gösteriyo kırmızı ve mavi renlerde. 15 dakikada bitiyo zaten.

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar varmı??? Devlette yapıyolarmı bilginiz varmı 200 dediler ya 75 de muayene ücreti... Devlette yaptırıp memnun kalanlar bi baksanız...
Ben devletteki doktorun özeline gidiorum canım ama devlette bakıo muayenehanesi orda..ücretsiz yapcak kendisi :)

Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar varmı??? Devlette yapıyolarmı bilginiz varmı 200 dediler ya 75 de muayene ücreti... Devlette yaptırıp memnun kalanlar bi baksanız...
ablamda devlette yaptırdı bende öyle planlıyorum gayet iyi bakıyorlar... ben cerrah paşada yaptırdım bütün tahlillerimi...

herkese merhaba
çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı ama arada okuyorum yazdıklarınızı. benim gibi bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenler olmuş,hepinizi tebrik ediyorum.benim de bir oğluşum vardı bir de kızım olacak inşallah :)Allah hepimizin bebeklerinin sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin.

Ay Allah'ım yaaaaaa. Oynatsaydı biraz doktor o_O e napcaz şimdi
Neler yapmadı ki. Oynadı döndü durdu ama o bacakları açmadı. Bi defa yarım açtı bikaç saniye hemen kapadı. O an bi çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor. Cok edepli dedi. Edebini sonraya saklasın içerde ne edebi. :(
220 gr kilosu gayet iyi dedi

Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Hastane çıkışı kıyafetlere baktım bende biraz sanırım yazlık bunlar biz Pamuklu organikleri nerden bulcaz bunların araştırmasına mı başlasak artık :KK23:
Bence de benim alışveriş şansım biraz az ama netten bakarım artık....

Back
X