• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizi olan annelerim esim netten bakmis cok guzel lohusa taclari var anne kiza gore bende gordum bayildim biz siparis etcez guzelde lohusa pijamasi alcam tabi hastahane cikisi bisuru foto cekilcek sonucta ;) daha cok erken ama ben cok sevdim taclari sizede soleyeyim dedim kizinizla uyumlu cok hos bence :)

bi ayda cokmus. yemiyorumki dedim bide ramazanda yediklerimi hep cikardim az az yedim zaten ekmek hayatimda yok abur cubur yemiom nasi aliom anlmadm sürekli tartinin tepesindeyim e ne olacak bizim bu halimiz :KK66:

Ahh ya ben napiim, 1 ayda 4 kilo almışım, tartıda görünce kalp krizi geçiricektimm :rolleyes: doktor dikkat etmen lazım dedii, bir süre kendin dene, olmazsa diyetisyene yönlendireyim seni dediii, toplamda 8 kilo aldım 4 ayda yaa napıcam ben, çok yiyorum gibi de gelmiyodu bana ama yiyomuşum demek kiii :KK17:

Kizi olan annelerim esim netten bakmis cok guzel lohusa taclari var anne kiza gore bende gordum bayildim biz siparis etcez guzelde lohusa pijamasi alcam tabi hastahane cikisi bisuru foto cekilcek sonucta :KK66: daha cok erken ama ben cok sevdim taclari sizede soleyeyim dedim kizinizla uyumlu cok hos bence :)

Canım hangi site, mesaj atar mısın?

Ahh ya ben napiim, 1 ayda 4 kilo almışım, tartıda görünce kalp krizi geçiricektimm :rolleyes: doktor dikkat etmen lazım dedii, bir süre kendin dene, olmazsa diyetisyene yönlendireyim seni dediii, toplamda 8 kilo aldım 4 ayda yaa napıcam ben, çok yiyorum gibi de gelmiyodu bana ama yiyomuşum demek kiii :KK17:
Bebisinin kilosu nasi canim bende almiyorum 1bucuk kilo aldim zatiflamadiysa en son 190gramdi kizim 16. Haftadaydik sanrim emin degilimde

Canim oncelikle hayirli olsun kizcen ben bu hafta gidecektim 2 hafta bekleyeyim ozaman :KK66:

Evet bekle canım, en iyi 20 ve 21. haftalarda bakılıyormuş..

Bebisinin kilosu nasi canim bende almiyorum 1bucuk kilo aldim zatiflamadiysa en son 190gramdi kizim 16. Haftadaydik sanrim emin degilimde

Valla 160 gram fln dedi sanırım canım, ben kendi kilomu görünce beynimden vurulmuşa döndüm, o yüzden yanlış anlamış da olabilirim.. ama bu ay çok hızlı gelişecek dedi, mesela şu anda 150 gramsa bir dahaki ay 350 gram olur dedii :KK48:

Adi emeksensin canim ama baska sitelerde var biz en cok bunu begendik soguk bereside olsun istedik
http://emeksensin.com/nilaynilay/lo...MRWDoqJpYNQfPWiqcVwlfaqbMRWDoqJpYNQfPWiqcVwlf

Çok teşekkürler, bakayım hemen :KK68:

Günaydınlar.
kontrolümüzü olduk. iyiyiz. cinsiyetimizde belli. erkek.
#thebeauty teşekkürler. dikkat edeceğim bir dahakine.
bu arada kim demişti hatırlamıyorum. sola yatmak lazım demişti. doktoru öyle demişti. bende doktoruma sordum. bebek zaten suyun içinde hiç farketmez dedi. nasıl rahat ediyorsan öyle yat. endişe etme dedi.
biz 14 haftalığız. sabah yediklerimi çıkardım ilk kez. hamileliğim boyunca ilk kez böyle oldu. peynirin kokusu rahatsız etmişti. ondandır inşaallah. alışkanlık haline gelmez umarım.

Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Hastane çıkışı kıyafetlere baktım bende biraz sanırım yazlık bunlar biz Pamuklu organikleri nerden bulcaz bunların araştırmasına mı başlasak artık :KK23:

Uzun kollular fln var aslında Mothercare'de bir de Carter's da gördüm canım, varsa oralarda bakabilirsin, en kötü İnternetten sipariş verebilirsin..

Olabilit canim benim valla hic sorma esim diyo nette ne okuduysam sende goruyorum deme ole uzuluyorum diyorum mesala bu haftada basim cok donuyo 18.hafta 2gunlugum baktik nete bas donme bu haftanin en buyuk belirtisiyms..bidr kiz bebekde karin pek olmaz kalca cok olrmus genelde ama ben suan bebegimi kalcamda tasiyo gibiyim:))evet bunyem hassasti ben hamile kalmadan oncede hastaydm surekli tedavi oluyodum herseye alerjim var rahatszlklarm var ins kizim babasina ceker:KK43:
aayy kıyamam canım ya allah sabır versin.inş bebişin o kdr alerjik olmaz :( bende 18+2 yim aynıyız.bende de var baş dönmesi canım çok takma kafana.ama ayakta geçiriyorum ben işte..gerçi dünde çok çarpıntım oldu bütüüünn gün yattım bende. çok sürmüyor sonra tekrar enerji geliyor bana..birde sıcaklardan ayaklarımda şişmeler oldu.o kdr şişti ki kemiklerim görünmüyordu :KK70: işe gitmedim öyle geçti benimde..aynen benimde kalça epey bi şekil değiştirdi ama benim karnımda büyüyor aynı zamanda:p öyle böyle atlatıcaz bu süreci.bakalım son aylar neler olacak :-) bebişler iyi olsunda

yeme tatlım hemen karbonhidrat ve şekeri kes.

Evet bekle canım, en iyi 20 ve 21. haftalarda bakılıyormuş..

Valla 160 gram fln dedi sanırım canım, ben kendi kilomu görünce beynimden vurulmuşa döndüm, o yüzden yanlış anlamış da olabilirim.. ama bu ay çok hızlı gelişecek dedi, mesela şu anda 150 gramsa bir dahaki ay 350 gram olur dedii :KK48:

Çok teşekkürler, bakayım hemen :KK68:
Masallah kizimin arkadasina yerim sizi canim takma bebis saglikli olsun bende kilo almak icin diyetisyene gittim baya en son 1tanesini sevdim ve almistim kilo evlenmeden once dokyor ozaman bana cok su icme demisti ben cok icerdm normalde deli gibi cok yogurt zayiflatiyomus..cikolata ve cerez cok kilo aldiriyomus cikolata alerjim oluyoda cerez tuketiyodum kilo icin bilgin olsun..bak canim bak cok guzel seyler var..bilgi icinde cok tesekkur ederim 2hafta sonra gidelim biz ozaman kontrole detayliyada gireriz hem :)

ay şimdi ne kadar çeşit kıyafet bakarsın sen. bizim oğlanlara fazla bişi yok :-) eşime herzaman diyorum yazık size hep aynı şeyleri giyiyosunuz diye.

Küçükken yine var kız, ben erkek çocuklarında papyon ve yeleğe bayılıyorum meselaa, ayy bir de çeşit çeşit şapkalar var.. büyüyünce tek tip giyiniyolar tabii ama bebişlere herşey yakışıyoo valla :KK68:

Back
X