• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yeme tatlım hemen karbonhidrat ve şekeri kes.

yemiycem artık zaten, başımda zebellah gibi kocam var, yedirmiyor kii istesem dee :KK48:

Masallah kizimin arkadasina yerim sizi canim takma bebis saglikli olsun bende kilo almak icin diyetisyene gittim baya en son 1tanesini sevdim ve almistim kilo evlenmeden once dokyor ozaman bana cok su icme demisti ben cok icerdm normalde deli gibi cok yogurt zayiflatiyomus..cikolata ve cerez cok kilo aldiriyomus cikolata alerjim oluyoda cerez tuketiyodum kilo icin bilgin olsun..bak canim bak cok guzel seyler var..bilgi icinde cok tesekkur ederim 2hafta sonra gidelim biz ozaman kontrole detayliyada gireriz hem :)

su zaten çok içiyorumm, çikolata ve hamur işlerini çok seviyorum, sanırım onları kesmem lazım öncelikle.. bir de meyve yiyodum acıkınca, onu da abartmıycaksın dedii, mesela ben bi oturuşta bir tabak karpuz yiyodum, en fazla 2 küçük dilim yiyebilirsin dedii, ben de seviniyodum meyve yiyorum kilo almam diyee :KK48:

aayy kıyamam canım ya allah sabır versin.inş bebişin o kdr alerjik olmaz :KK43: bende 18+2 yim aynıyız.bende de var baş dönmesi canım çok takma kafana.ama ayakta geçiriyorum ben işte..gerçi dünde çok çarpıntım oldu bütüüünn gün yattım bende. çok sürmüyor sonra tekrar enerji geliyor bana..birde sıcaklardan ayaklarımda şişmeler oldu.o kdr şişti ki kemiklerim görünmüyordu :KK70: işe gitmedim öyle geçti benimde..aynen benimde kalça epey bi şekil değiştirdi ama benim karnımda büyüyor aynı zamanda:p öyle böyle atlatıcaz bu süreci.bakalım son aylar neler olacak :-) bebişler iyi olsunda
Aynen bebegim onlar iyi olsun biz cekeriz ayy calisiyomusun kiyamam inan cok dua ediyorum calisan hamilelere Allahim bu sicakta ben evde dayanamiyorum onlara yardim et diyorum ablamda calisiyodu cok zor valla Allah yardimcin olsun kuzm gunes kremlerini bol suyu ihmal etme muahh kizcenle seni opuyoruz:*

yemiycem artık zaten, başımda zebellah gibi kocam var, yedirmiyor kii istesem dee :KK48:

su zaten çok içiyorumm, çikolata ve hamur işlerini çok seviyorum, sanırım onları kesmem lazım öncelikle.. bir de meyve yiyodum acıkınca, onu da abartmıycaksın dedii, mesela ben bi oturuşta bir tabak karpuz yiyodum, en fazla 2 küçük dilim yiyebilirsin dedii, ben de seviniyodum meyve yiyorum kilo almam diyee :KK48:
Doktor bana yaptigi listede meyve yazmisti kuzm aldiriyo sanirim ozellikle elma vardi..sebze aldirmiyo pek diye biliyorum salata tuketme cok demisti..yerim seni saglikli olalim da gerisi onemli degl ben hastayim diye bu kadar zayifim alerjik benim bunyem 4sene yogurt ekmek yedim sonra duzenli beslenebildim vucudum temizlendikten somra ve bisuru besine alerhim var ozellikle yumurta seftali kayisi fln ins bebislerimiz buyur ve saglikli olur herseyi unuturuz cok opuyorum kizcenle seni :*

bugün deliksiz uyudum ya çok mutluyum, aile hekimi burun tıkanıklığı için burnunun içine bepanthen süre demişti yaptım dün aslında inancım yoktu ama işe yaradı sanırım :KK71::KK71::KK71:

Ahh ya ben napiim, 1 ayda 4 kilo almışım, tartıda görünce kalp krizi geçiricektimm :rolleyes: doktor dikkat etmen lazım dedii, bir süre kendin dene, olmazsa diyetisyene yönlendireyim seni dediii, toplamda 8 kilo aldım 4 ayda yaa napıcam ben, çok yiyorum gibi de gelmiyodu bana ama yiyomuşum demek kiii :KK17:
ayyy benim dr benim bi ayda 4 kilo aldgmi gorse o bayilir heralde birbucuk kiloya ole asiri tepki verdiki utandim :) yemiyorum valla dedim. ilk 2 ay geceleri cok acikiodum ekmek yemeyen ben ekmek arasi yiyip duruodum ozaman bile ayda 1 kilo almistim gecen ay yemedim yesem zaten yedim oldu derim uzulmem ama yemeden nası aldim bende bilmiyorum. dr un tepkisinden korkuma karnim aciksada yiyemiyorum gece ;) gecen misir patlagi istedi canim kalktim mikrodalgada yagsiz tuzsuz patlattim ;) peh dedim buda hic bi zevk vermedi misir dedign tuzlu tuzlu olacak ;) gerci tuzu da biraktgmdan midir nedir disardaki yemekler cok tuzlu gelio agzim bi tuhaf oluo. artik hakkimizda hayirlisi ;)

Doktor bana yaptigi listede meyve yazmisti kuzm aldiriyo sanirim ozellikle elma vardi..sebze aldirmiyo pek diye biliyorum salata tuketme cok demisti..yerim seni saglikli olalim da gerisi onemli degl ben hastayim diye bu kadar zayifim alerjik benim bunyem 4sene yogurt ekmek yedim sonra duzenli beslenebildim vucudum temizlendikten somra ve bisuru besine alerhim var ozellikle yumurta seftali kayisi fln ins bebislerimiz buyur ve saglikli olur herseyi unuturuz cok opuyorum kizcenle seni :*

Çok sağol canımm, ben de sizi öpüyorumm :KK15:

Günaydınlar.
kontrolümüzü olduk. iyiyiz. cinsiyetimizde belli. erkek.
#thebeauty teşekkürler. dikkat edeceğim bir dahakine.
bu arada kim demişti hatırlamıyorum. sola yatmak lazım demişti. doktoru öyle demişti. bende doktoruma sordum. bebek zaten suyun içinde hiç farketmez dedi. nasıl rahat ediyorsan öyle yat. endişe etme dedi.
biz 14 haftalığız. sabah yediklerimi çıkardım ilk kez. hamileliğim boyunca ilk kez böyle oldu. peynirin kokusu rahatsız etmişti. ondandır inşaallah. alışkanlık haline gelmez umarım.
gozunaydin canim saglikla al tosununu kucagina ;)

bak mesela bende şeker çıktı kilo almamam için neler yasak ben sana yazayım onlarıda kendin ne yiyip ne yememen gerektiğine karar ver. meyvegillerden sadece ekşi erik ve yeşil elma serbest diğer herşey yasak. makarna, pilav, hamur işi, havuç patates yasak. sebze yemekleri yasak sadece haşlaması serbest., ekmek sadece günde bir dilim oda diyet, kola ve meyve suları yasak sadece sade soda ve bir bardak zero kola serbest. her öğünümde yoğurt var. açık çay günde bir bardak serbest. barbunya bezelyenin sadece haşlaması serbest yemekleri yasak. domates salatalık serbest ama yağsız ve tuzsuzzz. daha yazayım mı açım ben be aç. hadi bunları uygula bakalım. ben 7 kilo verdim halada almıyorum. :-)

ayyy benim dr benim bi ayda 4 kilo aldgmi gorse o bayilir heralde birbucuk kiloya ole asiri tepki verdiki utandim :) yemiyorum valla dedim. ilk 2 ay geceleri cok acikiodum ekmek yemeyen ben ekmek arasi yiyip duruodum ozaman bile ayda 1 kilo almistim gecen ay yemedim yesem zaten yedim oldu derim uzulmem ama yemeden nası aldim bende bilmiyorum. dr un tepkisinden korkuma karnim aciksada yiyemiyorum gece :KK66: gecen misir patlagi istedi canim kalktim mikrodalgada yagsiz tuzsuz patlattim :KK66: peh dedim buda hic bi zevk vermedi misir dedign tuzlu tuzlu olacak :KK66: gerci tuzu da biraktgmdan midir nedir disardaki yemekler cok tuzlu gelio agzim bi tuhaf oluo. artik hakkimizda hayirlisi :KK66:

Sen geceleri yediğin halde 1 kilo almışsın, ben geceleri hiçbir şey yemiyorum nasıl bu kadar kilo alıyorum yaa :( bir de geçen hafta tatildeydim, yüzdüm bol bol, o kadar hareket ettim, genelde balık fln yedim.. benim bünyemde mi anormallik vardır nedir :KK61:

Sen geceleri yediğin halde 1 kilo almışsın, ben geceleri hiçbir şey yemiyorum nasıl bu kadar kilo alıyorum yaa :KK43: bir de geçen hafta tatildeydim, yüzdüm bol bol, o kadar hareket ettim, genelde balık fln yedim.. benim bünyemde mi anormallik vardır nedir :KK61:
kiz onuda ilk 2 ay yedim bida yemedim. benimde karnimda bisi yokta bacaklarimin yaninda cizgiler cikmaya basladi :( ama bi oluo bi olmuo catlakmi degilmi cozemedim.valla bilmiomki be canim tatilden once hayatin nasidi hareket varmi yoksa yiyip oturuomuydun. baksana pilav makarna vs hep kilo aldrio sen neler yiyorsun. cok ekmek yiyormusun. bunayda alırsan dr seni yonlendrsin ama korkma benim gorumcem 20 kilo alms smdi yine 34 beden zayiflar daha cok.aliomus. sende verirsin gider

gunaydinnn guzel anneler biz oglumla is yerimize geldik oturuoz ;) bisi sorcam size oguz ismini hep koymayo dusunuoduk Turk ismi olsun die ama anlamina baktgmda hantal kelimeside gecio. kafami karıştırdı hantal agir kanli cocuk olursa die. etrafinda hic oguz olan var mı kisiligi, karakteri nasil. bana yardimci olun kizlarrrrr :(

bak mesela bende şeker çıktı kilo almamam için neler yasak ben sana yazayım onlarıda kendin ne yiyip ne yememen gerektiğine karar ver. meyvegillerden sadece ekşi erik ve yeşil elma serbest diğer herşey yasak. makarna, pilav, hamur işi, havuç patates yasak. sebze yemekleri yasak sadece haşlaması serbest., ekmek sadece günde bir dilim oda diyet, kola ve meyve suları yasak sadece sade soda ve bir bardak zero kola serbest. her öğünümde yoğurt var. açık çay günde bir bardak serbest. barbunya bezelyenin sadece haşlaması serbest yemekleri yasak. domates salatalık serbest ama yağsız ve tuzsuzzz. daha yazayım mı açım ben be aç. hadi bunları uygula bakalım. ben 7 kilo verdim halada almıyorum. :-)
Ahhh canım senin şeker ne kadar çıktı ki benimde biraz yüksekti. Devlet hastanesindki doktorum baya baya yasak koydu tıpkı senin listen gibi.. Ama özeldeki o kadar da yüksek değil dedi.. 113'tü bu arada şekerim

Kızlarr yaa bıgün eşimle bebeğimiz için oda baktık çok tatlı bi oda bulduk onu alıcaz sanırımmm ama kararsızlığım var büyüyebilen yataktan mı alsam normal 3-4yaşa kadar kullanılabilen yataktan mı alsam bilemedim siz ne yapcaksınız??bir de en başlarda bizim yanımızda yatması için ne alsak onu da bilemedim tecrubeli annelerden öneri bekliorummm :))

Valla canım çok güzel bir soru sormuşsun cevabı bende sabırsızlıkla bekliyorum :KK46:

İyi bir ustamız vardı, odasını ona yaptırdım, gittim mağazadakilerin resimlerini çektim aynısını daha iyi malzemeyle daha uyguna yaptırdım. Yatak yaptırmadım çünkü aynı siz gibi kararsız kalmıştım. Ablamda ve diğer arkadaşlarımda gördüğüm hiç kimse büyüyen yatağı kullanmıyordu. Bende şimdilik park yatakla başlıyayım sonra düşünürüm dedim. Dediğim gibi 2 yıl park yatakta uyuttum. İki yılın sonunda da oğluma tek kişilik bazalı yatak aldım. Aklı erdiği için park yataktan kendi yatağına geçmek onun için çok önemliydi. Bu sayede odasını da ayırdım, hepsi bir arada çıktı.

Back
X