- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.701
ayyyy koymayim ozaman yaa ben cok atagimdir babasida ole. tamam zekiyiz ama oda atak olsn. acaba en bastan beri oguz die seviorm diemi karnimda bukadr hareketsiz. ultrasnda milletinki takla atar benimki bi kolunu anca kaldirio. aslinda zamane genclerine bakarsak sessiz sakin efendi olmasi daha ii pesinden kosmayiz ama ole okdr ahir kanlı insanlara tahammulum yok napiim bilemedim yaa baska isim bakim. ben yaa. isim insani gercekten cok etkilio.
insan bı ısmı begenınce sonrada böyle seyler duyunca hevesı kursagında kalıyo bılırım :) erkek olursa kuzey istiyodum , yengem dogum yaptı kuzey koydu . kız olursa ela istiyodum , ela ıcınde sevdıgım bı yakınım asla koyma ,ısmı ela olanla r bütün hayatları boyunca sıkıntı cekıyolar , belını dogrultamıyolar dedı, ordada canım sıkıldı öyle söleyınce , anlıcagın isim konusunda hep içimde patladı

ama oğuzu bi defa daha düşün derim ,çünkü insanı deli eden bir agırkanlılıkları var :) bende cok hareketlı,atak bı ınsanımdır ,oyuzden öylelerı beni bunaltıyo:)