- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #20.121
benimde hep ani değişimler oldubirden bire olması normal yani :)) aynen ya herkes bakıyor karnıma tuhaf oluyorum bende :))) ama iki gün önceye kadar ilgi çekmiyordu :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde hep ani değişimler oldubirden bire olması normal yani :)) aynen ya herkes bakıyor karnıma tuhaf oluyorum bende :))) ama iki gün önceye kadar ilgi çekmiyordu :)
annen çok tatlıymış ya ama doğru söylemiş :)))
benimde hep ani değişimler oldudr problem yok dedi bilmiyorum herhalde normal
![]()
kız ben sana hiç kıyamam sen neler çektinnnn hepimiz biliyoruzYok birakmadi kuzum ben evdeyim ya ondandir belki kiyamam ayni yerde olsak bn kendimi toplaynca yapardm yerdik
Anlafim bitanrm sagol ben 18de girebilir miyim acababbeğim benim bu cuma yani 18. hafta bitince olacak, bebeğim 1 hafta önden gidiyor 19 olacak yani
Testin çok güzel.en en düşük riskgözün aydın sllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Evet ben cekinirim aramam onun solemesini beklerim ve bole cok garipmis gibi davranmam yani normal bise aman nasi buyutmusler evlendi hemen hamile kalmis die:)))yok benim o kadar olmadı Allah'tan ama annemin gün arkadaşları aramıştı beni de çok komikler ya![]()
aynen canım çok haklı..onlar engel olsa biz ayarlarız zaten başımıza mı kalsınlar..çıtırken gitsinler![]()
Evet kuzum solemistin benim doktorum tatle cikacakmis bide hamile simdi 18de gorur muyuz acaba dedim yolsa tatil donusuni beklicemCanım ben ayın 15'inde yaptırıcam tam 20 haftalıkken, doktorum 20-22 arası bakılması gerekiyor dedii..
Sagol bitanem benimm sen calisiyon sonucta ben ev deyim Allah kolaylik versin..kız ben sana hiç kıyamam sen neler çektinnnn hepimiz biliyoruz![]()
dr normal dediyse sorun yok canım :)
saol tatlım düşünmen yeter.keşke böyle iyi niyetli insanlar hep bir arada yaşasaSagol bitanem benimm sen calisiyon sonucta ben ev deyim Allah kolaylik versin..
Kızlarrr doktor değişimi düşünüyorum ama kendimi doktoruma ihanet edecekmiş gibi hissediyorum çok utanıyorum
Doktorum iyi aslında da daha iyisi de varmış bi tane. Napsam bilemedim. Cinsiyeti de göremedik o da etkiledi beni yani hiç hapşır öksür git çikolata ye yarım saat sonra gel falan demiyor. Öyle diyen doktorlar da varmış. Benimki karnımda bayaa geziniyo sağolsun ugraşıyo da ama sonra 20 gün dedi sonra 15 gün. Yine görmese yine iki üç hafta sonra gel der herhalde.
Çok kafam karışık.![]()
eneeemmm hamile dr a gidilir miiiiiEvet kuzum solemistin benim doktorum tatle cikacakmis bide hamile simdi 18de gorur muyuz acaba dedim yolsa tatil donusuni beklicem
Benim 12.haftada direk gördü. 16 haftada da aynısını tekrar söyledi. Suphelenmiyor bile kadın. Ama kişiden kişiye ve bebeğin durumuna göre 20.haftaya kadar belli olmayan olabiliyor canım. Normal yani.slm kızlar sabah doktora gittik.bebeğin sırtı dönüktü.göstermedi birşey doktor kız olabilir dedi.neye göre tahmin yaptı anlayamadım.2 hafta sonra gel dedi bakalaım bir daha dedi.sizde böyle durum yaşayan oldumu
olabilir canım benim cinsiyet tahmininde çok hareketliydi.detaylı ultrasonda da hiç hareket etmedislm kızlar sabah doktora gittik.bebeğin sırtı dönüktü.göstermedi birşey doktor kız olabilir dedi.neye göre tahmin yaptı anlayamadım.2 hafta sonra gel dedi bakalaım bir daha dedi.sizde böyle durum yaşayan oldumu
valla canım benim dr kafana hiçbişey takma normal hayatını yaşa diyor.diğer dr lar gibi çaya kahveye yasak koymadı.çok rahat adam ya.kilo almamak için diyet istedim istediğini ye bol bol dedikarnım acıyor bazen dediğimde acısın nolcak diyor, leke çıktı sanki yüzümde diye sorduğumda oooff nelere takıosun kafayı diyor
demekki adam nelerle karşılaşıyor diyoruz.tabiki bebişin sağlığı yerinde olsun leke kilo feda olsun onlara hallederiz ama problem görmüyorum diince bende bu soruları soruyorum
hep keyfime bakıyorum yani çok şükür dr un rahatlığı da iyi bişi bir yandan..
Kızlarrr doktor değişimi düşünüyorum ama kendimi doktoruma ihanet edecekmiş gibi hissediyorum çok utanıyorum
Doktorum iyi aslında da daha iyisi de varmış bi tane. Napsam bilemedim. Cinsiyeti de göremedik o da etkiledi beni yani hiç hapşır öksür git çikolata ye yarım saat sonra gel falan demiyor. Öyle diyen doktorlar da varmış. Benimki karnımda bayaa geziniyo sağolsun ugraşıyo da ama sonra 20 gün dedi sonra 15 gün. Yine görmese yine iki üç hafta sonra gel der herhalde.
Çok kafam karışık.![]()