• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

senin doktor iyiymiş canım ya erkek doktorlar biraz daha rahatlar sanırım :) ama daha iyi insanı strese sokmuyor :)
evet kesinlikle daha rahatlar ve rahat olmaları cidden çok iyi yoksa ben çok pipirikliyimdir.ayvayı yemiştim böyle olmasa.. ilaç milaç hiçbişey yok.bakalım sonum ne olacak :KK70: tek tesellim avrupda da böyle sistem:p

Canım sırf cinsiyeti göremiyo diye doktormu değiştirilir kızzzz. Eğer seni tatmin etmiyorsa salak Saçma konuşuyorsa öle değiştir. Alla alla kız işte seninki ben söylüyorum sana
Bi de gecen karaciğer enzimlerin çok yüksek dedi bayaa takıldı ona. Bayaa korktumdu. Başka iki doktor da az normalin üstünde ya bişey olmaz bu kadardan dediler. Bi de test yapmadan demir kan ilaclari verdi. Bulantim var biliyo yine de verdi yine bulantilarim artti. Ne bileyim. Bazen de cok ilgili. Kuruntu mu yapıyorum. :(
alekta movik movik alekta movik movik canim ya ben solemistim okumamisin sanirim bak cikolata ye sonra yarim sise su ic hani kucuk su sisesi varya gormezsen gel yanima kime solesem goruyo cimsiyeti bende cok bilen birimden duymustum
Cikolata yiyemiyirum sabahlari cok bulantim oluyo zaten. :( kayisi suyu ictim bol bol. Bacak dışında her yeri oynadı:KK53:

Canım sen hangi şehirdeydin
Urfa canım.

amann ne utanıyosun boşver .hangi doktor kafana yatıyosa ona git canım 19 . haftadasın takviminden gördüğüm kadarıyla hala cinsiyet söylememesi ilginc , , yada çok garantici.yüzde yüz emın olduktan sonra söylemek istiyo olabılır .en azından bi cinsiyetede benzetmedımı?
Iki defa da erkek gibi ama emin değilim dedi. Bacağı açsa kesin konuşcam diyor.

Ya ne bileyim dün diyorum keşke tatile falan gitse bahanem olur kendime:KK53:

evet kesinlikle daha rahatlar ve rahat olmaları cidden çok iyi yoksa ben çok pipirikliyimdir.ayvayı yemiştim böyle olmasa.. ilaç milaç hiçbişey yok.bakalım sonum ne olacak :KK70: tek tesellim avrupda da böyle sistem:p

hiç ilaç vermedi mi canım doktorun aslında zaten doğal almamız daha iyi avrupada bile böyleyse :)

hiç ilaç vermedi mi canım doktorun aslında zaten doğal almamız daha iyi avrupada bile böyleyse :)
sadece demir ilacı verdi günde bir kez canım.heryerim ağrıyo dedim kalsiyum ver dedim yok dedi masaj yap :KK70: kanamam olduğunda birtek pruloton yaptı.progestanı bırak dedi ama. avrupada hiçbir şekilde progestan kullanılmıyor bu arada.. tekrar kanaman olursa da hiç korkup bana sarma hiçbişey olmıcak dedi. ben anında yanına gitmek istiodum da :KK70:

Bi de gecen karaciğer enzimlerin çok yüksek dedi bayaa takıldı ona. Bayaa korktumdu. Başka iki doktor da az normalin üstünde ya bişey olmaz bu kadardan dediler. Bi de test yapmadan demir kan ilaclari verdi. Bulantim var biliyo yine de verdi yine bulantilarim artti. Ne bileyim. Bazen de cok ilgili. Kuruntu mu yapıyorum. :KK43:

Cikolata yiyemiyirum sabahlari cok bulantim oluyo zaten. :KK43: kayisi suyu ictim bol bol. Bacak dışında her yeri oynadı:KK53:

Urfa canım.

Bende urfadayım bu sıcaklarda Allah yardımcımız olsun. Doktorun kim

sadece demir ilacı verdi günde bir kez canım.heryerim ağrıyo dedim kalsiyum ver dedim yok dedi masaj yap :KK70: kanamam olduğunda birtek pruloton yaptı.progestanı bırak dedi ama. avrupada hiçbir şekilde progestan kullanılmıyor bu arada.. tekrar kanaman olursa da hiç korkup bana sarma hiçbişey olmıcak dedi. ben anında yanına gitmek istiodum da :KK70:

ayyy doktorun komikmiş yaa espirili adam :))))

yatağa bitişik kullanılabilen bir yatak çok kullanışlı oluyor.
Biz kızıma 70x130 ahşap ikili bir koltuk alıp onu yatağımıza bitiştirip içine bebek yatağı ve bebek nevresimleriyle donatarak :) tam 2 sene kullandık.
Çok kullanışlıydı.
Daha sonra da meltem mobilya dream genç odasının karyola, dolap ve şifonyerini aldık.
Fikir olursa diye yazdım.
bende almayi dusunuyorum onu ama sallaniomu bilmedigmden tereddtte kaldm bebek sallanmak isterse bide iki besik fuzuli gelio bana. yoksa cok guzel yatir yanina bebisini

Ayyy canım günaydınnn yaaa :KK66:) o çatlama hissiii bütün hamişlerde oluyor demekki. Kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum çok uiyiynce. Bu arada şimdi doktordan geldik. Kessinlikle sırt üstü yatma dedi. Yatabildiğin kadar sola yatmaya öen göster,göbek altını da yastıkla desteklerden rahat edersin dedi. Uştrasonda ikisinde farkını gösterdi. Sırt üstü yatınca kan yavaş yavaş geliyor, sol tarafta çok güzel akış oluyor.
aaa bende sirtustu bi rahatmki sorma yatmiim bari yaa

Ahh kızlar dişlerim inanılmaz ağrıyor, resmen sızlıyor.. Sanırım bebiş beni sömürüyor çünkü süt içemiyorum.. Sadece yoğurt yiyebiliyorum.. Hafta sonu doktora gidicem acaba kalsiyum istesem mi? Başka çözümü olan var mı?

ya kızlar doktor kız olabilir dedi ama ben sevinmedim erkek diye alıştrmıştım kendimi.bu yüzden canım sıkıldı biraz sağlıklı olsunda ama gönlümden gecen erkekti

merhabalar...
hamilelikte grip olmak bebeği çok etkiler mi..
eşim grip. ve sanırım banada bulaştı. akşam boğazım acıyordu. burnumda tıkandı. sabah geçmişti ama şuan yine başladı acımaya.
normalde öyle yatak döşek grip olan bir insan değilimdir. burnum akar, boğazım acır falan.. hamilelikte faklılık gösterir mi.. misal eşimde halsizlik ateş ve eklem ağrısı yaptı. ben öyle grip geçirdiğimi bundan 8 sene evvel hatırlıyorum.
henüz başındayken önereceğiniz bir yöntem var mı..
ballı limonlu ılık su içsem hamilelikte bir zararı olur mu... normalde iyi gelir çünkü.

Yine bacağı açmazsa ya :KK43: Eşim de bekle diyor kaçmıyo ya
Amin aminn yanıyoz. Ay isim vermiyim şimdi cinsiyet göremeyen doktor olacak adı o_O

insan merak ediyor valla seni anlıyorum :) bizde bu cumartesı gidicez insallah heyecanlıyım busefer öğrenmek ıstıyorum cinsiyetını :)

merhabalar...
eşim grip. ve sanırım banada bulaştı. akşam boğazım acıyordu. burnumda tıkandı. sabah geçmişti ama şuan yine başladı acımaya.
normalde öyle yatak döşek grip olan bir insan değilimdir. burnum akar, boğazım acır falan.. hamilelikte faklılık gösterir mi.. misal eşimde halsizlik ateş ve eklem ağrısı yaptı. ben öyle grip geçirdiğimi bundan 8 sene evvel hatırlıyorum.
ballı limonlu ılık su içsem hamilelikte bir zararı olur mu... normalde iyi gelir çünkü.
Canım bende grip atlattım... Ateşlendim burun akıntım da oldu... Nane limon içtim ben, birde dikkat ettim üşütmemeye ya da güneş altında kalmamaya.. Ayrıca birşey yapmadım, ama 10-15 gün sürdü:((

merhabalar...

ben geçen hafta çok kötü griptim , 2 farklı kadın dogumcuya danıstım , sadece ballı lımonlu ıhlamur içebıldım . oda gunde 2 bardak . cok ıhlamur ıcmekte ıyı degıl .ayrıca sallama değil yaprak ıhlamur olacak . agrılarım ıcın minoset aldım . bide burun tıkanıklıgı ıcın okyanus suyu kullandım . okadar . başkada hersey yasak . ateşin 38 i geçmedıgı sürece telaş etme , ama 38 i gecerse mutlaka doktoruna git .geçmiş olsun

Back
X