• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben hala hastaneye gitmedim hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum kızlar bi yardım edin ya. idrarımı çok zor yapıyorum. kasıklarıma ağrı giriyo yaparken. çok varmış gibi gidiyorum tuvalete azcık yapıp kalkıyorum. enfeksiyondan şüpheleniyorum ama kadın doğumcuma mı gideyim acaba yoksa patlayacam tıkandı sanırım bi yerler :KK17:

canım kadın dogumcuna gıt bence , rahım ıyıce buyudugu ıcın idrar kesesıne baskı yapıyor ,oyuzden sık sık tuvalete gitme ıhtıyacı hıssedebılırsın .bendede öyle oluyor cunku ama idrar yolu enfeksıyonuda olabılır tabı, oyuzden kadın dogumcuna gıtmen en ıyısı

seydacım ben yaklasık 2 aydır hamıle pantolonu gıyıorum , 2. ayımda fln göbegım öyle cok buyumeye basladıkı normal pantolonlarım hayatta olmadı . bence senınkı geç bile olmuş yanı cok normal :)
Ay iyi bari yalnız değilmişim. Endişelendim arkadaşımdan 5. ayda giymeye başladığını duyunca :D ben zaten zayıf başlamadım hamileliğe, bir de çok alırsam fena..

canım çok olmadı buraya tayin olalı o yüzden pek kimseyi tanımıyorum bitek iş yerindekiler birde bir iki komşu tanıyorum :)

güzel yere tayin olmussun canım ya yalovayı severım ben , havası suyu bıle istanbula göre katbekat temız .bide sahilini cok güzel yapmıslar ,tam yazlık yer :)

Ay iyi bari yalnız değilmişim. Endişelendim arkadaşımdan 5. ayda giymeye başladığını duyunca :KK70: ben zaten zayıf başlamadım hamileliğe, bir de çok alırsam fena..

aman aman canım dikkat et yedıklerıne , bende zayıf baslamadım ama sımdıye kadar 2 kılo aldım cok sukur . kiloyu hem sonradan vermesi zor hemde nekadar kılo alırsan catlaklarda o oranda artıyor

Kızlarrr birde bu ayrıntılı ultrasona ben nazamana randevu alayım banada söylemedi doktor birşey zaten daha ilk defa gittim bu doktora ve senelik izne çıkmış

Back
X