• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sayfada çıkan unnado sitesine bakın.....orada bebekler üzerine baya kıyafet her türlü Urn mevcut inceleyin.....bir de bugün markafoni de de bebek kıyafetleri ve ürünleri de mevcut bakın en azından fikir sahibi olursunuz

Ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar özel hastahenede ne kadar ücret ödediniz. Devlet hastahanesine gidenler doktor muayene olduktan kaç gün sonra ayrıntılı ultrasona çağırıyor

ametist80 ametist80 canim bende tam tersi cok guzel erkek kiyafetleri goruyorum benimde kizim olcak bak burda bayilacagina eminim
http://www.bebeci.com/bebek-giyim-urunleri/zibin-setleri ..
Kizlar kiyafetten mobilyadan konusmusunuzda benim buyuk sorunum var bana yardimci olur musunuz simdi biz yeni evlendik diye borclarimiz var 7 aydan itibaren bakcaktik..annem diger torunlarina yaptigi gibi banada besik yapmak istiyo karyola seti iste kiyafeti fln fln ama esim istemiyo gurur yapiyo arada kaldim anneme soledm agladi torunuma bise alamicak miyiz diye..annem siz begenin biz alalim diyo ama esim yok diyo nasi ikna etcem bilmiyorum..annemler evin yari esyasini duzduler ve hepsi son cikanlar iyilerdi esim hepsini kendi yaptigindan normal almak zorunda kaldi ve hala borc oduyoz esimin aileside durumu var ama yardim etmedi..benim ailem herseyin en guzelinden aldi ayiptir solemesi..simdi esimde karismasinlar istiyo ben alayim diyo esimi kirmak istemiyorum tabi annemlerin aldigi gibi alamayiz benim ailemin durumu iyidir ama esimde gurur yapsin istemiyorum nasi ikna etcem..annem kredi kartini verdi ne istiyosan al dedi ama esim gorur diye sakliyorum cok uzuluyo cunku annemde oglu gibi goruyo annem hic yuzlerine bise vurmadi kaynanamlarin hatta annem altinlrimi verdi kaynanam vermedi ama bise demedi yani simdi arada kaldim annem kiriliyo esim kiriliyo napsam bilemedim:(((

Toplumumuzda kız çocuk doğurunca malesef bunu bir eksiklikmiş gibi hisettiren insan çok.
...ama kız evlatlarını babaları çok ayrı seviyor. Çevremde gördüklerim böyle. Hiiiç kafana takma.

Kızım 4 yaşında, benim dert ortağım, arkadaşım, dostum, canımdan kıymetlim, herşeyim.
…tabi babasının da :)
Onu severken tekerleme gibi hep şunları söylüyorum "iyi ki doğurmuşum seni annem, seni çok seviyorum… seni bana verdiği için Allah'a çok teşekkür ediyorum, iyi ki sen benim yavrum olmuşsun… …kıymetlim… ...bal topum…"

Aynı duyguları, belki daha fazlasını pamuk kızlarınızı kucağınıza alınca sizlerde yaşayacaksınız, hiç şüpheniz olmasın.
Canim benim cok sagol oncelikle kizini Allah bagislasin insallah kardesini gordu mu cinsiyeti belli mi...gelelim bana kaynanam cok ustume geldi kiz olsun diye simdide erkek olmadi diye bise diyo uzuluyorum ben kizimi sevecegime eminim kuzum yani benim o nasi sevmem esimde sevcek nazlisi olcak eminim ama iste mudahaleler bizi gerdi..bide bugun esim yemekte diyoki kizimizi koruyabilecek miyiz koruruz tabi oda kendini korur dedim nasi uzulmus onu koruyamayiz diye ama cok sevecegine eminim ben..tek sorunum kaynan ve igneleyici laflari ve dengesizligi..ilk ogrendigimizde bebek erkekti ck uzuldu kiz istiyoruz nasi olur ya dedi herkese aolemis simdi kesin kiz oldugu belli oldu simdide oglum uzuldu dio erkek olsaydi dio dengesiz..

ametist80 ametist80 canim bende tam tersi cok guzel erkek kiyafetleri goruyorum benimde kizim olcak bak burda bayilacagina eminim
Kizlar kiyafetten mobilyadan konusmusunuzda benim buyuk sorunum var bana yardimci olur musunuz simdi biz yeni evlendik diye borclarimiz var 7 aydan itibaren bakcaktik..annem diger torunlarina yaptigi gibi banada besik yapmak istiyo karyola seti iste kiyafeti fln fln ama esim istemiyo gurur yapiyo arada kaldim anneme soledm agladi torunuma bise alamicak miyiz diye..annem siz begenin biz alalim diyo ama esim yok diyo nasi ikna etcem bilmiyorum..annemler evin yari esyasini duzduler ve hepsi son cikanlar iyilerdi esim hepsini kendi yaptigindan normal almak zorunda kaldi ve hala borc oduyoz esimin aileside durumu var ama yardim etmedi..benim ailem herseyin en guzelinden aldi ayiptir solemesi..simdi esimde karismasinlar istiyo ben alayim diyo esimi kirmak istemiyorum tabi annemlerin aldigi gibi alamayiz benim ailemin durumu iyidir ama esimde gurur yapsin istemiyorum nasi ikna etcem..annem kredi kartini verdi ne istiyosan al dedi ama esim gorur diye sakliyorum cok uzuluyo cunku annemde oglu gibi goruyo annem hic yuzlerine bise vurmadi kaynanamlarin hatta annem altinlrimi verdi kaynanam vermedi ama bise demedi yani simdi arada kaldim annem kiriliyo esim kiriliyo napsam bilemedim:KK43:((
canim bizde ev aldik bak ben bu halimle yeniden calismaya basladim bebisim icin..ama bizde soyle bisi var bu genelde herkeste boyle sanirim kiza kizin tarafı yapar annesi alir besigi filan sende busekilde ikna edebilirsin. bide suda var ki benim ailemde geldiginde elime muhakkak para sikistirir ve esimden hic saklamam oda uzuluo ama hic kizmaz cunku durumu sonucta bilio.bizim tek farkimiz benim saolsnlar kaymvalidemlerde yapar getrr verir belkide buyuzden esim kizmio. iki tarafli veriolar saolsnlar.ama sen esine bu sekilde soyleyerek alabilirsin uzulecek birsey yok hersey daha ii bi hayat icin sizin odedigniz borcta bizimkisi de baskasinin kide

Kizlar kiyafetten mobilyadan konusmusunuzda benim buyuk sorunum var bana yardimci olur musunuz simdi biz yeni evlendik diye borclarimiz var 7 aydan itibaren bakcaktik..annem diger torunlarina yaptigi gibi banada besik yapmak istiyo karyola seti iste kiyafeti fln fln ama esim istemiyo gurur yapiyo arada kaldim anneme soledm agladi torunuma bise alamicak miyiz diye..annem siz begenin biz alalim diyo ama esim yok diyo nasi ikna etcem bilmiyorum..annemler evin yari esyasini duzduler ve hepsi son cikanlar iyilerdi esim hepsini kendi yaptigindan normal almak zorunda kaldi ve hala borc oduyoz esimin aileside durumu var ama yardim etmedi..benim ailem herseyin en guzelinden aldi ayiptir solemesi..simdi esimde karismasinlar istiyo ben alayim diyo esimi kirmak istemiyorum tabi annemlerin aldigi gibi alamayiz benim ailemin durumu iyidir ama esimde gurur yapsin istemiyorum nasi ikna etcem..annem kredi kartini verdi ne istiyosan al dedi ama esim gorur diye sakliyorum cok uzuluyo cunku annemde oglu gibi goruyo annem hic yuzlerine bise vurmadi kaynanamlarin hatta annem altinlrimi verdi kaynanam vermedi ama bise demedi yani simdi arada kaldim annem kiriliyo esim kiriliyo napsam bilemedim:KK43:((
İlk torunu kız tarafı yapar de eşine eee zaten adet böyledir. ....gerçi ilk çocukta biz de anneme yaptirmadik....bunda kirilacak bir şey yok...

Cnm esine özellikle sunu hatırlat
torunları için bişeyler yapmak istiyor annemler. Düşünsene bütün torunlarına yapmışlar ne güzel bu bızım durumumuzla alakalı degılkı. İçlerinden gelmıs yapsınlar annemleri kırmayalım falan de güzel bir anınızda.
ALLAH yardımcın olsun

canim bizde ev aldik bak ben bu halimle yeniden calismaya basladim bebisim icin..ama bizde soyle bisi var bu genelde herkeste boyle sanirim kiza kizin tarafı yapar annesi alir besigi filan sende busekilde ikna edebilirsin. bide suda var ki benim ailemde geldiginde elime muhakkak para sikistirir ve esimden hic saklamam oda uzuluo ama hic kizmaz cunku durumu sonucta bilio.bizim tek farkimiz benim saolsnlar kaymvalidemlerde yapar getrr verir belkide buyuzden esim kizmio. iki tarafli veriolar saolsnlar.ama sen esine bu sekilde soyleyerek alabilirsin uzulecek birsey yok hersey daha ii bi hayat icin sizin odedigniz borcta bizimkisi de baskasinin kide
Ole canim bizimkilerde hep cebimi doldururlar ben saklarim esim kizmasin diye sanirim kendi ailesi yapmiyo diye mahcup oluyo bizdede oledir kiz tarafi yapar besigi ama esim diyo zaten milyarlarca para verip yatak odasi bisuru ceyizlik sey aldilar lux lux simdi ne gerek var diyo onu ben yapamaz miyim diyo hep annenler arkamizda olmucak diyo alin desek bile gidip en pahalisini alcaklar en pahali kiyafetleri alcaklar bilere giyilecek seylere diyo ben ezilcem diyo gurur yapio anneme solesemde aglio annemin tek goz yasinada kiyamam arada kaldik bebegim Allah sizede kolaylik versin buarada..

İlk torunu kız tarafı yapar de eşine eee zaten adet böyledir. ....gerçi ilk çocukta biz de anneme yaptirmadik....bunda kirilacak bir şey yok...
Ailem bana yeni esyalar aldi ya canim ondan istemiyo yeterince adet yaptilar diyo bak bizimkiler adet yapmadi ben yaptim herseyi diyo

Cnm esine özellikle sunu hatırlat
torunları için bişeyler yapmak istiyor annemler. Düşünsene bütün torunlarına yapmışlar ne güzel bu bızım durumumuzla alakalı degılkı. İçlerinden gelmıs yapsınlar annemleri kırmayalım falan de güzel bir anınızda.
ALLAH yardımcın olsun
Ole bebegim diyorum oda diyo evimize yeteri kadar yaptilar yeter ezdirme beni diyo ben kendimi kotu hissediyorum diyo sanirim esimi kiracam bu konuda canim uzgunum ama:((

Ailem bana yeni esyalar aldi ya canim ondan istemiyo yeterince adet yaptilar diyo bak bizimkiler adet yapmadi ben yaptim herseyi diyo
Bir çıkar yol bulunur canım şimdiden sıkma canını belki zamanla esin de ikna olur......Bu arada gonderdigin sitede çok güzel şeyler var....bayıldım.....

Atlaya atlaya okudum biraz. Hastane çıkışları alinmaya baslamis sanırım. Ben nette bitane gördüm beğendim ama maalesef bulamıyorum yaaa :(

Back
X